Otvara se HUB8 – novi 'coworking' prostor u srcu Dedinja

Otvara se HUB8 – novi ‘coworking’ prostor u srcu Dedinja

Smešten u vili sa bazenom, novi coworking prostire se na 530 metara kvadratnih i u ponudi ima 40 radnih mesta za pojedince i timove, sale za sastanke, ali i mogućnost virtuelne kancelarije.

Ukoliko ste u 2022. godini razmišljali o coworking prostoru, šanse su velike da ste se susreli sa listom čekanja. Nažalost kao i kod nekretnina, potreba je veća od potražnje, a najnoviji coworking space koji nastoji da reši delić ovog problema, ali i da svojim rezidentima ponudi nešto opušteniji prostor za rad, kreće sa radom od 1. oktobra u Beogradu.

U sklopu coworkinga nalaze se sale za sastanke koje mogu da prime od 4 do 12 osoba.

Po imenu HUB8, novi coworking smešten je u vili na Dedinju sa velikom baštom i bazenom. Prostor je okružen parkingom u besplatnoj parking zoni, dok iz hub-a navode da je stanarima na raspolaganju najkvalitetniji kancelarijski nameštaj sa komfornim stolovima za rad i brzim optičkim internetom:

Prostor je izuzetno pogodan za manje i srednje timove, a kancelarije su fleksibilne tako da je moguće prilagoditi ih svačijim potrebama. HUB8 nudi uslugu dedicated desk za pojedince ili privatne kancelarije za timove. U cenu su uključeni svi dodatni sadržaji, kao i besplatno osveženje.

HUB8 prostire se na 530 metara kvadratnih i u ponudi ima 40 mesta, što ovaj prostor čini daleko intimnijim i mirnijim – navode iz prostora.

Pored prostora za rad, HUB8 coworking space nudi i opciju iznajmljivanja sala za sastanke i događaje različitog tipa, kao i mogućnost virtuelne kancelarije tj. opciju za registrovanje biznisa na adresi hub-a. Pristup kancelarijama za stanare omogućen je 24/7, dok iz prostora posebno navode da su pet friendly za sve korisnike koji žele da svoj radni dan provedu sa svojim “najdražim i najslađim kolegama”.

Cenovnik usluga dostupan je na sajtu HUB8 gde se ujedno nalazi i više informacija o novom coworking-u koji kreće sa radom od 1. oktobra, a koji je već sada otvoren za sve koji razmišljaju o prostoru za rad – bilo za sebe ili za svoj tim. Više fotografija novog prostora pronađite na Instagram stranici.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Tehnologija

Neuralink moždani čip: Revolucija u medicini ili senzacionalizam?

Čip pod nazivom 'Telepatija' uspešno je ugrađen u ljudski mozak, saopštila je kompanija Elona Maska. Analizirali smo da li je reč o velikom naučnom dostignuću, ili tek eksperimentu u testnoj fazi.

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Propustili ste

Novost

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Mobilno

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Intervju

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Sponzorisano

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.