Grupovina uskoro lansira novu mobilnu aplikaciju - Gru2

Grupovina najavila lansiranje nove mobilne aplikacije za unapređeno iskustvo kupovine

Poznati sajt za grupnu kupovinu najavio je lansiranje njihove prve mobilne aplikacije za Android operativni sistem. Po imenu Gru2, aplikacija ima za cilj podizanje iskustva Internet kupovine na viši nivo, ali i jasnije isticanje sniženja i akcija, te međusobnu komunikaciju kupaca.

Grupovina_main_aplikacija

Kako kažu iz Grupovine, aplikacija je kreirana sa višegodišnjim iskustvom u oblasti online kupovine, te ostaju dosledni tvrdnje da samo u sprezi potrošača i ponuđača mogu dobiti najbolju cenu i najbolju uslugu – na zadovoljstvo svih.

Gru2 aplikacija sadrži dve važne komponente – snižene cene sa jedne, i preporuke, pitanja i kritike drugih kupaca sa druge strane. Na jednom mestu su dostupne sve informacije o novim trendovima i akcijama, a zahvaljujući geolokacijskim parametrima, kupci će moći uskoro da pretražuju i najpovoljnije kupovine u njihovoj oblasti.

Međusobna komunikacija kupaca ključ za uspešnu kupovinu

Iz Grupovine ističu da je jedan od fokusa Gru2 svakako komuniciranje sa drugim kupcima koji na akcije i usluge sada i u pokretu mogu ostavljati komentare, i tako dodatno oblikovati sliku o toj kupovini. Ovim putem, moguća je i komunikacija sa samim ponuđačima koji mogu odgovoriti na pitanja kupaca.

Unapređeno iskustvo kupovine uz novu Gru2 mobilnu aplikaciju
Unapređeno iskustvo kupovine uz novu Gru2 mobilnu aplikaciju

Zvanično predstavljanje aplikacije zakazano je za subotu, 25. april od 19 časova u beogradskom Teddy Bear restoranu, kada će se prisutnima obratiti predstavnici Grupovine i iskusni Internet stručnjaci, koji će i predstaviti novu aplikaciju. Istog dana, Android app biće dostupan za preuzimanje iz Google Play prodavnice, a zainteresovani korisnici već sada se mogu prijaviti za njeno preuzimanje i tako među prvima isprobati Gru2.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Car:go testira električne trotinete: 999 dinara za poslovne korisnike, uskoro i za ostale članove Udruženja

Električni trotineti najpre će biti na raspolaganju samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Nakon toga sledi ekspanzija ove usluge.

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.

Startapi i poslovanje

Život posle hakatona

Hakatoni se u domaćoj IT zajednici percipiraju kao prilika za mlade i talentovane timove da pokažu svoje tehničko i biznis znanje prilikom kreiranja novih proizvoda. Međutim, da li je život posle hakatona jednostavan ili pravi izazovi slede tek nakon što tim primi 'veliki ček'?

Digitalni mediji

Instagram dominira – sa njim i želja domaćih izdavača da se približe publici i Generaciji Z

Na koji način domaći mediji koriste Instagram i druge kanale kako bi informisali, zabavili i edukovali mlađu publiku?

Kultura 2.0

Jedan klik u Photoshopu i već smo spremni za Evropu!

Zašto je sve oko nas postalo jednolično, unificirano, predvidljivo i nimalo autentično?