Proglašeni dobitnici Mixx Awards i Mixx Awards Grand Prix za 2022. godinu

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Proglašeni dobitnici Mixx Awards i Mixx Awards Grand Prix za 2022. godinu

Na međunarodno priznatom takmičenju IAB MIXX Awards, dodeljene su nagrade za najbolje lokalne digitalne kampanje u okviru konferencije Digital Day u Dorćol Platzu u Beogradu.

Nagrada IAB MIXX dodeljuje se najboljima u svetu marketinga, čime se postavljaju standardi koji inspirišu, edukuju i prikazuju najbolje prakse u industriji digitalnog oglašavanja. Stručni žiri ovogodišnjeg Mixx Awards prvi put su činili regionalni digitalni stručnjaci koji su odabrali pobednike prema kategorijama.

Dobitnici IAB MIXX Awards za 2022. godinu

 • Best Brand Advertising Campaign – Rum Kasato  Tek mi je 30 – Žiška
 • Best Cross Media Integration – Superhero – McCann Beograd, Drive, Chapter 4
 • Best Innovation – Superhero – McCann Beograd, Drive, Chapter 4
 • Best E-Commerce Campaign – Superhero – McCann Beograd, Drive, Chapter 4
 • Best Product Launch – Grand Single Origin – Pom Pom Communications
 • Best Social Community Building – Nektar pivo  Sipaj po mrežama – Pioniri Communications
 • Best Video Advertising Campaign – Grand kafa  Hajde da imamo vremena – Žiška
 • Best Branded Content – Booster rs – Ovation BBDO
 • Best Social Influencer Marketing – Čista petica za povratak u školu – Drive i McCann Beograd
 • Best Social Media Campaign – Munchmallow  40 slatkih godina – Žiška
 • Best Campaign Effectiveness – Kad budeš bila spremna – Direct Media United Solutions

Mixx Awards Grand Prix dodeljen je kampanji: Superhero – McCann Beograd, Drive, Chapter 4. Međunarodno priznanje Mixx Awards dodeljuje Interaktivni advertajzing biro Srbije, a ove godine je bila dodeljena peti put zaredom.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Propustili ste

Najava

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Startapi i poslovanje

Samo i Iza prodali su ‘Talking Tom’ i u Srbiji započeli poljoprivrednu revoluciju – održiva proizvodnja hrane njihov je životni cilj

U ekskluzivnom intervjuu za Netokraciju, Samo Login otkriva kako je od prodaje slovenačke kompanije Outfit7 došao do fondacije koja se u Srbiji bavi čistim vazduhom, čistom vodom, očuvanjem resursa i održivom poljoprivredom.

Office Talks Podcast

Demagog sa dva nova naslova osvaja tržište indie igara

Razvoj video igara u Srbiji ima sve veći značaj na globalnoj sceni. Tom prilikom smo u 105. epizodi Office Talks podkasta ugostili beogradski Demagog studio čija je video igra Golf Club Wasteland do sada zabeležila značajne rezultate na AppStore i Google Play prodavnicama.

Tehnologija

IT Srbija od ‘outsourcinga’ do vodeće zemlje za razvoj digitalnih proizvoda i usluga

O razvoju i rastu domaće IT industrije govorimo već nekoliko godina unazad. Prethodne dve, bile su najintenzivnije kada je reč o ovoj grani koja ima značajan udeo u domaćem BDP-u. Kako godine prolaze, informaciona i tehnološka industrija u Srbiji započela je put napretka od 'outsourcinga' do kompanija koje razvijaju zahtevne proizvode.

Gaming

Epic Games kreće sa izgradnjom kampusa u Novom Sadu

Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.

Intervju

Kako je platforma Native Teams stvorila uslove za uspešno i jednostavno ‘freelance’ poslovanje

Zahvaljujući Native Teams platformi, 'freelance' radnici imaju mogućnost da ostvare sve benefite onih koji su zaposleni 'za stalno', online ili putem mobilne aplikacije.