M&I Systems Group otvorio je poslovno sedište u NS Office Parku

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

M&I Systems Group otvorio je novo poslovno sedište u tehnološkom NS Office Parku

M&I Systems Group, kompanija za digitalne transformacije, konsalting i razvoj sa više od 300 zaposlenih u pet zemalja, otvorila je vrata novog poslovnog sedišta u kompleksu NS Office Park u Novom Sadu.

Ovaj objekat se prostire na više od 5.000 kvadratnih metara, a kao sledeći korak u osnaživanju kulture kompanije M&I Systems Group, doprineće lokalnoj ekonomiji, dodajući tako novi život ovom istorijskom delu Novog Sada. Ovom prilikom, predsednik grupe Vladan Balaban, istakao je:

Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo proslavili ovaj trenutak, pokazali jedinstvo našeg tima, saradnika, partnera, sa kojima delimo zajedničke vrednosti više od tri decenije, koliko smo prisutni na IT tržištu u zemlji i inostranstvu.

U našem novom, poslovnom sedištu, fokusirali smo se na zajedništvo ljudi, udobnost i eleganciju kojom odišu kancelarije, sobe za sastanke, odmor, rekreaciju, i galerijski prostor kao podsticaj kulturi i umetnosti, i razvoju zajednice u celosti. Ovaj tehnološki centar predstavlja doprinos Novom Sadu kao destinaciji za globalno poslovanje.

Kompleks se prostire na 51. hektaru zelenih površina i poslovnih objekata, koji će ovom delu grada dati novi izgled, pružajući zaposlenima mogućnost rada u izuzetno prijatnim uslovima sa parkovima i umetničkim postavkama. Novo poslovno sedište ima za cilj da okupi kolege, partnere u ambijentu koje je dizajnirano u skladu sa  visokim ekološkim standardima.

Novi kompleks će se prostirati na 5.000 kvadratnih metara, a zgrada se nalazi u istorijskom delu Novog Sada.

Otvaranje novog poslovnog prostora kao podsticaj za mlade u IT industriji

Objekat ispunjava standard Zero CO2 emisije i standarde maksimalne energetske efikasnosti. Pažljivo odabran nameštaj evropskih dizajnera i unikatnih predmeta, stvara jedinstveno vizuelno okruženje.

U nekadašnjem industrijskom kompleksu Novkabel u kojem su se proizvodili prvi personalni računari, ovaj objekat spojio je tadašnji arhitektonski momenat iz osamdesetih godina prošlog veka, sa današnjim dizajnom koji odiše bogatim koloritom, svetlosnim, zvučnim, i ambijentalnim komforom. Generalni direktor M&I Systems Group, Nikola Balaban, podsetio je:

U vremenu digitalne revolucije, od velike je važnosti da Srbija bude prepoznata po visoko-kvalifikovanim IT stručnjacima, što pruža mogućnost svetskim kompanijama da sarađuju sa našim ekspertima, kada su u pitanju veštačka inteligencija, robotika, blockchain, analitika podataka. Otvaranjem našeg poslovnog sedišta, želimo da budemo podsticaj mladim ljudima kada je u pitanju profesionalno usavršavanje u IT industriji koja se neprestano razvija.

U novom sedištu, M&I Systems Group, uz svoje strateške partnere nastavlja da ispunjava visoke zahteve u poslovanju, prateći najnovije tehnologije, visoke razvojne standarde koji obezbeđuju kvalitet proizvoda i usluga, trasirajući put promena u Fintech sektoru.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Institut BioSens otvorio novi poziv za akcelerator namenjen IT i poljoprivrednim startapima

Institut BioSens pozvao je inovativne startape iz IT i poljoprivrednog sektora da učestvuju u trećem izdanju akceleratora i na taj način nastavlja dobru praksu pružanja podrške inovativnim preduzetnicima u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Intervju

Wargaming Forge: Novi edukativni program o kreiranju globalnih video igra – uz potencijalno zaposlenje

Industrija razvoja video igara jeste zanimljiva, ali u isto vreme kompleksna stvar. Potencijale talenata koji tu istu industriju grade, prepoznala je kompanija Wargaming koja je pored kancelarija u Beogradu, otvorila i 'Forge' program prakse, sa čijom smo programskom menadžerkom razgovarali.

Startapi i poslovanje

Srpski NOVELIC prodao 54% udela indijskoj kompaniji Sona za 40,5 miliona evra

Indijska kompanija Sona Comstar potvrdila je kupovinu 54% udela u kapitalu za €40,5 miliona srpske kompanije Novelic, osnovane 2012. godine. Ova domaća kompanija razvija radarske senzore bazirane na milimetarskim talasima za auto, IoT i robotsku industriju.

Propustili ste

Internet marketing

Da li će digitalni marketing preživeti novu eru privatnosti?

Zbog potrebe da se istaknu u moru konkurencije, brendovi će morati ozbiljno da se posvete kreiranju kvalitetnog, relevantnog i kreativnog sadržaja.

Kultura 2.0

Vlada Srbije ulaže €52 miliona u izgradnju novog centra za kreativne industrije

Obeležen početak radova na rekonstrukciji nekadašnje zgrade Ložionice u kreativno-inovativni multifunkcionalni centar.

Startapi i poslovanje

OTP banka otvorila prijave za novi Generator ZERO 2023 konkurs

OTP banka je pokrenula novi ciklus Generator ZERO 2023 konkursa sa ciljem da podrži rešenja koja doprinose smanjenju karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije.

Office Talks Podcast

Kako graditi uspešne web3 kompanije i projekte?

U tech zajednici sve više se priča o web3 svetu. Upravo zato, tema 127. epizode Office Talks podkasta bila je o izgradnji i vođenju web3 kompanija. O tome smo pričali sa osnivačima kompanije ShardLabs, koja ima tim i u Beogradu.

Karijere

Serbian Product Community: Objavljena anketa za ljude koji se bave kreiranjem digitalnih proizvoda

Cilj ankete je podizanje transparentnosti plata tako da se zajednički stekne realnija slika o stanju u upravljanju razvojem digitalnih proizvoda u Srbiji.

Tehnologija

Slobodan Marković: Kako javno dostupni NLP modeli za srpski jezik doprinose rastu domaće IT industrije?

Zašto ChatGPT ne zna padeže, a mi još uvek nemamo Siri na srpskom? Kako razvoj ovih alata može pozitivno da utiče na domaću 'tech' zajednicu, objasnio nam je Slobodan Marković, digitalni savetnik u organizaciji UNDP.