Predstavite vašu ideju investitorima u liftu PC Ušće!

LIFTit ‘elevator pitch’: Predstavite vašu ideju investitorima u liftu PC Ušće!

Petog novembra u prostorijama 'Top of the HUB PC Ušće' održaće se događaj pod nazivom LIFTit, na temu preduzetništva u mobilnoj industriji. U okviru same konferencije, pored izlaganja govornika i panelista, prijavljeni učesnici imaće i jedinstvenu priliku da svoju ideju predstave investitorima - doslovno u liftu.

lift_1

Kada je reč o predstavljanju ideja na LIFTit konferenciji, takmičari za pitch imaće onoliko vremena koliko je liftu potrebno da stigne na poslednji sprat poslovnog centra Ušće (elevator pitch – get it?). Tako će se tri najbolja tima po izboru stručnog žirija plasirati u finale, a nagradni fond za finaliste kreće se u rasponuod tri do pet hiljada evra.

Najbolje osvojiće i besplatno korišćenje softverskih paketa kao što su Sifu i Fra.me, instant sponzorske pakete za The European Summit, šestomesečno mentorstvo u ICT Hub-u, kao i besplatne usluge Pausal.rs servisa u trajanju od godinu dana.

Stručni predavači o domaćem ekosistemu

Bitno je napomenuti da pravo na učestovanje u predstavljanju projekata imaju svi oni startapi koji su na početku razvoja svog proizvoda ili usluge, ali i dalje nemaju uspostavljen tok prihoda. Sa druge strane, iz organizacije pozivaju na učestvovanje i one startape koji imaju respektabilne prihode kako bi podelili svoje iskustvo sa drugima.

Što se tiče predavača na predstojećem događaju, o svom iskustvu kao i o stanju startap scene u Srbiji govoriće: Sofija Popara (Pausal), Milan Trbojević (FT1P), Nebojša Lazić (StartLabs), Daniela Zlatić – Žutić (Intellectual property office), Ana Komnenović (mt:s), Vuk Guberinić (CAR:GO), Miloš Žikić (Fra.me), kao i Mila Milenković (mt:s).

Detaljan raspored predavanja, odeljak za registraciju kao i više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu LIFTit događaja.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Otvoren Ladies of New Business program mentorstva – čekamo tvoju prijavu!

Nakon jesenje Ladies of New Business konferencije, sada već tradicionalno, organizujemo i mentorski program koji će ovaj put biti otvoren za devojke koje zanima IT. Program startuje u januaru i trajaće do marta 2020. godine.

Ekskluzivno

Skupština usvojila ‘zakon o paušalcima’

Izmene i dopune Zakona o porezu na dohodak građana koji se, između ostalog, odnose na paušalne preduzetnike i knjigaše, usvojen je u Skupštini Srbije. Mere podsticaja važiće od 1. januara 2020. godine.

Upoznajte poslodavce

Microsoft je najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji – slede Nordeus i Ubisoft

Ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji? Sajt Poslovi Infostud predstavio je rezultate svog prvog velikog istraživanja poslodavaca te vrste, a kompanija koja je osvojila najviše glasova ispitanika je Microsoft.

Propustili ste

Gaming

Novosadski 3Lateral razvijao je nastavak svetski poznate igre Hellblade – u ekskluzivnoj saradnji sa Xbox timom!

Gejming kompanija 3Lateral iz Novog Sada koja stoji iza tehnologije za kreiranje realističnih digitalnih modela i animacija, učestvovala je u razvoju nastavka video igre 'Hellblade' za Xbox koristeći najnoviji 'Unreal engine' koji je razvio Epic Games.

Kultura 2.0

Da li će ‘meme’ magija ikada prestati? Sudeći po opsesiji bejbi Jodom – ne

Ima li nekog ko počinje da čitav ovaj tekst, a da nikada nije poslao Džon Travolta mim? Iskreno, ne verujem, jer mimove toliko često srećemo i toliko im se često smejemo da su postali neizbežan deo moderne komunikacije - a mi nismo ni primetili. Ipak, da li su oni samo trend ili su tu da ostanu zauvek?

Gaming

Eipix postaje deo ruskog Playrixa – sledi širenje tima u Novom Sadu

Domaća gejming kompanija Eipix Entertainment akvizirana je od strane ruskog Playrixa, priključujući se tako njegovom novom studiju - Playrix RS. Studio sa sedištem u Novom Sadu, kažu, biće fokusiran na razvoj 'free to play' mobilnih igara najvišeg svetskog kvaliteta.

Kultura 2.0

Kada više pažnje posvetite svojim zaposlenima, a ne kandidatima – vaša Employer Branding strategija će biti mnogo uspešnija

Kuda plovi Employer Branding brod i gde smo grešili, a šta smo uradili dobro kada je ova oblast u pitanju u 2019. godini?

Karijere

Otvoren Ladies of New Business program mentorstva – čekamo tvoju prijavu!

Nakon jesenje Ladies of New Business konferencije, sada već tradicionalno, organizujemo i mentorski program koji će ovaj put biti otvoren za devojke koje zanima IT. Program startuje u januaru i trajaće do marta 2020. godine.

Startapi i poslovanje

Fond za inovacionu delatnost ponovo dodeljuje €380.000 – po prvi put mogu da apliciraju i timovi

Inovativna preduzeća i naučno-istraživačke organizacije imaju na raspolaganju bespovratna sredstva Fonda za inovacionu delatnost za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u ukupnom iznosu od šest miliona evra. Sledi novi ciklus dodele novca.