Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Program IT obuka koje smo pokrenuli početkom godine, konačno je dostupan za sve zainteresovane polaznike. U nastavku teksta saznajte više o kurikulumu, preduslovima za obuku i načinu plaćanja za prva dva kursa - Web Developement 1 i Python za početnike.

Ukoliko do sada niste čuli, Netokracija Srbija ušla je u svet IT obuka. Početkom godine otkupili smo licencu slovenačkog programa SmartNinja sa idejom da domaćem tržištu pružimo pristupačne i kvalitetne kurseve za početnike – sve one koje zanimaju osnove programiranja, razvoj sajtova, rad sa bazama podataka, ali i druge popularne oblasti poput blockchain developmenta.

SmartNinja je kurs u učionici

Kursevi su zamišljeni tako da studenti rade sa instruktorom prema unapred osmišljenom kurikulumu (programu), na računarima studenata (bilo PC ili Mac), u prijatnoj atmosferi učionica naših partnera. Napominjemo da SmartNinja IT obuke nisu online kursevi, ali studenti se mogu susresti sa domaćim zadacima koje je potrebno uraditi u okviru naše online platforme.

Prva dva kursa (Web Developement 1 i Python za početnike) bazirani su na programskom jeziku Python koji u protekle dve godine beleži izuzetan rast upravo zbog fleksibilnosti koju pruža. SmartNinja studenti će raditi u istom okruženju, bez obzira da li koriste  PC, Mac ili Linux.

Kako je zamišljena nastava?

Same grupe sačinjene su od 8 do 12 polaznika čime se staramo da svako od učesnika može na miru da prati nastavu, savetujući se sa instruktorom oko lekcija za vreme časa ukoliko je to potrebno. S druge strane, rad sa ovakvim grupama instruktorima pruža mogućnost da se svakom studentu dovoljno posvete i da im omoguće da sa razumevanjem usvoje znanje potrebno za dalje učenje.

Koliko koštaju i kada startuju kursevi?

Na sajtu smartninja.rs trenutno su dostupna prva dva kursa i to po specijalnoj ceni sa čak 50% popusta!

  1. Web Developement 1 (399 EUR / 12 nedelja)
  2. Python za početnike (199 EUR / 4 nedelje)

Promotivna akcija važi do 4. maja u okviru koje svi koji se prijave i izvrše uplatu za kurs ostvaruju popust od 50%. Napominjemo da studenti rezervišu svoje mesto na kursu uplatom do naznačenog datuma. Prvi Web Developement 1 kurs počinje 8. maja u ICT Hub-u. Python za početnike kreće nekoliko dana nakon WD1 – u našoj učionici (popodnevni časovi).

Najčešće postavljana pitanja

Ukoliko do sada niste imali priliku da se upoznate sa SmartNinja IT obukama koje Netokracija realizuje u Srbiji, bacite pogled na našu FAQ sekciju u okviru koje smo dali odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi sa kursevima, plaćanjem na rate i uslova za pohađanje obuka – kao i potrebnog predznanja.

Nismo odgovorili na pitanje koje te zanima? Piši nam u komentarima ili se javi na info@smartninja.rs.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Ko je vaš Mesija na razmućivanje?

Kada ste prvi put shvatili da ste matori? Ja pre nekih 5-6 godina, tada u kasnim dvadesetim.

Internet marketing

UniCredit Bank Srbija gasi Facebook, Messenger i Instagram – sledi ulaganje u sopstvene digitalne kanale?

Način na koji Facebook tretira svoje korisnike bili su dovoljan razlog da UniCredit grupa najavi potpuno povlačenje sa društvenih mreža kompanije iz Menlo Parka.

Digitalni mediji

Valjda niste zaboravili na TikTok jer ova aplikacija upravo menja način na koji konzumiramo digitalni sadržaj

Aplikacija TikTok otklanja iluziju o tome kako je bilo koji korisnik društvenih mreža tu da odlučuje i aktivno bira – to umesto njega u potpunosti radi aplikacija. Znači li to da dolazi novo doba za društvene mreže?

Propustili ste

Internet marketing

Proglašeni dobitnici IAB MIXX 2019. nagrada – Grand Prix otišao u ruke Ovation BBDO

Na devetom po redu Digital Day konferenciji pod sloganom How do you trust, dodeljena su Mixx Awards priznanja za najbolje digitalne kampanje realizovane prethodne godine u Srbiji.

Internet marketing

€36,8 miliona za digitalno oglašavanje u 2018. — srpsko tržište poraslo za 24,8%

I u 2018. godini zadržan je jak dvocifren rast tržišta digitalnog oglašavanja u Srbiji, pokazali su rezultati AdEx istraživanja. U nastavku teksta donosimo vam pregled najbitnijih rezultata.

Internet marketing

Najčešće greške pri izradi ‘content marketing’ strategije

Sasvim je razumno da želite da investirate u kvalitetan sadržaj kako biste unapredili svoj biznis, ali stvari nisu baš tako jednostavne. Evo koje greške marketari najčešće prave pri izradi content marketing strategije.

Tehnologija

Koji izazovi najviše muče QA inženjere?

Glavni zadatak QA inženjera je da bude podrška obezbeđivanju kvaliteta proizvoda. Zvuči lako, zar ne? U praksi, naravno, nije tako.

Startapi i poslovanje

Na čemu članovi vašeg tima rade u ovom trenutku? Softver KANBANSI ima odgovor

Izabrali ste Kanban metodologiju, počeli da je primenjujete i – to nije dalo očekivane rezultate ili iziskuje više truda nego što ste očekivali. Možda je rešenje ipak u softveru?

Internet marketing

Novi Chrome uvodi promene koje će razdrmati oblast digitalnog oglašavanja

Nedavno održana Google I/O konferencija dala nam je bolji uvid u promene koje će uskoro zahvatiti Chrome. Kako će one uticati na korisnike, ali i na oglašivače, pročitajte u nastavku teksta.