Heapcon 2023: Ugrabite "rane" ulaznice na popustu od 40% - Netokracija.rs

Heapcon 2023: Ugrabite “rane” ulaznice na popustu od 40%

Heapcon, internacionalna konferencija koja se duži niz godina smatra za jednu od vodećih u regionu, održaće se 2. i 3. novembra 2023. godine u beogradskom pozorištu Madlenianum.

Uzevši u obzir očekivani dolazak preko 700 učesnika, Heapcon je idealno mesto za softverske inženjere i tehnološke kompanije, koje žele da uče i povežu se sa najsjajnijim umovima u industriji.

Blind Bird ulaznice za Heapcon 2023 su sada dostupne za kupovinu na zvaničnom sajtu konferencije. Ove ulaznice su ograničene po količini i pružaju rani pristup konferenciji uz popust od 40%. Učesnici koji kupe Blind Bird ulaznice imaće priliku da uživaju u dva puna dana interaktivnih razgovora, zabavnoj konferencijskoj opremi i prilici da se povežu sa kolegama stručnjacima i podele svoja iskustva.

Poziv za stručnjake iz celog sveta

Nadalje, Heapcon 2023 objavio je CFP (Call For Papers), tražeći kvalitetne govornike, paneliste i stručnjake iz celog sveta. Važno je napomenuti da su dobrodošli kako međunarodni tako i lokalni govornici. Organizatori traže predavanja koja istražuju najnovije trendove i tehnologije u industriji, kao i uvide i razmišljanja industrijskih lidera stečena dugogodišnjim radom u tech-u.

Heapcon 2023 organizuje Heapspace, organizacija koja je poznata po organizovanju vrhunskih tehnoloških konferencija u Srbiji. Heapspace se tokom godina dokazao kao organizacija koja konsistentno pravi događaje koji okupljaju najbolje umove u industriji.

Da biste ostali informisani o svemu vezanom za Heapcon, posetite zvanični sajt konferencije i njene društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn).


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Tehnologija

Neuralink moždani čip: Revolucija u medicini ili senzacionalizam?

Čip pod nazivom 'Telepatija' uspešno je ugrađen u ljudski mozak, saopštila je kompanija Elona Maska. Analizirali smo da li je reč o velikom naučnom dostignuću, ili tek eksperimentu u testnoj fazi.

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Propustili ste

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Mobilno

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Digitalni mediji

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Intervju

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.

Tehnologija

YugoGPT dostupan je open-source sa 7 milijardi parametara za srpski, hrvatski i bosanski jezik

Aleksa Gordić, tvorac najvećeg jezičkog modela za južnoslovenske jezike, lansirao je Runa AI platformu koja nudi API pristup ka svim LLM-ovima koje je razvio i open-source-ovao YugoGPT. U intervjuu za Netokraciju, Aleksa govori zašto je to bitno za razvoj domaćeg AI ekosistema.