Heapcon 2023: Ugrabite "rane" ulaznice na popustu od 40% - Netokracija.rs

Heapcon 2023: Ugrabite “rane” ulaznice na popustu od 40%

Heapcon, internacionalna konferencija koja se duži niz godina smatra za jednu od vodećih u regionu, održaće se 2. i 3. novembra 2023. godine u beogradskom pozorištu Madlenianum.

Uzevši u obzir očekivani dolazak preko 700 učesnika, Heapcon je idealno mesto za softverske inženjere i tehnološke kompanije, koje žele da uče i povežu se sa najsjajnijim umovima u industriji.

Blind Bird ulaznice za Heapcon 2023 su sada dostupne za kupovinu na zvaničnom sajtu konferencije. Ove ulaznice su ograničene po količini i pružaju rani pristup konferenciji uz popust od 40%. Učesnici koji kupe Blind Bird ulaznice imaće priliku da uživaju u dva puna dana interaktivnih razgovora, zabavnoj konferencijskoj opremi i prilici da se povežu sa kolegama stručnjacima i podele svoja iskustva.

Poziv za stručnjake iz celog sveta

Nadalje, Heapcon 2023 objavio je CFP (Call For Papers), tražeći kvalitetne govornike, paneliste i stručnjake iz celog sveta. Važno je napomenuti da su dobrodošli kako međunarodni tako i lokalni govornici. Organizatori traže predavanja koja istražuju najnovije trendove i tehnologije u industriji, kao i uvide i razmišljanja industrijskih lidera stečena dugogodišnjim radom u tech-u.

Heapcon 2023 organizuje Heapspace, organizacija koja je poznata po organizovanju vrhunskih tehnoloških konferencija u Srbiji. Heapspace se tokom godina dokazao kao organizacija koja konsistentno pravi događaje koji okupljaju najbolje umove u industriji.

Da biste ostali informisani o svemu vezanom za Heapcon, posetite zvanični sajt konferencije i njene društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn).


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Život na točkovima (Mladi Nomadi)

Kako izgleda putovanje od Srbije do Maroka i to u kombiju - kući? U 140. epizodi Office Talks podkadta svoju priču o nesvakidašnjoj avanturi sa nama su podelili Marko Banduka i Katarina Ćirković - Mladi Nomadi.

Internet marketing

Umetnica mora jesti kuvano: Pioniri osvojili prestižnu nagradu Grand Prix Balcannes

Agencija Pioniri iz Beograda je na ovogodišnjem Balcannes festivalu osvojila glavnu nagradu Grand Prix Balcannes sa projektom 'Konstrakta x Metalac – Umetnica mora jesti kuvano'.

Intervju

Nemanja Radosavljević: Već nakon treće godine, studenti RAF-a mogu pronaći posao u velikim tehnološkim kompanijama

Za sve one koji još uvek imaju dilemu oko upisa na IT studije, Netokracija nastavlja svoj vodič. Ovog puta donosimo vam razgovor s dr Nemanjom Radosavljevićem, prodekanom za nastavu na Računarskom fakultetu u Beogradu.

Propustili ste

Najava

Prvi Polkadot Day u Srbiji: Istražite Polkadot ‘blockchain’ ekosistem

Ovaj događaj u organizaciji MVP Workshop-a deo je Belgrade Blockchain Week-a i održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 5. juna, sa početkom u 11 časova.

Sponzorisano

Deveto IT istraživanje plata i beneficija u Srbiji: Fenix otkriva najnovije trendove

Fenix se poslednjih 13 godina bavi Tech regrutacijom i svake godine za poslodavce iz tehnološkog sektora priprema detaljno istraživanje u okviru kojih sa njima deli informacije o platama, benefitima, bonusima, brzinom napredovanja, dobrovoljnim odlaskom i sl.

Intervju

Domaća kompanija započinje globalno širenje poslovanja – Vega IT otvara kancelarije u Njujorku

U vreme najavljene recesije, kada većina kompanija zamrzava investicije, domaća firma Vega IT ima drugačiju strategiju. Sa CEO-om i novim predsednikom za američko i azijsko-pacifičko tržište razgovaramo o diversifikaciji poslovanja i globalnim potezima koje ova kompanija sprema.

Office Talks Podcast

Gde programeri provode vreme? (Reddit, Twitter, GitHub)

Na kojim to kanalima i mrežama programeri provode slobodno vreme? Da li više koriste Reddit ili Twitter? Odgovor na ova pitanja potražili smo u 144. epizodi Office Talks podkasta.

Startapi i poslovanje

GapApp: Braća iz Srbije osmislila su platformu koja mesece pravnih poslova pretvara u minute!

GapApp je platforma koja omogućava pravnim i 'compliance' timovima da automatizuju i skaliraju svoje usluge, povećavajući produktivnost za čak 75 odsto.

Analiza

Predstavnici industrije otkrivaju nam kako inflacija utiče na rast plata u IT-ju

U jeku ekonomske krize naše sagovornike pitali smo kako se inflacija odrazila na visinu plate u IT-ju.