Kako do jakog i pouzdanog tima? Saznajte na 32. ICT Hub okupljanju

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Kako do jakog i pouzdanog tima? Saznajte na 32. ICT Hub okupljanju

Trideset i drugi po redu ICT Hub meetup održaće se 29. juna s početkom od 18:30 časova u coworking prostoru Playground. Svi učesnici imaće priliku da čuju Kristal Henrikson, poznatu startap konsultatkinju koja će više govoriti o stvaranju snažnih timova spremnih na sve izazove u svetu preduzetništva i poslovanja.

Istraživanja sve češće pokazuju da je jedan od najznačajnijih razloga neuspeha velikog broja startapa nemogućnost okupljanja odgovarajućeg tima. Ideje se menjaju, proizvodi doživljavaju pivote, ali je tim ono što predstavlja osnovu preživljavanja izmene svih eksternih okolnosti. Izazov svakog osnivača startapa je privlačenje i zadržavanje pravih članova tima – sa komplementarnim veštinama i znanjima.

Kada je reč o predavaču na predstojećem okupljanju, bitno je napomenuti da Kristal Henrikson koja je inače karijerna savetnica, startap konsultantkinja i suosnivačica kompanije Talent Collective – već više od 10 godina vodi ljude kroz procese zapošljavanja i savetuje direktore malih biznisa na temu građenja timova, navodi se u saopštenju.

Obezbedite vaše mesto na vreme

Štaviše, njeno iskustvo obuhvata rad sa tehnološkim startapima i neprofitnim organizacijama u različitim industrijama. O njenoj bogatoj karijeri najbolje govori podatak da je imala ključu ulogu u procesima zapošljavanja u kompanijama poput Yelp-a, Toyote BC-a, a radila je i kao savetnik u više od 25 startap kompanija.

Svi koji budu prisustvovali ovom događaju mogu očekivati iskren i otvoren razgovor o zapošljavanju talenata, motivisanju zaposlenih i građenju snažne organizacione kulture sa iskusnom sagovornicom u domenu zapošljavanja u startapima, stvaranju kulture i građenju mreže kontakata i odnosa dok stvarate vaš startap. Iz organizacije napominju da će okupljanje biti održano u formi “fireside” razgovora na engleskom jeziku, dok vaše prisustvo možete potvrditi na zvaničnoj stranici meetupa, gde između ostalog možete pronaći i više informacija o ovom događaju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Gaming

Gejming u 2022. godini: PC, konzole ili mobilni telefoni – pitanje je sad?

Gejming je iz godine u godinu sve popularniji deo pop kulture širom sveta. Izrada video igara novijih generacija dostigla je jedan sasvim novi nivo, pa se danas više nego ikada pre postavlja pitanja da li su primat u ovom svetu uzeli PC mašine ili gejming konzole.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Propustili ste

Novost

Playstudios sa fondom od $10 miliona i osnivanjem novog blockchain tima ulazi u web3

Kompanija Playstudios, kreator revolucionarne platforme lojalnosti 'playAWARDS' i brojnih nagrađivanih mobilnih igara, juče je najavila pokretanje novog blokchain departmana pod nazivom 'playBLOCKS'.

Karijere

HelloWorld i ove godine ispituje ‘Puls srpske IT zajednice’: IT-jevci, popunite anketu i podržite istraživanje

Sajt za zapošljavanje IT kadrova HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Novost

Solana blockchain je najnovija žrtva hakerskog napada – šta ovo znači za budućnost crypto tržišta?

Čelnici kompanije navode da su nepoznati napadači do sada opljačkali oko 8.000 crypto novčanika, a da korisnici broje štetu od 8 miliona dolara.

Office Talks Podcast

$60 miliona investicije za razvoj web3 alata

Gosti 104. epizode Netokracijinog Office Talks podcasta bili su Miljan Tekić (COO) i Nebojša Urošević (suosnivač) iz kompanije Tenderly. Sa njima smo imali priliku da razgovaramo o trenutnom razvoju kompanije, širenju tima i investiciji, uz osvrt na sadašnju situaciju u globalnoj web3 industriji.

Internet marketing

Google odlaže ukidanje ‘third party’ kolačića do 2024. godine – šta to znači za oglašivače?

Kako se domaće kompanije i marketinške agencije prilagođavaju najavljenim promenama i da li će biti spremne kada do njih dođe?

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.