Domaći Hunch osvojio nagradu na Meta Business Partner festivalu

Domaći Hunch osvojio nagradu za najbolju studiju slučaja na Meta Business Partner festivalu

Kompanija Hunch, koja se bavi razvojem rešenja iz oblasti digitalnog oglašavanja zasnovanim na principima veštačke inteligencije, osvojila je prestižnu nagradu za najbolji 'case study' na Meta Business Partner festivalu.

Na festivalu Meta Business Partner, održanom 28. juna u Berlinu, tim kompanije Hunch imao je priliku da demonstrira svoje umeće i stručnost, kada su u pitanju rešenja zasnovana na veštačkoj inteligenciji. Njihova studija slučaja izdvojila se među oštrom konkurencijom i osvojila prestižno priznanje za najbolju u svojoj kategoriji.

Izvršni direktor Siniša “Siggi” Rakovich (CEO) i Nebojša Knežević (Head od Product Solutions), stupili su na scenu Metine kancelarije u Berlinu, predstavivši studiju slučaja koju je Hunch radio za partnere, Gorillas i SHOP APOTHEKE EUROPE, na temu Efficiency Meets Creative Inovation. S fokusom na automatizaciju i upotrebu veštačke inteligencije, ova studija slučaja kroz dva segmenta demonstrira razvoj kompanije Meta u narednim godinama.

Prvo mesto sa čak 85% osvojenih glasova!

Sveobuhvatnost studije slučaja dokazala je inovativni potencijal Hunch-ove tehnologije, što je tim dovelo na prvo mesto, ostavljajući za sobom tri renomirana lidera u industriji — Vidmob, Creative lift, 916. Glasanje se odvijalo na licu mesta i online za sve učesnike festivala, a Hunch je osvojio čak 85% glasova. Pored individualnog uspeha kompanije, ovo priznanje ističe i globalni uticaj domaćeg ekosistema. U izjavi za naš portal, Filip Mateković, Head of Marketing u kompaniji Hunch, posebno je istakao:

Nagrada je potvrda da se ovde u Beogradu, na lokalu rade dobre stvari za globalno tržište! Mlad tim tim developera i marketara pobedio je mnogo veće od sebe. Takođe, ova nagrada je dokaz da su ‘product’ kompanije ‘here to stay’. A, u kontekstu ekspanzije veštačke inteligencije, ovo je zaista velika stvar.

Nagradom smo postigli momentum koji ćemo da iskoristimo i da se pridružimo toj Meta festival vrtešci. Stoga, plan je da sa njima idemo i na druge lokacije van Berlina, kao što su Rim, Varšava, Amsterdam, Dablin – svuda gde Meta ima kancelarije.

On dodaje da je Meta Business festival prvo okupljanje nakon pandemije, te da su u kompaniji počastvovani zbog prilike da predstave svoje patente – konkretne slučajeve upotrebe veštačke inteligencije. Kako kaže, Hunch tim se izdvojio svojim inovativnim pristupom kojim je, pored očiglednih rezultata za brendove, značajno olakšao posao marketinškim stručnjacima.

Uspeh kompanije Hunch na Meta Business Partner Festivalu dokaz je rastućeg značaja koji tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji imaju u oblikovanju budućnosti tehnološke industrije, a svojom posvećenošću inovacijama i opipljivim rezultatima, kompanija je sebi obezbedila značajno mesto u globalnoj zajednici.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Intervju

Pulsar istraživanje: Do sada uloženo €1,7 milijardi u ‘fintech’ startape na Balkanu

Uspešni 'fintech' startapi privlače investicije na balkanski region, što doprinosi ekonomskom rastu. Istraživanje ovog tržišta na Balkanu analizirao je Pavel Korolev, CEO Pulsar VC fonda.

Tehnologija

Heapcon 2024 o tehnološkim inovacijama koje oblikuju budućnost

Heapcon, vodeća međunarodna tehnološka konferencija u Balkanskom regionu, vraća se u Beograd sa još boljim sadržajem iz tech industrije.

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.