Networking u fokusu 'Izazov 2016.' foruma

Networking u fokusu ‘Izazov 2016.’ foruma – početkom marta u Beogradu

Prestonica Srbije biće domaćin regionalnog foruma pod nazivom ‘Izazov 2016’ koji se održava od 2. do 3. marta u hotelu Radisson Blue Old Mill. Interaktivni poslovni događaj namenjen je profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija, sa ciljem da se podstakne komunikacija marketinških agencija koje posluju u zemljama regiona.

Izazov-forum-2016

Tema događaja “Izazov 2016.” biće usmerena na trendove u integrisanim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Takođe, biće i nešto više reči o tome šta se zapravo prodaje – strategija ili/i ideja i šta klijenti više cene, kao i da li je marketinškim stručnjacima mesto u top menadžmentu kompanije i kako ga osvojiti.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija kroz različite tipove interaktivnih radionica. Tokom trajanja pomenuotg događaja, svoje studije slučaja agencijama će predstaviti i kompanije kao što su: LOREAL Adria-Balkan, Vojvođanska banka, Vip Mobile, Delta Holding, Eurobank, UNIQA osiguranje, Societe Generale banka, Infostud, Ušće Shopping Centar i mnoge druge.

Prisutni će u okviru ovog foruma imati priliku da se upoznaju i sa najnovijim istraživanje stanja struke u regionu koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija MASMI.

Otvorene prijave

Povodom najave “Izazov 2016.” foruma, oglasila se i Ivana Parčetić Mitić, urednica portala Marketing mreža koji stoji iza ovog događaja, te je tom prlikom istakla:

Umrežavanje i poslovno povezivanje je trend, ali i izazov broj jedan već nekoliko godina, a tako će biti i u 2016. godini. Granice država u kojima poslujemo postale su nam tesne, zahtevi tržišta i potrošača sve su veći, a budžeti sve manji. Mnogi od izazova sa kojima se struka danas susreće posledica su globalnih promena, trendova i tendencija, ali i lokalnih ili regionalnih okolnosti, na koje možemo da utičemo.

Zato je neophodno putem različitih poslovnih događaja povezati komunikacione stručnjake, obezbediti im konstruktivan dijalog i razmenu iskustava.

Iz organizacije ističu da će broj mesta na forumu biti ograničen, pa je potrebno na vreme prijaviti prisustvo putem e-mail adrese: ivana@marketingmreza.rs, a kotizacije za sam događaj iznose 15.000 dinara, dok je uz kupovinu tri ili više kotizacija odobren popust od 10%. Više informacija možete pronaći putem zvaničnog sajta “Izazov 2016” foruma.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

3Lateral predao urbanistički projekat za novosadski kampus – useljenje 2024. godine

Epic Games i 3Lateral zvanično su objavili više detalja o narednim koracima vezanim za planiranje i izgradnju svog budućeg kampusa u Novom Sadu.

Startapi i poslovanje

Da li Srbija inovira i zašto je važna naša pozicija na listi Globalnog indeksa inovativnosti?

Na poziciji Globalnog indeksa inovativnosti Srbija je pala sa 53. na 54. poziciju. Analiziramo gde smo bili lošiji, a gde bolji na skali inovacija.

E-commerce

eCommerce bezbednost: 5 saveta za bezbedniju internet trgovinu

Svakog oktobra održava se Evropski mesec sajber bezbednosti. Sa porastom internet trgovine u svetu, ali i u Srbiji, zapitali smo se kako povećati bezbednost domaćih internet prodavnica i šta to mali i veliki trgovci mogu da urade kako bi zaštitili svoje kupce. Korisne savete potražite u nastavku ovog vodiča.

Propustili ste

Mobilno

Koji su to najbolji telefoni na tržištu u cenovnom rangu od €250 do preko €750

Tržište mobilnih telefona nikada pre nije bilo ovako raznoliko. Korisnici danas na raspolaganju imaju ogroman broj modela različitih klasa i cenovnih kategorija, da se slobodno može reći kako je mogućnost izbora pametnih telefona najveća - od kada oni postoje.

Startapi i poslovanje

Freshdesk je SaaS alat za CX koji koristi 50.000 kompanija širom sveta – a od skoro je dostupan i na Balkanu

Kompanija Freshworks od prošle godine posluje i na regionalnom tržištu, a sa direktorom za Balkan razgovaramo o njihovim proizvodima - pogotovu o alatu Freshdesk.

Office Talks Podcast

Šta su to superklasteri i kako nastaju? (gost Kosta Andrić)

Može li se u naredne četiri godine izgraditi prvi srpski superklaster i kako pomoću ovog modela unaprediti tehnološke kapacitete domaće privrede? Otkrivamo u prvoj epizodi Office Talks specijala.

Startapi i poslovanje

Rekordan broj investicija i akvizicija obeležili su domaći ekosistem u 2021. godini

Analiziramo koji su to događaji obeležili startap zajednicu u proteklih 365 dana.

Startapi i poslovanje

Opseg plate prva je stvar koju programeri traže u oglasu za posao

Da, oglasi za posao u IT industriji imaju mane - čak i ako ih i HR-ovi i kompanijski menadžeri pišu i proveravaju po nekoliko puta. Najčešće ne sadrže dovoljno informacija o poziciji, opseg plate uglavnom izostaje, ali su zato marketinški detalji u prvom planu.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Stručna podrška i do 15.000 CHF za lokalni razvoj i globalni rast inovativnih ideja

Naučno-tehnološki park Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed program koji startapima u najranijim fazama razvoja donosi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.