Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode 2022. – podržimo ih glasanjem

Po prvi put imamo priliku da glasamo za jedan srpski startap koji se našao u finalu Product Hunt takmičenja za najbolje proizvode godine. Naime, startap LeadDelta srpskog preduzetnika Vedrana Rašića dospeo je u finale SaaS kategorije za najbolji proizvod u protekloj godini.

Jedan od founding investitora i osnivač organizacije Serbian Entreprenuers, Tihomir Bajić, istakao je da ima visoka očekivanja od LeadDelta tima i da su oni možda i prvi tim koji je dobio priliku da bude u finalu za ovu prestižnu nagradu svetske startap zajednice. Putem Product Hunt platforme LeadDelta proizvod su podržali i druge preduzetničke zvezde kao npr. Darmeš Šah, CTO HubSpot/a i Erik Rajs preduzetnik i pisac knjige The Lean Startup.

Podsetimo, LinkedIn Connections Manager (LeadDelta) je specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama koji korisniku pomaže da sa njima izgradi bolje odnose – bez neželjenih poruka, oglasa i drugih ometanja. LeadDelta, dakle, omogućava da “uvezete” svoje LinkedIn konekcije u platformu i koristite alate kao što su označavanje, beleške, masovne poruke, otključavanje podataka, izvoz jednim klikom, integracija Zapier-a i sl.

Glasanjem do prvog mesta u finalu

Povodom ove lepe vesti, oglasio se i Vedran Rašić, suosnivač i CEO startapa LeadDelta koji je tom prilikom istakao sledeće:

Pre dve godine stvorili smo koncept proizvoda jedne znatno veće ideje – da stvorimo mesto gde kompanije, timovi i individue mogu da sarađuju i uvećavaju vrednost svojih kontakata. Sa prvim izlaskom na tržište pridobili smo 500 korisnika. I dve godine za redom dobijali značku “Najbolji Proizvod” dana.

Čak 10.000 korisnika posle, prilika da globalna startap zajednica u finalu glasa za LeadDelta kao najbolji SaaS app na svetu je dokaz koliko je ovaj tim sposoban da se takmiči globalno – imamo osećaj da smo tek počeli i vidimo veliki broj prilika ispred sebe.

U finalnoj listi ProductHunt-a nalazi se 13 SaaS proizvoda a prozor za glasanje se zatvara u subotu 21. januara u 9 ujutru po lokalnom centralnoevropskom vremenu. Pomenutom startapu možete pomoći da osvoji prvo mesto glasanjem putem zvaničnog sajta ProductHunta.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

DocsCube iz Srbije efikasno automatizuje dokumentacije za mala i srednja preduzeća

O tome kako je njihov proizvod postao treći proizvod dana na ProductHunt-u i šta im je taj uspeh doneo, razgovarali smo sa suosnivačem DocsCube startapa.

Startapi i poslovanje

Šta posle godine u kojoj se mehur izduvao?

Tema za ovaj, poslednji članak u godini, došla je prirodno. Svakodnevno me prati u razgovorima s kolegama, startapima, investitorima, u sadržajima koje svakodnevno čitam ili slušam.

Novost

NBS: Dodeljene prve dozvole za kripto-menjačnice u Srbiji

Narodna banka Srbije (NBS) je 16. decembra izdala dozvole dvema domaćim kripto-menjačnicama. Šta to sve podrazumeva pitali smo Aleksandra Matanovića, osnivača kompanije (menjačnice) ECD, jedne od dobitnica dozvole.

Propustili ste

Office Talks Podcast

DevRel – Kako se grade dobri odnosi sa programerima?

Gosti 126. epizode Office Talks podkasta bili su Nenad Vitorović (Tenderly) i Lav Leon Hudak (MVP Workshop) koji su nam govorili o značaju dobrih odnosa sa programerima, ali i o kvalitetnoj zajednici i sadržaju usmerenim ka programerima, a koji sve više dolaze do izražaja.

Developer Experience

Shift Miami: Infobipova konferencija posvećena developerima stiže u Ameriku

Ovo je prvi korak ka internacionalizaciji jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih developerima koja se već 10 godina održava u Hrvatskoj.

Startapi i poslovanje

Degordian akvizirao Shopycode – srpsku agenciju za e-commerce razvoj

Internacionalna digital-first agencija Degordian akvizirala je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce.

Istraživanje

Predstavljamo rezultate ankete o platama dizajnera digitalnih proizvoda i usluga u Srbiji

Prva anketa ovog tipa sprovedena je na uzorku od oko 700 učesnika. Podaci pokazuju da je 71% dizajnera ušlo na tržište u poslednjih 8 godina, dok je 57% ušlo u poslednjih 6 godina.

Društvene mreže

OnlyFans: Kako su poznate ličnosti normalizovale ‘online’ prostituciju?

U ovoj kolumni, otkrivam vam zašto 'girl power' na internetu nije izraz feminističke borbe i zašto se 'online' prodaja vlastite intime ne razlikuje od prostitucije.

Kultura 2.0

Beckoning je animirani film Save Živkovića – Epic Games i 3Lateral bili deo projekta

Kreiranje dugometražnih animiranih filmova je oduvek bilo nedostižno malim timovima kreativaca pre svega zbog produkcijskih ograničenja, ali zahvaljujući novim tehnologijama situacija se znatno promenila.