Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode

Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode 2022. – podržimo ih glasanjem

Po prvi put imamo priliku da glasamo za jedan srpski startap koji se našao u finalu Product Hunt takmičenja za najbolje proizvode godine. Naime, startap LeadDelta srpskog preduzetnika Vedrana Rašića dospeo je u finale SaaS kategorije za najbolji proizvod u protekloj godini.

Jedan od founding investitora i osnivač organizacije Serbian Entreprenuers, Tihomir Bajić, istakao je da ima visoka očekivanja od LeadDelta tima i da su oni možda i prvi tim koji je dobio priliku da bude u finalu za ovu prestižnu nagradu svetske startap zajednice. Putem Product Hunt platforme LeadDelta proizvod su podržali i druge preduzetničke zvezde kao npr. Darmeš Šah, CTO HubSpot/a i Erik Rajs preduzetnik i pisac knjige The Lean Startup.

Podsetimo, LinkedIn Connections Manager (LeadDelta) je specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama koji korisniku pomaže da sa njima izgradi bolje odnose – bez neželjenih poruka, oglasa i drugih ometanja. LeadDelta, dakle, omogućava da “uvezete” svoje LinkedIn konekcije u platformu i koristite alate kao što su označavanje, beleške, masovne poruke, otključavanje podataka, izvoz jednim klikom, integracija Zapier-a i sl.

Glasanjem do prvog mesta u finalu

Povodom ove lepe vesti, oglasio se i Vedran Rašić, suosnivač i CEO startapa LeadDelta koji je tom prilikom istakao sledeće:

Pre dve godine stvorili smo koncept proizvoda jedne znatno veće ideje – da stvorimo mesto gde kompanije, timovi i individue mogu da sarađuju i uvećavaju vrednost svojih kontakata. Sa prvim izlaskom na tržište pridobili smo 500 korisnika. I dve godine za redom dobijali značku “Najbolji Proizvod” dana.

Čak 10.000 korisnika posle, prilika da globalna startap zajednica u finalu glasa za LeadDelta kao najbolji SaaS app na svetu je dokaz koliko je ovaj tim sposoban da se takmiči globalno – imamo osećaj da smo tek počeli i vidimo veliki broj prilika ispred sebe.

U finalnoj listi ProductHunt-a nalazi se 13 SaaS proizvoda a prozor za glasanje se zatvara u subotu 21. januara u 9 ujutru po lokalnom centralnoevropskom vremenu. Pomenutom startapu možete pomoći da osvoji prvo mesto glasanjem putem zvaničnog sajta ProductHunta.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Život na točkovima (Mladi Nomadi)

Kako izgleda putovanje od Srbije do Maroka i to u kombiju - kući? U 140. epizodi Office Talks podkadta svoju priču o nesvakidašnjoj avanturi sa nama su podelili Marko Banduka i Katarina Ćirković - Mladi Nomadi.

Internet marketing

Umetnica mora jesti kuvano: Pioniri osvojili prestižnu nagradu Grand Prix Balcannes

Agencija Pioniri iz Beograda je na ovogodišnjem Balcannes festivalu osvojila glavnu nagradu Grand Prix Balcannes sa projektom 'Konstrakta x Metalac – Umetnica mora jesti kuvano'.

Intervju

Nemanja Radosavljević: Već nakon treće godine, studenti RAF-a mogu pronaći posao u velikim tehnološkim kompanijama

Za sve one koji još uvek imaju dilemu oko upisa na IT studije, Netokracija nastavlja svoj vodič. Ovog puta donosimo vam razgovor s dr Nemanjom Radosavljevićem, prodekanom za nastavu na Računarskom fakultetu u Beogradu.

Propustili ste

Najava

Prvi Polkadot Day u Srbiji: Istražite Polkadot ‘blockchain’ ekosistem

Ovaj događaj u organizaciji MVP Workshop-a deo je Belgrade Blockchain Week-a i održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 5. juna, sa početkom u 11 časova.

Sponzorisano

Deveto IT istraživanje plata i beneficija u Srbiji: Fenix otkriva najnovije trendove

Fenix se poslednjih 13 godina bavi Tech regrutacijom i svake godine za poslodavce iz tehnološkog sektora priprema detaljno istraživanje u okviru kojih sa njima deli informacije o platama, benefitima, bonusima, brzinom napredovanja, dobrovoljnim odlaskom i sl.

Intervju

Domaća kompanija započinje globalno širenje poslovanja – Vega IT otvara kancelarije u Njujorku

U vreme najavljene recesije, kada većina kompanija zamrzava investicije, domaća firma Vega IT ima drugačiju strategiju. Sa CEO-om i novim predsednikom za američko i azijsko-pacifičko tržište razgovaramo o diversifikaciji poslovanja i globalnim potezima koje ova kompanija sprema.

Office Talks Podcast

Gde programeri provode vreme? (Reddit, Twitter, GitHub)

Na kojim to kanalima i mrežama programeri provode slobodno vreme? Da li više koriste Reddit ili Twitter? Odgovor na ova pitanja potražili smo u 144. epizodi Office Talks podkasta.

Startapi i poslovanje

GapApp: Braća iz Srbije osmislila su platformu koja mesece pravnih poslova pretvara u minute!

GapApp je platforma koja omogućava pravnim i 'compliance' timovima da automatizuju i skaliraju svoje usluge, povećavajući produktivnost za čak 75 odsto.

Analiza

Predstavnici industrije otkrivaju nam kako inflacija utiče na rast plata u IT-ju

U jeku ekonomske krize naše sagovornike pitali smo kako se inflacija odrazila na visinu plate u IT-ju.