Redizajnirani i brži 'LinkedIn' stigao na iOS i Android

Redizajnirani i brži ‘LinkedIn’ stigao na iOS i Android

Popularni servis za umrežavanje poslovnih korisnika i profesionalaca predstavio je juče redizajniranu aplikaciju za iOS i Android uređaje, koja u velikoj meri podseća upravo na Facebook. Korisnici LinkedIn-a dobili su nekoliko novih mogućnosti, te još stabilniju aplikaciju za sve njihove 'networking' potrebe.

L1

Kako piše Mashable, glavni fokus ažuriranog LinkedIn-a jeste pregled najnovijih dešavanja sa “News Feed” sekcije, gde se sada nalazi još pregledniji sadržaj drugih korisnika sa kojima ste umreženi. Baš kao i kod Facebooka, nova aplikacija ažurira sadržaj na osnovu interesovanja, dok iz kompanije najavljuju da će priređivanje sadržaja postati još bolje i pametnije kako se aplikacije vremenom bude koristila.

Inače, “Home” sekcija sada je strukturirana nalik redizajniranoj aplikaciji pod nazivom Pulse (koja je u vlasništvu ove kompanije), tako da su korisnici u mogućnosti da vide sadržaje prijatelja i poslovnih partnera iz proširene mreže konekcija – ali i postove od ljudi koji rade sličan ili isti posao.

Korisničko iskustvo na 1. mestu

Povodom lansiranja nove aplikacije oglasio se i potpredsednik za proizvode pri LinkedIn-u, Džonatan Redfern, koji je za Mashable izjavio kako je “News Feed” glavno jezgro svake aplikacije slične vrste, dodavši da je kompanija bila odlučna u nameri da se pređe na novi sadržaj koji će generisati informacije od veće vrednosti, a ne samo izlistavati novosti vezane za konekcije iz mreže.

L3
Izgled nove LinkedIn aplikacije deli određene elemente sa Facebook-om i to nam se veoma sviđa.

Takođe, na raspolaganju je i “My Network” odeljak putem kojeg je moguće pronaći preporučene korisnike za umrežavanje, ali i najnovije informacije u već postojećim konekcijama. Tu je i potpuno osvežena opcija za razmenu privatnih poruka za koju iz kompanije tvrde da dolazi sa tri puta bržom sinhronizacijom od prethodnika.

Najnovija verzija LinkedIna za iOS i Android uređaje već uveliko je dostupna i možete je pronaći na iTunes i Google Play prodavnicama.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Da li ženski pristup pravi uspešne biznise?

Filozof Soren Kierkegaard kaže da se život može razumeti samo iz retrospektive, ali da se mora živeti unapred. Kažu i da preduzetnici imaju odlične instinkte za snalaženje, ali da ih pitate da objasne kako su nešto znali, možete da očekujete odgovor koji je u suštini glasi - nemoj da me pitaš gluposti, ne znam.

Office Talks Podcast

Šta je ‘destination’ marketing i kako kreirati strategiju koja privlači turiste?

Turizam jedne države danas i te kako zavisi od digitalnog oglašavanja. O tome šta predstavlja termin 'destinacionog marketinga' i kako Srbija i Crna Gora mogu da sebe bolje brendiraju kao turističke destinacije, govorimo u 93. epizodi Office Talks Podcasta.

Startapi i poslovanje

Srpski Eat Me App rešava problem viška hrane koja se baca – čuvajući našu okolinu

Otpad od hrane je treći najveći emiter gasova staklene bašte na svetu. Globalno, 30% ili 1,8 milijardi tona sve proizvedene hrane na globalnom nivou se pokvari zbog loše planiranje resursa duž linije lanca snabdevanja. Srpski startap Eat Me App sa svojom aplikacijom nastoji da stane na put ovom problemu i globalnom društvu ponudi jedno od rešenja za ovaj veliki problem.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

B-Fresh: Nakon pobede na Generator ZERO konkursu, krećemo sa aktivnom prodajom!

Domaći startap ekosistem možda ne obiluje sa previše uspešnih agrotech rešenja. Ipak, Generator Zero konkurs OTP banke predstavio nam je talentovane timove iz oblasti ekologije i poljoprivrede. Pobedu na ovom takmičenju odneo je tim B-Fresh sa proizvodom za produženje roka trajanja voća i povrća.

Gaming

Novo poglavlje Tetrisa piše se u Beogradu i Tel Avivu – razvijaće ga Playstudios

Kompanija Playstudios kupila je krajem prošle godine prava za razvoj Tetris franšize na mobilnim platformama. Dalji razvoj ovog legendarnog naslova poveren je timu Playstudios Europe iz Beograda na kome će zajedno raditi sa kolegama iz Playstudios Israel u Tel Avivu.

Office Talks Podcast

Zašto Elon Musk kupuje Twitter?

Twitter - hoće li ostati kakvog ga znamo ili sa akvizicijom Elona Muska dolazi neka nova era? O kupovini ove društvene mreže razgovaramo u 95. epizodi Office Talks podcasta.

Startapi i poslovanje

Londonski Qudo sa osnivačem iz Srbije uzeo investiciju od $3,5 miliona – razmišlja se o razvojnom centru u Beogradu

Questionardo, firma koja razvija platformu Qudo za agilno ispitivanje potrošača i preciznu digitalnu aktivaciju vođenu podacima, nedavno je dobila i investiciju od 3,5 miliona dolara. Jedan od osnivača ovog startapa dolazi iz Srbije i sa njim razgovaramo o daljem poslovanju i razvoju proizvoda.

Karijere

Relax Gaming otvorio studio u Novom Sadu uz aktivno širenje tima

Rast iGaming industrije primetan je i na domaćem tržištu. Nakon četiri godine poslovanja u Srbiji, kompanija Relax Gaming otvorila je novi studio i najavila aktivno širenje tima.

Intervju

Vladimir Lelićanin: Pokrenuli smo 3327 kao mesto gde će domaći developeri slobodno raditi na web 3.0 projektima

Direktor razvojnog centra pri kompaniji MVP Workshop otkriva u razgovoru za Netokraciju kako je nastao 3327, kako se razvijaju inovativni web 3.0 projekti u Srbiji, ali i šta je potrebno kako bi se izgradila još jača web 3.0 zajednica na ovim prostorima.