Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Savladajte osnove programiranja uz prve SmartNinja kurseve u Beogradu!

Program IT obuka koje smo pokrenuli početkom godine, konačno je dostupan za sve zainteresovane polaznike. U nastavku teksta saznajte više o kurikulumu, preduslovima za obuku i načinu plaćanja za prva dva kursa - Web Developement 1 i Python za početnike.

Ukoliko do sada niste čuli, Netokracija Srbija ušla je u svet IT obuka. Početkom godine otkupili smo licencu slovenačkog programa SmartNinja sa idejom da domaćem tržištu pružimo pristupačne i kvalitetne kurseve za početnike – sve one koje zanimaju osnove programiranja, razvoj sajtova, rad sa bazama podataka, ali i druge popularne oblasti poput blockchain developmenta.

SmartNinja je kurs u učionici

Kursevi su zamišljeni tako da studenti rade sa instruktorom prema unapred osmišljenom kurikulumu (programu), na računarima studenata (bilo PC ili Mac), u prijatnoj atmosferi učionica naših partnera. Napominjemo da SmartNinja IT obuke nisu online kursevi, ali studenti se mogu susresti sa domaćim zadacima koje je potrebno uraditi u okviru naše online platforme.

Prva dva kursa (Web Developement 1 i Python za početnike) bazirani su na programskom jeziku Python koji u protekle dve godine beleži izuzetan rast upravo zbog fleksibilnosti koju pruža. SmartNinja studenti će raditi u istom okruženju, bez obzira da li koriste  PC, Mac ili Linux.

Kako je zamišljena nastava?

Same grupe sačinjene su od 8 do 12 polaznika čime se staramo da svako od učesnika može na miru da prati nastavu, savetujući se sa instruktorom oko lekcija za vreme časa ukoliko je to potrebno. S druge strane, rad sa ovakvim grupama instruktorima pruža mogućnost da se svakom studentu dovoljno posvete i da im omoguće da sa razumevanjem usvoje znanje potrebno za dalje učenje.

Koliko koštaju i kada startuju kursevi?

Na sajtu smartninja.rs trenutno su dostupna prva dva kursa i to po specijalnoj ceni sa čak 50% popusta!

  1. Web Developement 1 (399 EUR / 12 nedelja)
  2. Python za početnike (199 EUR / 4 nedelje)

Promotivna akcija važi do 4. maja u okviru koje svi koji se prijave i izvrše uplatu za kurs ostvaruju popust od 50%. Napominjemo da studenti rezervišu svoje mesto na kursu uplatom do naznačenog datuma. Prvi Web Developement 1 kurs počinje 8. maja u ICT Hub-u. Python za početnike kreće nekoliko dana nakon WD1 – u našoj učionici (popodnevni časovi).

Najčešće postavljana pitanja

Ukoliko do sada niste imali priliku da se upoznate sa SmartNinja IT obukama koje Netokracija realizuje u Srbiji, bacite pogled na našu FAQ sekciju u okviru koje smo dali odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi sa kursevima, plaćanjem na rate i uslova za pohađanje obuka – kao i potrebnog predznanja.

Nismo odgovorili na pitanje koje te zanima? Piši nam u komentarima ili se javi na info@smartninja.rs.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

5G mreža nas neće štetno ‘ozračiti’, ali širenje dezinformacija i lažnih vesti sigurno hoće

Fizička pojava kao što je štetno zračenje ne mora nužno uvek da dođe iz nuklearnog reaktora, sunca ili radona, već se javlja u različitim oblicima - u čemu bi, prema pisanju pojedinih medija, svoju ulogu mogla da odigra i 5G mreža.

Ekskluzivno

Francuski Groupe Up kupio manjinski udeo u kompaniji FitPass – u startu ekspanzija na 5 novih tržišta

Domaća kompanija FitPass upravo je ekskluzivno za Netokraciju objavila prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji i partnerstvo koje je tom prilikom sklopljeno.

Mobilno

Marko Obradović Edge: 5 saveta za bolju fotografiju mobilnim telefonom

Kako do najbolje fotografije sa vašeg odmora - uz pomoć pametnog telefona? Nagrađivani fotograf Marko Obradović Edge otkriva nam svojih 5 saveta.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Car:go testira električne trotinete: 999 dinara za poslovne korisnike, uskoro i za ostale članove Udruženja

Električni trotineti najpre će biti na raspolaganju samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Nakon toga sledi ekspanzija ove usluge.

Startapi i poslovanje

CESA 2019: Otvorene prijave za startape u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Udruženje The Startup Awards po šesti put okuplja startape različitih faza razvoja i delatnosti iz ovog dela Evrope. Nominacije traju do početka avgusta, dok se zainteresovani mogu prijaviti u 16 različitih kategorija.

Gaming

Humanitarni esport turnir Good Game dolazi u Beograd – prijavite vaš tim i igraje protiv drugih IT kompanija

Dom omladine u Beogradu biće domaćin prvog Good Game B2B esport turnira koji će se održati u prestonici sa ciljem povezivanja većih kompanija i prikupljanja sredstava za mlade preduzetnike. Sa idejnim tvorcem takmičenja razgovaramo o nastanku istog i planovima za naredni period.

Ekskluzivno

Francuski Groupe Up kupio manjinski udeo u kompaniji FitPass – u startu ekspanzija na 5 novih tržišta

Domaća kompanija FitPass upravo je ekskluzivno za Netokraciju objavila prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji i partnerstvo koje je tom prilikom sklopljeno.

Društvene mreže

SHARE Fondacija saopštila: Twitter imenuje predstavnika za Srbiju

Novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti predviđa obavezu gotovo svih velikih IT kompanija da imenuju predstavnike u Srbiji. Prva u nizu koja to čini je Twitter.

Tehnologija

Želja nam je da kartice koristimo u lokalnim marketima i na pijacama – pokazalo je Masterindex 2019. istraživanje

Najnoviji rezultati MasterIndex istraživanja pokazali su da 8 od 10 korisnika kartica u Srbiji poseduje debitnu karticu, dok 40% korisnika poseduje kreditnu, a čak jedna petina obe kartice.