ESA i Rolls Royce Motors na Global PR Samitu u Beogradu

Europe Space Agency i Rolls Royce Motors na Global PR Samitu 1. i 2. juna u Beogradu

Globalni PR samit održaće se 1. i 2. juna u Beogradu u organizaciji agencije P.World, a svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da čuju svetske eksperte u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija - koji dolaze iz nekih od najpoznatijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP.

Dvodnevno internacionalno okupljanje svetskih stručnjaka otvoriće prvog dana panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies. Tako će regionalni PR eksperti imati priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning iz kompanije Akzo Nobel. Sa druge strane, o marketingu i društvenim medijima govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, dok će iskustva u oblasti content PR-a prezentovati Džamal Al Maved – predstavnik kompanije Rolls Royce kao i Džudit Magjar iz kompanije SAP, navodi se u saopštenju.

‘Raduje nas povratak konferecnije u Beograd’

Povodom predstojećeg događaja oglasio se i Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, a koji je tom prilikom istakao:

Sa velikim zadovoljstvom organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u ovaj grad u kojem smo započeli sa organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine – koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC i Facebook.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću, dok vaše mesto na konferenciji možete obezbediti putem zvaničnog P. World sajta, putem koga možete pronaći više detalja o konferenciji, predavačima i agendi, kao i o cenama učesničkih paketa za ovaj dvodnevni događaj.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.