ICT Hub Playground: Novih 650 kvadrata za startape i frilensere

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

ICT Hub Playground: Novih 650 kvadrata za startape i frilensere u Beogradu

ICT Hub će početkom juna i zvanično otvoriti novi postor u centru grada. Centar za inovacije Playground, pored unapređenog koncepta zajedničkog rada, kroz unapređene i proširene programske aktivnosti otvara vrata sveta savremenih tehnologija i preduzetništva, okupljajući talentovane startap timove i frilensere najrazličitijih znanja iz sfere IT-ja.

ict-hub-1

Smešten u samom središtu gradskih zbivanja u ulici Kralja Milana 10, Playground će biti mesto na kome će startapi timovi, frilenseri i drugi preduzetnici zajedno stvarati, poigravati se novim tehnologijama, učiti jedni od drugih i razmenjivati ideje i iskustva – stvarajući novu vrednost i osnažujući startap i IT zajednicu naše zemlje. Tim ICT Hub-a sa svojim mentorima biće tu da kao i do sada, startap timovima koji stvaraju pod njihovim okriljem, pruži punu podršku i smernice na putu razvoja ideja.

Playground centar za inovacije nudi i nov, unapređen koncept zajedničkog rada. Ambijent koji asocira na igralište, atmosfera koja podstiče produktivnost i ne sputava kreativce, multifunkcionalnost koja prostor veoma brzo prilagođava različitim potrebama. Na preko 650 kvadratnih metara u svakom trenutku 60 frilensera i članova startap timova zajedno će raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja.

Otvaranje centra početkom juna

Osim brojnih pogodnosti i novih sadržaja koji sežu mnogo dalje od infrastrukturnih i servisnih, nove stanare ili posetioce u centru grada očekuje i mnogo različitih događaja i aktivnosti, namenjenih osnaživanju i umrežavanju cele zajednice. Pored toga, predstavnici startapa i mladi preduzetnici svoj svet inovacija nastojaće da približe i najmlađima – te da osnaže žene da uđu u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Otvaranje centra planirano je za početak juna, a do tada svi startap timovi i IT frilenseri koji žele da rade pod krovom ICT Hub-ovog igrališta namenjenog inovacijama prijave mogu naći na zvaničnom sajtu posebno namenjenom za najnoviji Playground prostor.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Gaming

Gejming u 2022. godini: PC, konzole ili mobilni telefoni – pitanje je sad?

Gejming je iz godine u godinu sve popularniji deo pop kulture širom sveta. Izrada video igara novijih generacija dostigla je jedan sasvim novi nivo, pa se danas više nego ikada pre postavlja pitanja da li su primat u ovom svetu uzeli PC mašine ili gejming konzole.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Propustili ste

Novost

Playstudios sa fondom od $10 miliona i osnivanjem novog blockchain tima ulazi u web3

Kompanija Playstudios, kreator revolucionarne platforme lojalnosti 'playAWARDS' i brojnih nagrađivanih mobilnih igara, juče je najavila pokretanje novog blokchain departmana pod nazivom 'playBLOCKS'.

Karijere

HelloWorld i ove godine ispituje ‘Puls srpske IT zajednice’: IT-jevci, popunite anketu i podržite istraživanje

Sajt za zapošljavanje IT kadrova HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Novost

Solana blockchain je najnovija žrtva hakerskog napada – šta ovo znači za budućnost crypto tržišta?

Čelnici kompanije navode da su nepoznati napadači do sada opljačkali oko 8.000 crypto novčanika, a da korisnici broje štetu od 8 miliona dolara.

Office Talks Podcast

$60 miliona investicije za razvoj web3 alata

Gosti 104. epizode Netokracijinog Office Talks podcasta bili su Miljan Tekić (COO) i Nebojša Urošević (suosnivač) iz kompanije Tenderly. Sa njima smo imali priliku da razgovaramo o trenutnom razvoju kompanije, širenju tima i investiciji, uz osvrt na sadašnju situaciju u globalnoj web3 industriji.

Internet marketing

Google odlaže ukidanje ‘third party’ kolačića do 2024. godine – šta to znači za oglašivače?

Kako se domaće kompanije i marketinške agencije prilagođavaju najavljenim promenama i da li će biti spremne kada do njih dođe?

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.