ICT Hub Meetup: Zašto TopTal okuplja samo najtalentovatnije?

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

ICT Hub Meetup: Zašto TopTal okuplja samo najtalentovatnije?

Prostorije ICT Hub-a u Naučno-tehnološkom parku Beograd, ugostiće 3. novembra s početkom od 18:30 časova 26. po redu meetup koji će biti organizovan u saradnji sa kompanijom TopTal. Sam događaj biće namenjen tehnološkoj zajednici kako bi se što više približila priča o tome na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije.

toptal-ict-hub

Naime, TopTal je jedan od najinovativnijih i brzo rastućih tehnoloških startapa iz Silicijumske doline. Uz podršku investitora platforma je na tržištu rada postala najbrže rastuća platforma u istoriji Interneta – povezujući hiljade elitnih inženjera širom sveta. Toptal je za tehnološke kompanije postao prvi izbor kada je u pitanju angažovanje vrhunskih talenata, a za top 3% frilensera mesto na kome dolaze do novog velikog profesionalnog izazova.

Prijavite vaše prisustvo na vreme

Tako će gost ICT Hub-a sledećeg četvrtka biti Roman Urbanovski koji je postao deo Toptal ekipe 2011. godine unoseći iskustvo duže od deset godina rada u različitim međunarodnim kompanijama i startapima. Želja da istražuje svet dok radi u multikulturalnom okruženju, bila je pokretač za Urbanovskog da formira prvu zajednicu TopTal programera. Danas je on zadužen za partnerstva kompanije koja dovode nove talente, a pored toga vodi hrvatsku zajednicu sa više od 100 Toptal programera.

Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da se pridruže kako bi dobili priliku da čuju uspešnu startap priču, saznaju više o TopTal-u, povežu se sa ljudima koji su već deo zajednice i upoznaju proces skrininga Toptala za novim talentima. Prisustvo je besplatno, a možete ga potvrditi na zvaničnom sajtu meetup-a.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Gaming

Gejming u 2022. godini: PC, konzole ili mobilni telefoni – pitanje je sad?

Gejming je iz godine u godinu sve popularniji deo pop kulture širom sveta. Izrada video igara novijih generacija dostigla je jedan sasvim novi nivo, pa se danas više nego ikada pre postavlja pitanja da li su primat u ovom svetu uzeli PC mašine ili gejming konzole.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Propustili ste

Gaming

Playstudios sa fondom od $10 miliona i osnivanjem novog blockchain tima ulazi u web3

Kompanija Playstudios, kreator revolucionarne platforme lojalnosti 'playAWARDS' i brojnih nagrađivanih mobilnih igara, juče je najavila pokretanje novog blokchain departmana pod nazivom 'playBLOCKS'.

Karijere

HelloWorld i ove godine ispituje ‘Puls srpske IT zajednice’: IT-jevci, popunite anketu i podržite istraživanje

Sajt za zapošljavanje IT kadrova HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Novost

Solana blockchain je najnovija žrtva hakerskog napada – šta ovo znači za budućnost crypto tržišta?

Čelnici kompanije navode da su nepoznati napadači do sada opljačkali oko 8.000 crypto novčanika, a da korisnici broje štetu od 8 miliona dolara.

Office Talks Podcast

$60 miliona investicije za razvoj web3 alata

Gosti 104. epizode Netokracijinog Office Talks podcasta bili su Miljan Tekić (COO) i Nebojša Urošević (suosnivač) iz kompanije Tenderly. Sa njima smo imali priliku da razgovaramo o trenutnom razvoju kompanije, širenju tima i investiciji, uz osvrt na sadašnju situaciju u globalnoj web3 industriji.

Internet marketing

Google odlaže ukidanje ‘third party’ kolačića do 2024. godine – šta to znači za oglašivače?

Kako se domaće kompanije i marketinške agencije prilagođavaju najavljenim promenama i da li će biti spremne kada do njih dođe?

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.