Project Management Conference: HTEC okuplja svetske lidere projektnog menadžmenta na besplatnoj ‘online’ konferenciji

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Project Management Conference: HTEC okuplja svetske lidere projektnog menadžmenta na besplatnoj ‘online’ konferenciji

HTEC Group poziva na prvu veliku 'online' konferenciju za projektni menadžment u regionu koja će se održati 30. septembra uz besplatno učešće za sve.

Na konferenciji se očekuje učešće preko 1.000 projektnih menadžera i skram mastera iz više zemalja u regionu, a nakon konferencije, planirana je serija korisnih događaja iz domena projektnog menadžmenta za 2023. godinu, o kojima će svi učesnici biti blagovremeno obavešteni. Marko Pavlović, rukovodilac kancelarije za projektni menadžment u kompaniji HTEC Group izjavio je ovim povodom:

Naša kompanija je jedna od najbrže rastućih u Jugoistočnoj Evropi, što je dovelo do toga da i sam PM Office skalira i pivotira iz inicijalnih okvira u nešto mnogo veće i ozbiljnije. Od 40-ak projektnih menadžera prošle godine u ovom periodu, sada imamo blizu 90. 

Ova konferencija je inicijalno bila zamišljena kao platforma za dalji razvoj naših
zaposlenih, ali kako smo želeli da ostanemo dosledni mantri “Grow yourself by
growing others”, odlučili smo da je učinimo besplatnom za sve. Naš cilj je da ljudima damo mogućnost da se u jednom danu upoznaju sa širokim dijapazonom alata, tehnika, metoda, metodologija i okvira u kojima funkcioniše projektni menadžer.

Želimo da osnažimo projektne menadžere da sami procene koji im okvir za razvoj određenog projekta najbolje odgovara. Konferencija, dakle, gradi i naš “excellence” i unutrašnje kapacitete, ali isto tako nam je važno da svi ljudi željni znanja dobiju priliku za unapređenje svojih sposobnosti.

Značaj agilnog pristupa i agilnih metodologija u izradi tehnoloških rešenja i digitalnih proizvoda je svima već dobro poznat. Mnogi ih primenjuju u svakodnevnom radu, i bez njih bi danas bilo teško zamisliti IT industriju.

Ali, kao i sve u IT-u, ovo je fluidan okvir koji se stalno unapređuje i razvija, pa je zato važno ostati u koraku sa najmodernijim tokovima i implementirati ih unutar svojih kompanija i timova. Zato je kompanija HTEC Group odlučila da organizuje konferenciju i na taj način podstakne dalji napredak.

Radionica i predavanja svetskih lidera iz oblasti projektnog menadžmenta

U okviru konferencije biće organizovan workshop, a učesnici će biti u prilici da sakupe 5 Professional Development Units (PDU) za licencu ili obnavljanje licence koju izdaje jedna od najpriznatijih organizacija za sertifikaciju i treninge projektnih menadžera, Project Management Institute.

Sa druge strane, ovo je jedinstvena prilika da se u jednom danu okupe lideri svetske PM scene i da se diskutuje o najmodernijim metodama koje se trenutno razvijaju i implementiraju u inovativnim kompanijama širom sveta.

Jedan od predavača biće Mike Griffiths koji važi za “oca” u domenu primene agilnih metodologija, autorizovani PMI trener sa preko 30 godina iskustva. Mike je bio jedan od kreatora Agile metode DSDM, takođe je i suosnivač Project Management Institute (PMI) Agile Community of Practice, a učestvovao je i u stvaranju PMI-ACP® sertifikacije.

Tu je i Scott W. Ambler, takođe jedan od vodećih mislilaca na temu Agile-a, koji se trenutno u kompaniji Ambisoft bavi evolucijom Agile Data i Agile Modeling metoda. Scott je i ko-autor PMI Disciplined Agile (DA) alata, međunarodni keynote predavač i ko-autor preko 20 knjiga, uključujući Choose Your WoW!, Refactoring Databases, Agile Modeling, Agile Database Techniques, and The Object Primer, 3rd Edition.

Ukoliko se bavite projektnim menadžmentom, poslom koji se na njega naslanja ili vas prosto zanima kao koristan alat u bilo kom poslu, prijavite se za učešće na zvaničnom sajtu kompanije HTEC Group.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Quiet Quitting: Kako je TikTok trend pokrenuo revoluciju na radnom mestu?

Ukoliko ste aktivni na TikTok-u, sigurno vam nije promakao trend o 'tihom otkazu' koji u proteklom periodu preplavljuje svačiji #fyp na ovoj društvenoj mreži.

Gaming

FDU pokrenuo Game Art katedru ― šta to znači za srpsku gejming industriju?

Fakultet dramskih umetnosti, koji je član superklastera Creative Tech Serbia, ove godine prvi put je upisao studente na novi studijski program: Vizuelni efekti, animacija i gejm art. Sve o novom studijskom programu i mogućnostima koje pruža, pročitajte u našem tekstu.

Sponzorisano

Veljko je više od deset godina Java programer u Mozzartu – otkriva nam izazove IT odeljenja u ‘gambling’ industriji

Ukoliko se baviš programiranjem i tragaš za novim profesionalnim izazovima, kako ti se čini mogućnost da razvijaš vlastiti proizvod i da možeš da vidiš svoj kod u produkciji u rekordno kratkom roku?

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Patrik Kolins: Ako govorimo o izgradnji startap ekosistema, Srbija je na sjajnom putu

Iskusni mentor u radu sa startapima analizirao je srpski ekosistem i dao korisne savete domaćim osnivačima čiji su tehnološki startapi spremni za osvajanje svetskog tržišta.

Kultura 2.0

Može li veštačka inteligencija ubiti kreativnost?

Kada je Jason Allen, inače dizajner video igara, pobedio na Takmičenju likovne umetnosti Državnog sajma Kolorado u kategoriji Digital Arts/Digitally-Manipulated Photography sa delom 'Théâtre D’opéra Spatial', koje je nastalo uz pomoć najpopularnijeg programa veštačke inteligencije Midjourney, povela se polemika o tome šta je umetnost danas, kakva je njena budućnost i da li to ona zapravo 'umire pred našim očima'?

Tehnologija

Brnabić: Izvoz srpske IT industrije preko €2,5 milijardi u 2022. godini

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da će izvoz IT industrije ove godine premašiti 2,5 milijarde evra, od čega će suficit biti preko 1,5 milijarde evra, a da je u proteklih godinu dana svako drugo novo radno mesto bilo u IT sektoru.

Novost

500 Emerging Europe: Novih €70 miliona za lokalne startape sa globalnim ambicijama

Istanbulski ogranak poznatog VC fonda 500 startups saopštio je da se sa novim fondom još više fokusira na države Centralne i Istočne Evrope, među kojima je i Srbija.

Intervju

Stvaranje i edukacija novih talenata moraju biti u fokusu domaćih ‘game dev’ kompanija

Ulazak u 'game dev' svet često može da krene od različitih interesovanja. Svoju priču o tome kako više od jedne decenije radi u IT industriji i sada u gaming sektoru iako se za to nije stručno edukovao, otkriva nam Dušan Jovanović, Studio Production Manager kompanije Ubisoft u Beogradu.

Kolumna

Search On 22: SEO relevantniji nego ikada pre

U nameri da privuče generaciju Z, Google je na 'Search On 22' događaju predstavio novitete u pretrazi, koji su rezultat dugogodišnjeg razvijanja AI tehnologija.