Grupovina uskoro lansira novu mobilnu aplikaciju - Gru2

Grupovina najavila lansiranje nove mobilne aplikacije za unapređeno iskustvo kupovine

Poznati sajt za grupnu kupovinu najavio je lansiranje njihove prve mobilne aplikacije za Android operativni sistem. Po imenu Gru2, aplikacija ima za cilj podizanje iskustva Internet kupovine na viši nivo, ali i jasnije isticanje sniženja i akcija, te međusobnu komunikaciju kupaca.

Grupovina_main_aplikacija

Kako kažu iz Grupovine, aplikacija je kreirana sa višegodišnjim iskustvom u oblasti online kupovine, te ostaju dosledni tvrdnje da samo u sprezi potrošača i ponuđača mogu dobiti najbolju cenu i najbolju uslugu – na zadovoljstvo svih.

Gru2 aplikacija sadrži dve važne komponente – snižene cene sa jedne, i preporuke, pitanja i kritike drugih kupaca sa druge strane. Na jednom mestu su dostupne sve informacije o novim trendovima i akcijama, a zahvaljujući geolokacijskim parametrima, kupci će moći uskoro da pretražuju i najpovoljnije kupovine u njihovoj oblasti.

Međusobna komunikacija kupaca ključ za uspešnu kupovinu

Iz Grupovine ističu da je jedan od fokusa Gru2 svakako komuniciranje sa drugim kupcima koji na akcije i usluge sada i u pokretu mogu ostavljati komentare, i tako dodatno oblikovati sliku o toj kupovini. Ovim putem, moguća je i komunikacija sa samim ponuđačima koji mogu odgovoriti na pitanja kupaca.

Unapređeno iskustvo kupovine uz novu Gru2 mobilnu aplikaciju
Unapređeno iskustvo kupovine uz novu Gru2 mobilnu aplikaciju

Zvanično predstavljanje aplikacije zakazano je za subotu, 25. april od 19 časova u beogradskom Teddy Bear restoranu, kada će se prisutnima obratiti predstavnici Grupovine i iskusni Internet stručnjaci, koji će i predstaviti novu aplikaciju. Istog dana, Android app biće dostupan za preuzimanje iz Google Play prodavnice, a zainteresovani korisnici već sada se mogu prijaviti za njeno preuzimanje i tako među prvima isprobati Gru2.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Ekskluzivno

Skupština usvojila ‘zakon o paušalcima’

Izmene i dopune Zakona o porezu na dohodak građana koji se, između ostalog, odnose na paušalne preduzetnike i knjigaše, usvojen je u Skupštini Srbije. Mere podsticaja važiće od 1. januara 2020. godine.

Karijere

Otvoren Ladies of New Business program mentorstva – čekamo tvoju prijavu!

Nakon jesenje Ladies of New Business konferencije, sada već tradicionalno, organizujemo i mentorski program koji će ovaj put biti otvoren za devojke koje zanima IT. Program startuje u januaru i trajaće do marta 2020. godine.

Upoznajte poslodavce

Microsoft je najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji – slede Nordeus i Ubisoft

Ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji? Sajt Poslovi Infostud predstavio je rezultate svog prvog velikog istraživanja poslodavaca te vrste, a kompanija koja je osvojila najviše glasova ispitanika je Microsoft.

Propustili ste

Gaming

Novosadski 3Lateral razvijao je nastavak svetski poznate igre Hellblade – u ekskluzivnoj saradnji sa Xbox timom!

Gejming kompanija 3Lateral iz Novog Sada koja stoji iza tehnologije za kreiranje realističnih digitalnih modela i animacija, učestvovala je u razvoju nastavka video igre 'Hellblade' za Xbox koristeći najnoviji 'Unreal engine' koji je razvio Epic Games.

Kultura 2.0

Da li će ‘meme’ magija ikada prestati? Sudeći po opsesiji bejbi Jodom – ne

Ima li nekog ko počinje da čitav ovaj tekst, a da nikada nije poslao Džon Travolta mim? Iskreno, ne verujem, jer mimove toliko često srećemo i toliko im se često smejemo da su postali neizbežan deo moderne komunikacije - a mi nismo ni primetili. Ipak, da li su oni samo trend ili su tu da ostanu zauvek?

Gaming

Eipix postaje deo ruskog Playrixa – sledi širenje tima u Novom Sadu

Domaća gejming kompanija Eipix Entertainment akvizirana je od strane ruskog Playrixa, priključujući se tako njegovom novom studiju - Playrix RS. Studio sa sedištem u Novom Sadu, kažu, biće fokusiran na razvoj 'free to play' mobilnih igara najvišeg svetskog kvaliteta.

Kultura 2.0

Kada više pažnje posvetite svojim zaposlenima, a ne kandidatima – vaša Employer Branding strategija će biti mnogo uspešnija

Kuda plovi Employer Branding brod i gde smo grešili, a šta smo uradili dobro kada je ova oblast u pitanju u 2019. godini?

Karijere

Otvoren Ladies of New Business program mentorstva – čekamo tvoju prijavu!

Nakon jesenje Ladies of New Business konferencije, sada već tradicionalno, organizujemo i mentorski program koji će ovaj put biti otvoren za devojke koje zanima IT. Program startuje u januaru i trajaće do marta 2020. godine.

Startapi i poslovanje

Fond za inovacionu delatnost ponovo dodeljuje €380.000 – po prvi put mogu da apliciraju i timovi

Inovativna preduzeća i naučno-istraživačke organizacije imaju na raspolaganju bespovratna sredstva Fonda za inovacionu delatnost za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u ukupnom iznosu od šest miliona evra. Sledi novi ciklus dodele novca.