Kako preživeti vanredno stanje iz ugla digitalca? | Office Talks Podcast

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Kako preživeti vanredno stanje iz ugla digitalca?

Naš novi podcast koji lansiramo u Srbiji konačno je tu! Pridružite nam se svake nedelje dok diskutujemo o bitnim temama koje oblikuju domaću IT zajednicu, digitalnu ekonomiju Srbije i našu digitalnu kulturu.

U prvoj epizodi našeg novog podcasta koji smo nazvali Office Talks (jer sve razgovore vodimo iz našeg studija tj. naše kancelarije), razgovaramo o tome kako su Netokracijini članovi tima preživeli izolaciju zbog COVID-19 virusa, šta smo tom prilikom naučili o sebi, ali i koje su nas to stvari nervirale za vreme vanrednog stanja (od medija, preterane potrebe za poboljšavanjem samog sebe, tetke sa pulmologije i lančanih Viber poruka).

Ispitujemo budućnost posla u eri digitalne ekonomije, uticaj širenja lažnih vesti na kreiranje javnog mnjenja za vreme pandemije i postavljamo pitanje – kako će izgledati naše kancelarije posle korone?

Prvu epizodu Office Talks podcasta pogledaj na YouTube-u (obavezno se pretplati na YouTube kanal Netokracije ukoliko to još uvek nisi), a čitava emisija već sada je dostupna na Apple PodcastsPocket Casts i Spotify aplikacijama – Google Podcasts stiže uskoro!

Takođe, podcast možeš da slušaš i u audio verziji na samom sajtu Netokracije (player ispod YouTube videa koji se nalazi u ovom tekstu). Javi nam utiske u komentarima, ali i predloge tema koje misliš da bismo mogli da obradimo u narednim nedeljama! 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Mobilno

Mastercard omogućio korišćenje Google Pay servisa u Srbiji – za Android i WearOS korisnike

Trend beskontaktnog plaćanja pametnim telefonima odavno je postao zastupljen u razvijenijim državama Evrope ali i sveta. Sada je zahvaljujući zvaničnom dolasku Google Pay servisa u Srbiju korisnicima Mastercard platnih kartica omogućeno da plaćaju svojim pametnim telefonima ili satovima.

Propustili ste

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.

Izveštaj

TikTok će pokoriti najveće igrače u industriji zabave

U okviru 15. izdanja Weekend Media Festivala, održan je panel 'TikTok – the platform that will bring the biggest players on the market to its knees'.

Karijere

Nakon 3 godine pauze, DaFED okupljanja ponovo u Novom Sadu!

Novosadska zajednica ima razloga za slavlje - DaFED ekipa ponovo je na okupu. Oslobodite kalendare jer prvi meetup je već zakazan, a mi otkrivamo planove za konferenciju i druge edukacije koje DaFED već uveliko planira.

Novost

LotusFlare otvorio novu kancelariju u Beogradu sa ciljem da proširi programerski tim

Softverska kompanija LotusFlare sa sedištem u Silicijumskoj dolini otvorila je novu kancelariju u Beogradu, dok nastavlja da širi svoj tim u Srbiji i drugim lokacijama širom sveta.

Office Talks Podcast

Marketing za web 3.0 zajednicu

U 111. epizodi Office Talks podkasta ugostili smo Nikolu Jankovića i Nikolu Milinkovića iz kompanije Decenter. Sa njima smo razgovarali o kreiranju efikasnog marketinga u web 3.0 industriji, uz osvrt na važnost izgradnje jake web 3.0 zajednice.

Web 3.0

Kripto vodič: Kako da skalirate Ethereum uz ‘Zero knowledge’ metodologiju?

Na ovogodišnjoj Infobip Shift konferenciji, u okviru predavanja 'Scaling Ethereum with Zero-Knowledge magic' na Web3 stejdžu predstavljena su rešenja koja mogu da pojednostave i ubrzaju skaliranje na Ethereumu.