Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Program IT obuka koje smo pokrenuli početkom godine, konačno je dostupan za sve zainteresovane polaznike. U nastavku teksta saznajte više o kurikulumu, preduslovima za obuku i načinu plaćanja za prva dva kursa - Web Developement 1 i Python za početnike.

Ukoliko do sada niste čuli, Netokracija Srbija ušla je u svet IT obuka. Početkom godine otkupili smo licencu slovenačkog programa SmartNinja sa idejom da domaćem tržištu pružimo pristupačne i kvalitetne kurseve za početnike – sve one koje zanimaju osnove programiranja, razvoj sajtova, rad sa bazama podataka, ali i druge popularne oblasti poput blockchain developmenta.

SmartNinja je kurs u učionici

Kursevi su zamišljeni tako da studenti rade sa instruktorom prema unapred osmišljenom kurikulumu (programu), na računarima studenata (bilo PC ili Mac), u prijatnoj atmosferi učionica naših partnera. Napominjemo da SmartNinja IT obuke nisu online kursevi, ali studenti se mogu susresti sa domaćim zadacima koje je potrebno uraditi u okviru naše online platforme.

Prva dva kursa (Web Developement 1 i Python za početnike) bazirani su na programskom jeziku Python koji u protekle dve godine beleži izuzetan rast upravo zbog fleksibilnosti koju pruža. SmartNinja studenti će raditi u istom okruženju, bez obzira da li koriste  PC, Mac ili Linux.

Kako je zamišljena nastava?

Same grupe sačinjene su od 8 do 12 polaznika čime se staramo da svako od učesnika može na miru da prati nastavu, savetujući se sa instruktorom oko lekcija za vreme časa ukoliko je to potrebno. S druge strane, rad sa ovakvim grupama instruktorima pruža mogućnost da se svakom studentu dovoljno posvete i da im omoguće da sa razumevanjem usvoje znanje potrebno za dalje učenje.

Koliko koštaju i kada startuju kursevi?

Na sajtu smartninja.rs trenutno su dostupna prva dva kursa i to po specijalnoj ceni sa čak 50% popusta!

  1. Web Developement 1 (399 EUR / 12 nedelja)
  2. Python za početnike (199 EUR / 4 nedelje)

Promotivna akcija važi do 4. maja u okviru koje svi koji se prijave i izvrše uplatu za kurs ostvaruju popust od 50%. Napominjemo da studenti rezervišu svoje mesto na kursu uplatom do naznačenog datuma. Prvi Web Developement 1 kurs počinje 8. maja u ICT Hub-u. Python za početnike kreće nekoliko dana nakon WD1 – u našoj učionici (popodnevni časovi).

Najčešće postavljana pitanja

Ukoliko do sada niste imali priliku da se upoznate sa SmartNinja IT obukama koje Netokracija realizuje u Srbiji, bacite pogled na našu FAQ sekciju u okviru koje smo dali odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi sa kursevima, plaćanjem na rate i uslova za pohađanje obuka – kao i potrebnog predznanja.

Nismo odgovorili na pitanje koje te zanima? Piši nam u komentarima ili se javi na info@smartninja.rs.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Internet marketing

Zašto je Jala Brat bolji u marketingu od 97% balkanskih kompanija?

Šta znači kad neko na Balkanu u samo 24 sata nakon objavljivanja albuma uspije skupiti preko 1.000.000 pregleda na svih 6 pjesama? Znači da je razvalio - ili da se Justin Bieber preselio nama?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

SEO i pretraga

Stiže Netokracijina edukacija o SEO trikovima – promo cene karata do 22. septembra!

Netokracija Srbija nastavlja sa organizacijom edukacija, a na red je došla ona o SEO trikovima. Želite da naučite tehnike koje garantuju uspeh na rezultatima pretraga? Čekamo vas 30. septembra u Beogradu!

Propustili ste

Kultura 2.0

Kuda ide muzički biznis u regionu i Srbiji – otkrivaju nam Rasta, Severina i Relja (Bassivity)

Muzika je odavno postala unosan biznis, a rastu ove industrije doprinose novi trendovi poput tehnologije produkcije pesama i spotova, streaming servisi ali i YouTube. Da li i naš region polako ulazi u moderni svet muzičkog biznisa?

Internet marketing

Zašto Dejv Birs kaže da kreativnost nije bogom dan talenat već stvar koju svako može da nauči?

Ovogodišnji Webiz Networking Night ugostiće nagrađivanog britanskog autora i govornika Dejva Birsa. Sa Dejvom razgovaram o tome kako nekonvencionalne stvari prodati šefu.

Netokracija

Kako do uspešnog Employer Branding ekosistema?

Marketari i HR menadžeri, spremite se – početkom oktobra vraća se Netokracijina Employer Branding konferencija! Kada 3. oktobra završite sa poslom pridružite nam se u ICT Hub-u gde ćemo govoriti o razvoju Employer Branding ekosistema u kompanijama. Čekamo vas!

Internet marketing

Kako su brendovi odigrali marketinšku utakmicu tokom Svetskog prvenstva u Kini?

Sa sportske strane svetsko prvenstvo u košarci želimo da zaboravimo što pre, ali sa marketinške strane priča je drugačija jer su brendovi ovaj put bili veoma aktivni. Ipak, da li su u potpunosti iskoristili 'hype' takmičenja u Kini?

Karijere

Pripadnici Generacije Z u Srbiji otkrivaju šta je za njih posao iz snova i koliko rizikuju da dođu do njega

Šta je za mlade karijera? Da li maštaju o poslu u korporaciji i velikoj plati ili pre biraju projekte na kojima mogu da uče i da budu nezavisni? Koliko su zaista spremni da izađu iz zone komfora kada je posao u pitanju i šta je to što poslodavci moraju da znaju o Generaciji Z?

Karijere

Kako se zaposliti u kompaniji Facebook? Nenad Božidarević deli svoja iskustva

Nakon četiri godine na poziciji front-end inženjera, najpre sa Facebook, a potom i sa Instagram strane, Nenad Božidarević prelazi u Oculus, gde nakon godinu dana postaje menadžer, a za Netokraciju otkriva da li je Menlo Park zaista raj za domaće programere.