Redizajnirani i brži 'LinkedIn' stigao na iOS i Android

Redizajnirani i brži ‘LinkedIn’ stigao na iOS i Android

Popularni servis za umrežavanje poslovnih korisnika i profesionalaca predstavio je juče redizajniranu aplikaciju za iOS i Android uređaje, koja u velikoj meri podseća upravo na Facebook. Korisnici LinkedIn-a dobili su nekoliko novih mogućnosti, te još stabilniju aplikaciju za sve njihove 'networking' potrebe.

L1

Kako piše Mashable, glavni fokus ažuriranog LinkedIn-a jeste pregled najnovijih dešavanja sa „News Feed“ sekcije, gde se sada nalazi još pregledniji sadržaj drugih korisnika sa kojima ste umreženi. Baš kao i kod Facebooka, nova aplikacija ažurira sadržaj na osnovu interesovanja, dok iz kompanije najavljuju da će priređivanje sadržaja postati još bolje i pametnije kako se aplikacije vremenom bude koristila.

Inače, „Home“ sekcija sada je strukturirana nalik redizajniranoj aplikaciji pod nazivom Pulse (koja je u vlasništvu ove kompanije), tako da su korisnici u mogućnosti da vide sadržaje prijatelja i poslovnih partnera iz proširene mreže konekcija – ali i postove od ljudi koji rade sličan ili isti posao.

Korisničko iskustvo na 1. mestu

Povodom lansiranja nove aplikacije oglasio se i potpredsednik za proizvode pri LinkedIn-u, Džonatan Redfern, koji je za Mashable izjavio kako je „News Feed“ glavno jezgro svake aplikacije slične vrste, dodavši da je kompanija bila odlučna u nameri da se pređe na novi sadržaj koji će generisati informacije od veće vrednosti, a ne samo izlistavati novosti vezane za konekcije iz mreže.

L3
Izgled nove LinkedIn aplikacije deli određene elemente sa Facebook-om i to nam se veoma sviđa.

Takođe, na raspolaganju je i „My Network“ odeljak putem kojeg je moguće pronaći preporučene korisnike za umrežavanje, ali i najnovije informacije u već postojećim konekcijama. Tu je i potpuno osvežena opcija za razmenu privatnih poruka za koju iz kompanije tvrde da dolazi sa tri puta bržom sinhronizacijom od prethodnika.

Najnovija verzija LinkedIna za iOS i Android uređaje već uveliko je dostupna i možete je pronaći na iTunes i Google Play prodavnicama.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

E-prime povećao proizvodnju električnih bicikala i proširio proizvodni pogon – sledi dalji izvoz u EU

Priču kompanije E-prime pratimo gotovo od samog početka njihovog poslovanja, od pre nešto više od dve godine kada smo prvu put uradili intervju o ovim e-biciklima. U međuvremenu, kompanija je znatno porasla, zaposlila nove ljude, proširila proizvodnju i počela da izvozi svoje proizvode, a to je bio dovoljan razlog da se sa osnivačima opet nađemo na kafi i popričamo o novitetima.

Startapi i poslovanje

HTEC akvizirao novosadski Execom – sledi širenje baze klijenata i nova zapošljavanja

Domaća kompanija HTEC juče je objavila da je kupila novosadski Execom - još jednu veliku srpsku kompaniju koja takođe posluje u oblasti pružanja softverskih usluga.

E-commerce

Šta to u carinskim propisima koči dostavu pošiljki i možemo li nešto da uradimo povodom toga?

Situacija sa nedostavljanjem pošiljki sa Aliexpressa nekoliko meseci unazad većinu korisnika navela je da preispitaju čitav sistem - od avio saobraćaja do Pošte. U ovom tekstu, pak, bavimo se carinskim propisima. Šta se zakonski može unaprediti kako bi nam paketi stizali brže?

Propustili ste

Kultura 2.0

Pisanje kompanijskog bloga može da vam donese sve ili ništa – zavisno od toga kako ga i zašto pišete

Da li je sadržaj 'kralj', čak i ako radite u tehnološkoj kompaniji? Zavisi koga pitate, a svoja iskustva i savete ovaj put dele predstavnici kompanija i agencija kojima je pisanje bloga donelo nove ljude i veliku prepoznatljivost u industriji.

Startapi i poslovanje

OTP Grupa ponovo traži inovativne startape za svoj Startap Partnerski program

Ovaj program održava se po četvrti put i predstavlja priliku za sve inovativne kompanije koje žele da testiraju primenjivost svog proizvoda u bankarskom sektoru Centralne i Istočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Beogradski tim kompanije Florence Healthcare obezbeđuje lakše čuvanje dokumentacije korporacija koje testiraju vakcinu za COVID-19

Rastko Jokić, Software Director ove kompanije iz SAD, otkriva nam kako izgleda obezbeđivati tehničku podršku za klijenta koji vrši kliničko istraživanje vakcine za korona virus.

Startapi i poslovanje

Otvorene prijave za novi BioSense akcelerator – cilj je dalja digitalizacija privrede

Nakon prvog BioSens akceleratora realizovanog 2019. u okviru projekta ANTARES, Institut BioSens kroz novi program nastavlja da podržava inovativne preduzetnike u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede.

Office Talks Podcast

Da li digitalci napuštaju gradove zbog korone?

Život u gradu ili na selu? Pitanje koje je posebno postalo aktuelno nakon izbijanja pandemije korona virusa.

Startapi i poslovanje

Kako ostati produktivan i nakon 7 meseci rada od kuće – otkrivaju nam članovi novosadskog COING-a

Rad od kuće, pogotovo kada to nije opcija već potreba, može imati i svoje negativne efekte. Za roditelje i mlade parove koji ne mogu da se distanciraju tokom radnog vremena rad od kuće čini se više kao kazna nego kao benefit - no to ne mora da bude tako, kao što su nam otkrili zaposleni u novosadskoj kompaniji COING.