Ace the Case: Otvorene prijave za studentsko takmičenje u organizaciji KPMG-a - Netokracija.rs

Ace the Case: Otvorene prijave za studentsko takmičenje u organizaciji KPMG-a

Revizorska kuća KPMG organizovaće u periodu od 1. do 3. marta četvrto po redu studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema 'Ace the Case' koje će okupiti najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija fakulteta u Srbiji. Na ovaj način, studentima će biti pružena prilika da sarađuju sa iskusnim stručnjacima pomenute svetske kompanije koja posluje u oblasti revizije i konsaltinga.

ace2

Za pobednike takmičenja spremne su i vredne nagrade, a koje se zasnivaju na poseti jedne od KPMG kancelarija u regiji centralno-istočne Evrope, te je dodatno obezbeđeno i usavršavanje sa stranim stručnjacima, radionice pod nazivom „Building Personal Brand“ kao i simulacija intervjua za posao. Prvog i drugog dana takmičenja, studentima će biti održana radionica „master class“, gde će dobiti priliku da prisustvuju predavanju vrhunskih stručnjaka i dodatno unaprede svoje znanje u rešavanju poslovnih problema.

Trećeg dana, takmičari će biti podeljeni u timove kako bi stečeno znanje pokazali u praksi prilikom rešavanja konkretnog poslovnog problema i prezentacije njegovog rešenja. Povodom predstojećeg takmičenja, oglasio se i Bojan Tucakov, inače rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG, koji je tom prilikom potvrdio da će odluku o pobedniku doneti stručni žiri sačinjen od partnera i direktora kompanije KPMG nakon pregleda svih prezentacija, nakon čega bi trebalo da budu uručene i nagrade pobednicima.

Prijave otvorene do 15. februara

Podsećanja radi, kompanija KPMG tradicionalno organizuje ovo takmičenje sa ciljem podrške mladim talentima, te kako bi studenti stekli veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri. Iz organizacije napominju da se studenti mogu prijaviti preko zvaničnog sajta ove kompanije, dok je rok za slanje prijava do 15. februara. Takođe, potrebno je da učesnici pripreme svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku i da budu spremni da testiraju svoje analitičke sposobnosti, znanje i prezentacione veštine.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Vlada najavila kraj angažovanju paušalaca na puno radno vreme – kompanijama koje ih zaposle slede olakšice od 70%

Angažovanje preduzetnika za poslove koji bi suštinski trebalo da spadaju u domen klasičnog radnog odnosa predmet je upravo predstavljenih izmena Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Izmene stupaju na snagu 1. januara 2020. godine.

Internet marketing

Za srpske agencije jedan SoMo Borac – McCann osvojio nagradu u kategoriji Digitalni Mix

Dobitnici nagrade SoMo Borac za najbolje marketinške kampanje proglašeni su tokom drugog dana Weekend Media Festivala. Predstavnici iz Srbije pobedili su samo u kategoriji Digital Mix, gde su pobedu odneli Drive i McCann Beograd, dok su finalisti u drugim kategorijama bili i Communis i Fullhouse Ogilvy.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nike, IBM i McDonald’s koriste srpski Vacation Tracker kako bi pratili godišnje odmore svojih zaposlenih

Praćenje godišnjih odmora, bolovanja i slobodnih dana u kompanijama sa velikim brojem zaposlenih često ume da bude komplikovan i zamoran proces. Rešenje ovog izazova u vidu digitalnog servisa Vacation Tracker ponudio je razvojni tim kompanije Cloud Horizon u Srbiji.

Kultura 2.0

Za 600 dinara mesečno UčiSlobodno.com pomoći će vašem osnovcu da savlada matematiku i fiziku

'E-learning' za osnovce u Srbiji ne postoji? Onda niste čuli za platformu Uči Slobodno.

Gaming

Kako je tim beogradskog Ubisofta razvijao ‘Ghost Recon Breakpoint’ – za milione ljudi širom sveta

'Ghost Recon Breakpoint' je nova igra kompanije Ubisoft koja je u globalnoj 'gaming' zajednici već prikupila veliki broj pozitivnih reakcija igrača širom planete. U razgovoru sa jednim od članova tima koji je radio na razvoju ove igre otkrivamo kako je proces tekao 'iza kulisa'.

Startapi i poslovanje

Osnovano udruženje ‘Novi Taksi’ čiju će aplikaciju napraviti kompanija CarGo – nazire li se rešenje spora?

Kompanija CarGo Technologies i predsednik novoformiranog udruženja 'Novi taksi' potpisali su danas memorandum kojim se ova tehnološka kompanija obavezala da će napraviti aplikaciju za novu taksi firmu u Srbiji.

Tehnologija

Kosta Andrić: Vreme novih poslovnih modela za domaće kompanije nije nešto što se čeka – već je tu

Koji su to alternativni biznis modeli koji će kompanije koje posluju na domaćem tržištu učiniti relevantnim u budućnosti? Da li su one uopšte spremne na taj korak? Odgovore nam daje Kosta Andrić, Managing Partner organizacije ICT Hub, koja i ove godine 22. oktobra organizuje Corporate Innovation Conference.

E-commerce

Aplikacija 60seconds omogućava vam da kupujete u omiljenim prodavnicama – po cenama koje sami odredite

Ako bismo vam rekli da određeni proizvod možete kupiti 'online' po ceni koju sami dogovorite sa brendom mislili biste da vas lažemo, zar ne? Ipak, aplikacija 60seconds nudi upravo tu mogućnost, a o čemu se zapravo radi i kako ona funkcioniše, razgovarali smo sa suosnivačem ovog servisa.