Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode

Domaći LeadDelta ušao u ProductHunt finale za najbolje SaaS proizvode 2022. – podržimo ih glasanjem

Po prvi put imamo priliku da glasamo za jedan srpski startap koji se našao u finalu Product Hunt takmičenja za najbolje proizvode godine. Naime, startap LeadDelta srpskog preduzetnika Vedrana Rašića dospeo je u finale SaaS kategorije za najbolji proizvod u protekloj godini.

Jedan od founding investitora i osnivač organizacije Serbian Entreprenuers, Tihomir Bajić, istakao je da ima visoka očekivanja od LeadDelta tima i da su oni možda i prvi tim koji je dobio priliku da bude u finalu za ovu prestižnu nagradu svetske startap zajednice. Putem Product Hunt platforme LeadDelta proizvod su podržali i druge preduzetničke zvezde kao npr. Darmeš Šah, CTO HubSpot/a i Erik Rajs preduzetnik i pisac knjige The Lean Startup.

Podsetimo, LinkedIn Connections Manager (LeadDelta) je specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama koji korisniku pomaže da sa njima izgradi bolje odnose – bez neželjenih poruka, oglasa i drugih ometanja. LeadDelta, dakle, omogućava da “uvezete” svoje LinkedIn konekcije u platformu i koristite alate kao što su označavanje, beleške, masovne poruke, otključavanje podataka, izvoz jednim klikom, integracija Zapier-a i sl.

Glasanjem do prvog mesta u finalu

Povodom ove lepe vesti, oglasio se i Vedran Rašić, suosnivač i CEO startapa LeadDelta koji je tom prilikom istakao sledeće:

Pre dve godine stvorili smo koncept proizvoda jedne znatno veće ideje – da stvorimo mesto gde kompanije, timovi i individue mogu da sarađuju i uvećavaju vrednost svojih kontakata. Sa prvim izlaskom na tržište pridobili smo 500 korisnika. I dve godine za redom dobijali značku “Najbolji Proizvod” dana.

Čak 10.000 korisnika posle, prilika da globalna startap zajednica u finalu glasa za LeadDelta kao najbolji SaaS app na svetu je dokaz koliko je ovaj tim sposoban da se takmiči globalno – imamo osećaj da smo tek počeli i vidimo veliki broj prilika ispred sebe.

U finalnoj listi ProductHunt-a nalazi se 13 SaaS proizvoda a prozor za glasanje se zatvara u subotu 21. januara u 9 ujutru po lokalnom centralnoevropskom vremenu. Pomenutom startapu možete pomoći da osvoji prvo mesto glasanjem putem zvaničnog sajta ProductHunta.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kolumna

Po čemu srpski Zakon o digitalnoj imovini podseća na Azarov transfer iz Čelsija u Real?

Advokati Ilija Rilaković i dr Minja Đokić u zajedničkoj kolumni razjasnili su (ne)mogućnost plaćanja usluga stranih kompanija kripto valutom!

Sponzorisano

Kompanija Proximus u Srbiji zapošljava IT stručnjake i gradi inženjering timove

Proximus je došao na tržište Srbije još 2017. godine kada je preko svoje kompanije BICS postao vlasnik Telesigna. Ovom akvizicijom, Proximus počinje da zapošljava prve Market Development specijaliste, čime mladi talenti stiču mogućnost brzog učenja i razvoja u internacionalnom okruženju.

Office Talks Podcast

LinkedIn za šahiste broji 10.000 korisnika

Gošća 188. epizode Office Talks podkasta bila je Lena Miladinović, osnivačica OutpostChess platforme namenjene umrežavanju svih ljubitelja šaha — kako profesionalaca, tako i entuzijasta.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Startup Genome 2024: Ekosistemi Beograda i Novog Sada vrede preko milijardu evra!

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija imalo je premijerni uvid u ovogodišnje izdanje Startup Genome istraživanja koje je obuhvatilo podatke za startap ekosisteme Beograda i Novog Sada.

Startapi i poslovanje

PolyAI Nikole Mrkšića vredi $500 miliona!

PolyAI, startap sa sedištem u Londonu koji razvija glasove generisane uz pomoć veštačke inteligencije za upotrebu u pozivnim centrima, zatvorio je krug finansiranja od 50 miliona dolara (39,4 miliona funti) dostigavši tako ukupnu vrednost od blizu 500 miliona dolara.

Startapi i poslovanje

Silicon Garden investirao u srpski OTA Sync u zaokruženoj ‘seed’ rundi ulaganja

Domaća hotel tech kompanija OTA Sync prikupila je dodatna sredstva koja će se koristiti za širenje prodajnog tima na globalno tržište. 

Startapi i poslovanje

DSI investirao u Veli — kripto platformu za finansijske savetnike

Najnovija investicija DSI mreže poslovnih anđela otišla je startapu Veli, iza kojeg stoje Stevan Radonjanin i Marko Selaković. Ova platforma omogućava profesionalcima da investiraju u kriptovalute za svoje klijente i upravljaju njihovim portfeljima.

Office Talks Podcast

Trickest: Etičko hakovanje i ofanzivni cybersecurity

U 190. epizodi Office Talks podkasta razgovarali smo sa Nenadom Zarićem i Mihailom Tomićem, osnivačima startapa Trickest, koji su nam govorili o njegovom nastanku, cybersecurity industriji i etičkom hakovanju.

Startapi i poslovanje

Američki Autodesk akvizirao je novosadski Wonder Dynamics!

Wonder Dynamics akviziran je od strane američkog giganta za 3D animaciju, koji je ovaj potez objavio u jučerašnjem saopštenju na svom zvaničnom sajtu.