City Expert lansirao 'Kreditni Savetnik' za buduće vlasnike nekretnina

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Krajem prvog kvartala tekuće godine u javnosti se pojavio podatak da je 80% prodatih nekretnina u 2020. godini kupljeno za keš. Pažljivom analizom tog podatka videćemo da računicu čine i kreditne transakcije koje se nakon prodaje koriste za kupovinu manjih stanova, no daleko značajniji podatak jeste taj da je domaće tržište nekretnina na svom vrhuncu i da je potražnja i dalje veća od ponude.

Toga su svesne i banke koje su opcije kreditiranja učinile nikada pristupačnijim, međutim za nekoga ko nema iskustva sa ovakvim finansijskim proizvodima, kupovina prve nekretnine može se veoma brzo pretvoriti u komplikovan i mučan proces jer bankarski termini nisu svima jasni, a pitanje je i kome se obratiti za savet u takvim trenucima.

Finansijski savetnici besplatno odgovaraju na vaša pitanja

Upravo ovog problema svestan je City Expert tim koji je ovih dana pokrenuo novi sajt u okviru svoje kompanije po imenu kreditnisavetnik.rs. Servis pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova i to potpuno besplatno. Sajt okuplja iskusne finansijske savetnike, a nas je zanimalo kako je nastala ideja za pokretanjem jedne ovakve usluge.

Odgovor na to pitanje potražili smo u razgovoru sa direktorom i osnivačem City Experta, Igorom Jovićem koji je za Netokraciju izjavio da je Kreditni Savetnik potpuno digitalizovana i besplatna usluga koja ima za cilj da pomogne svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom i da putem ličnog savetnika dođu do najbolje ponude. Jović je tom prilikom izjavio:

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom. Kreditni savetnik City Experta rešava sve navedene probleme.

Zakazivanje besplatnih konsultacija sa stručnjacima specijalizovanim za različite oblike stambenog kreditiranja dostupno je putem sajta, a termin se može zakazati i pozivom na telefon.

Na pitanje kako zapravo funkcioniše ovaj servis, Igor kaže da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika klijenti dobijaju odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.

Ponude u skladu sa budžetom i zahtevima klijenata

Razgovarajući o novom sajtu koji sada posluje pod City Expert kapom, Igor ne skriva da se prvi koraci ovog servisa mogu pronaći u usluzi koju je tim nudio klijentima koji su se sami javljali sa pitanjima i željom da saznaju više o finansijskim opcijama koje su im na raspolaganju prilikom kupovine nekretnine. Vremenom, tim je znao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge.

Kada već govorimo o timu, treba napomenuti i stručnjake bez kojih kreditnisavetnik.rs ne bi funkcionisao. Jović za Netokraciju kaže da čitav City Expert tim svakodnevno raste i da je srećan što kompanija ima sposobne i vredne saradnike koji svojim znanjem mogu da pomognu korisnicima. On dodaje:

Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Za kraj, zanimalo nas je i kako City Expert gleda na strateški doprinos jednog ovakvog servisa. “Pažljivo smo slušali potrebe klijenata i krenuli u širenje tima i stručnjaka, kao i unapređenje usluge koju posmatramo kao dodati benefit za naše korisnike koji sada imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca”, zaključuje Igor i dodaje da veruje da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je kreditnisavetnik.rs nešto inovativno i drugačije na tržištu, a da će pružena podrška i poverenje klijenata biti njihov pokretač da nastave dalje sa unapređenjem poslovanja.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

Dušan i David prave društvene igre, a njihov studio Kerber Games napada tržište vredno skoro 20$ milijardi

Iako kultura igranja društvenih igara u Srbiji nije toliko velika, to bi vremenom moglo da se promeni zahvaljujući talentovanim timovima poput onog koji čini Kerber - 'board games' dizajn studio.

Startapi i poslovanje

Uvođenjem udela u vlasništvu kompanije povećavaju svoju konkurentnost – a motivacija zaposlenih se drastično uvećava

Prema podacima do kojih je došao Joberty, manje od 3% kompanija koje posluju na domaćem tržištu ima opciju da svojim zaposlenima omogući udeo u vlasništvu firme a ta opcija, kako kažu naši sagovornici, može napraviti veliku razliku.

Intervju

Milan Starčević je prvi inženjer iz Srbije koji je postao partner u kompaniji Zühlke

Nakon skoro osam godina provedenih u kompaniji Zühlke, Milan Starčević postao je partner. U nastavku teksta razgovaramo o njegovom karijernom putu koji je doveo do nove pozicije.

Propustili ste

Kultura 2.0

AliExpress paketi u Srbiju stižu sa većim zakašnjenjem – uticaj pandemije i dalje traje

Enigma zvana AliExpress i dalje traje, a mi proveravamo šta se trenutno dešava sa paketima i cenom shipping-a za Srbiju.

Startapi i poslovanje

Kredium.rs klijentima pomaže da lakše dobiju stambeni kredit uz pomoć personalizovanih bankarskih ponuda

Potraga za stanovima i kreditima često ume da bude težak, naporan i dug proces. Ipak, digitalizacijom i novim alatima koji su nam dostupni online, sve ovo može da izgleda znatno jednostavnije. Rešenje ima i startap iz Srbije - Kredium.rs.

Startapi i poslovanje

Srpski Tenderly osigurao investiciju od $15.3M u okviru A runde, sledi izgradnja Ethereum platforme za developere

Glavni cilj Tenderly startapa je da poboljša način rada Ethereum programera i ubrza prihvatanje blockchain tehnologije.

Office Talks Podcast

Internet zajednica za 70.000 ljubitelja fudbala

Tema 57. epizode Office Talks podcasta bila je online klađenje ali i izgradnja internet zajednice ljubitelja fudbala i sporta kroz zanimljiv i kvalitetan sadržaj. O svemu tome smo razgovarali sa našim gostom Vladimirom Kečkešom, osnivačem popularnih Instagram stranica Burazzers.net i Engleski fudbal.

Karijere

HelloWorld ponovo organizuje istraživanje domaće tehnološke scene: IT-jevci, popunite anketu!

Sajt za IT zapošljavanje HelloWorld.rs trenutno sprovodi još jedno veliko istraživanje domaće IT scene.