Kako do jakog i pouzdanog tima? Saznajte na 32. ICT Hub okupljanju

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Kako do jakog i pouzdanog tima? Saznajte na 32. ICT Hub okupljanju

Trideset i drugi po redu ICT Hub meetup održaće se 29. juna s početkom od 18:30 časova u coworking prostoru Playground. Svi učesnici imaće priliku da čuju Kristal Henrikson, poznatu startap konsultatkinju koja će više govoriti o stvaranju snažnih timova spremnih na sve izazove u svetu preduzetništva i poslovanja.

Istraživanja sve češće pokazuju da je jedan od najznačajnijih razloga neuspeha velikog broja startapa nemogućnost okupljanja odgovarajućeg tima. Ideje se menjaju, proizvodi doživljavaju pivote, ali je tim ono što predstavlja osnovu preživljavanja izmene svih eksternih okolnosti. Izazov svakog osnivača startapa je privlačenje i zadržavanje pravih članova tima – sa komplementarnim veštinama i znanjima.

Kada je reč o predavaču na predstojećem okupljanju, bitno je napomenuti da Kristal Henrikson koja je inače karijerna savetnica, startap konsultantkinja i suosnivačica kompanije Talent Collective – već više od 10 godina vodi ljude kroz procese zapošljavanja i savetuje direktore malih biznisa na temu građenja timova, navodi se u saopštenju.

Obezbedite vaše mesto na vreme

Štaviše, njeno iskustvo obuhvata rad sa tehnološkim startapima i neprofitnim organizacijama u različitim industrijama. O njenoj bogatoj karijeri najbolje govori podatak da je imala ključu ulogu u procesima zapošljavanja u kompanijama poput Yelp-a, Toyote BC-a, a radila je i kao savetnik u više od 25 startap kompanija.

Svi koji budu prisustvovali ovom događaju mogu očekivati iskren i otvoren razgovor o zapošljavanju talenata, motivisanju zaposlenih i građenju snažne organizacione kulture sa iskusnom sagovornicom u domenu zapošljavanja u startapima, stvaranju kulture i građenju mreže kontakata i odnosa dok stvarate vaš startap. Iz organizacije napominju da će okupljanje biti održano u formi “fireside” razgovora na engleskom jeziku, dok vaše prisustvo možete potvrditi na zvaničnoj stranici meetupa, gde između ostalog možete pronaći i više informacija o ovom događaju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Mobilno

Mastercard omogućio korišćenje Google Pay servisa u Srbiji – za Android i WearOS korisnike

Trend beskontaktnog plaćanja pametnim telefonima odavno je postao zastupljen u razvijenijim državama Evrope ali i sveta. Sada je zahvaljujući zvaničnom dolasku Google Pay servisa u Srbiju korisnicima Mastercard platnih kartica omogućeno da plaćaju svojim pametnim telefonima ili satovima.

Propustili ste

Tehnologija

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.

Društvene mreže

TikTok će pokoriti najveće igrače u industriji zabave

U okviru 15. izdanja Weekend Media Festivala, održan je panel 'TikTok – the platform that will bring the biggest players on the market to its knees'.

Karijere

Nakon 3 godine pauze, DaFED okupljanja ponovo u Novom Sadu!

Novosadska zajednica ima razloga za slavlje - DaFED ekipa ponovo je na okupu. Oslobodite kalendare jer prvi meetup je već zakazan, a mi otkrivamo planove za konferenciju i druge edukacije koje DaFED već uveliko planira.

Novost

LotusFlare otvorio novu kancelariju u Beogradu sa ciljem da proširi programerski tim

Softverska kompanija LotusFlare sa sedištem u Silicijumskoj dolini otvorila je novu kancelariju u Beogradu, dok nastavlja da širi svoj tim u Srbiji i drugim lokacijama širom sveta.

Office Talks Podcast

Marketing za web 3.0 zajednicu

U 111. epizodi Office Talks podkasta ugostili smo Nikolu Jankovića i Nikolu Milinkovića iz kompanije Decenter. Sa njima smo razgovarali o kreiranju efikasnog marketinga u web 3.0 industriji, uz osvrt na važnost izgradnje jake web 3.0 zajednice.

Web 3.0

Kripto vodič: Kako da skalirate Ethereum uz ‘Zero knowledge’ metodologiju?

Na ovogodišnjoj Infobip Shift konferenciji, u okviru predavanja 'Scaling Ethereum with Zero-Knowledge magic' na Web3 stejdžu predstavljena su rešenja koja mogu da pojednostave i ubrzaju skaliranje na Ethereumu.