M&I Systems Group otvorio je poslovno sedište u NS Office Parku

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

M&I Systems Group otvorio je novo poslovno sedište u tehnološkom NS Office Parku

M&I Systems Group, kompanija za digitalne transformacije, konsalting i razvoj sa više od 300 zaposlenih u pet zemalja, otvorila je vrata novog poslovnog sedišta u kompleksu NS Office Park u Novom Sadu.

Ovaj objekat se prostire na više od 5.000 kvadratnih metara, a kao sledeći korak u osnaživanju kulture kompanije M&I Systems Group, doprineće lokalnoj ekonomiji, dodajući tako novi život ovom istorijskom delu Novog Sada. Ovom prilikom, predsednik grupe Vladan Balaban, istakao je:

Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo proslavili ovaj trenutak, pokazali jedinstvo našeg tima, saradnika, partnera, sa kojima delimo zajedničke vrednosti više od tri decenije, koliko smo prisutni na IT tržištu u zemlji i inostranstvu.

U našem novom, poslovnom sedištu, fokusirali smo se na zajedništvo ljudi, udobnost i eleganciju kojom odišu kancelarije, sobe za sastanke, odmor, rekreaciju, i galerijski prostor kao podsticaj kulturi i umetnosti, i razvoju zajednice u celosti. Ovaj tehnološki centar predstavlja doprinos Novom Sadu kao destinaciji za globalno poslovanje.

Kompleks se prostire na 51. hektaru zelenih površina i poslovnih objekata, koji će ovom delu grada dati novi izgled, pružajući zaposlenima mogućnost rada u izuzetno prijatnim uslovima sa parkovima i umetničkim postavkama. Novo poslovno sedište ima za cilj da okupi kolege, partnere u ambijentu koje je dizajnirano u skladu sa  visokim ekološkim standardima.

Novi kompleks će se prostirati na 5.000 kvadratnih metara, a zgrada se nalazi u istorijskom delu Novog Sada.

Otvaranje novog poslovnog prostora kao podsticaj za mlade u IT industriji

Objekat ispunjava standard Zero CO2 emisije i standarde maksimalne energetske efikasnosti. Pažljivo odabran nameštaj evropskih dizajnera i unikatnih predmeta, stvara jedinstveno vizuelno okruženje.

U nekadašnjem industrijskom kompleksu Novkabel u kojem su se proizvodili prvi personalni računari, ovaj objekat spojio je tadašnji arhitektonski momenat iz osamdesetih godina prošlog veka, sa današnjim dizajnom koji odiše bogatim koloritom, svetlosnim, zvučnim, i ambijentalnim komforom. Generalni direktor M&I Systems Group, Nikola Balaban, podsetio je:

U vremenu digitalne revolucije, od velike je važnosti da Srbija bude prepoznata po visoko-kvalifikovanim IT stručnjacima, što pruža mogućnost svetskim kompanijama da sarađuju sa našim ekspertima, kada su u pitanju veštačka inteligencija, robotika, blockchain, analitika podataka. Otvaranjem našeg poslovnog sedišta, želimo da budemo podsticaj mladim ljudima kada je u pitanju profesionalno usavršavanje u IT industriji koja se neprestano razvija.

U novom sedištu, M&I Systems Group, uz svoje strateške partnere nastavlja da ispunjava visoke zahteve u poslovanju, prateći najnovije tehnologije, visoke razvojne standarde koji obezbeđuju kvalitet proizvoda i usluga, trasirajući put promena u Fintech sektoru.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Sponzorisano

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Patrik Kolins: Ako govorimo o izgradnji startap ekosistema, Srbija je na sjajnom putu

Iskusni mentor u radu sa startapima analizirao je srpski ekosistem i dao korisne savete domaćim osnivačima čiji su tehnološki startapi spremni za osvajanje svetskog tržišta.

Kultura 2.0

Može li veštačka inteligencija ubiti kreativnost?

Kada je Jason Allen, inače dizajner video igara, pobedio na Takmičenju likovne umetnosti Državnog sajma Kolorado u kategoriji Digital Arts/Digitally-Manipulated Photography sa delom 'Théâtre D’opéra Spatial', koje je nastalo uz pomoć najpopularnijeg programa veštačke inteligencije Midjourney, povela se polemika o tome šta je umetnost danas, kakva je njena budućnost i da li to ona zapravo 'umire pred našim očima'?

Tehnologija

Brnabić: Izvoz srpske IT industrije preko €2,5 milijardi u 2022. godini

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da će izvoz IT industrije ove godine premašiti 2,5 milijarde evra, od čega će suficit biti preko 1,5 milijarde evra, a da je u proteklih godinu dana svako drugo novo radno mesto bilo u IT sektoru.

Startapi i poslovanje

500 Emerging Europe: Novih €70 miliona za lokalne startape sa globalnim ambicijama

Istanbulski ogranak poznatog VC fonda 500 startups saopštio je da se sa novim fondom još više fokusira na države Centralne i Istočne Evrope, među kojima je i Srbija.

Intervju

Stvaranje i edukacija novih talenata moraju biti u fokusu domaćih ‘game dev’ kompanija

Ulazak u 'game dev' svet često može da krene od različitih interesovanja. Svoju priču o tome kako više od jedne decenije radi u IT industriji i sada u gaming sektoru iako se za to nije stručno edukovao, otkriva nam Dušan Jovanović, Studio Production Manager kompanije Ubisoft u Beogradu.

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.