ESA i Rolls Royce Motors na Global PR Samitu u Beogradu

Europe Space Agency i Rolls Royce Motors na Global PR Samitu 1. i 2. juna u Beogradu

Globalni PR samit održaće se 1. i 2. juna u Beogradu u organizaciji agencije P.World, a svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da čuju svetske eksperte u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija - koji dolaze iz nekih od najpoznatijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP.

Dvodnevno internacionalno okupljanje svetskih stručnjaka otvoriće prvog dana panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies. Tako će regionalni PR eksperti imati priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning iz kompanije Akzo Nobel. Sa druge strane, o marketingu i društvenim medijima govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, dok će iskustva u oblasti content PR-a prezentovati Džamal Al Maved – predstavnik kompanije Rolls Royce kao i Džudit Magjar iz kompanije SAP, navodi se u saopštenju.

‘Raduje nas povratak konferecnije u Beograd’

Povodom predstojećeg događaja oglasio se i Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, a koji je tom prilikom istakao:

Sa velikim zadovoljstvom organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u ovaj grad u kojem smo započeli sa organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine – koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC i Facebook.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću, dok vaše mesto na konferenciji možete obezbediti putem zvaničnog P. World sajta, putem koga možete pronaći više detalja o konferenciji, predavačima i agendi, kao i o cenama učesničkih paketa za ovaj dvodnevni događaj.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Ekskluzivno

Skupština usvojila ‘zakon o paušalcima’

Izmene i dopune Zakona o porezu na dohodak građana koji se, između ostalog, odnose na paušalne preduzetnike i knjigaše, usvojen je u Skupštini Srbije. Mere podsticaja važiće od 1. januara 2020. godine.

Upoznajte poslodavce

Microsoft je najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji – slede Nordeus i Ubisoft

Ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji? Sajt Poslovi Infostud predstavio je rezultate svog prvog velikog istraživanja poslodavaca te vrste, a kompanija koja je osvojila najviše glasova ispitanika je Microsoft.

Internet marketing

Kako kreirati kampanje sada kada Google Ads za Srbiju omogućava biranje mikro lokacija

Google je od nedavno omogućio oglašivačima da preko Google Ads platforme ciljaju pojedinačne gradove i regione u Srbiji. U nastavku teksta pročitajte kako to i da uradite.

Propustili ste

Karijere

Otvoren Ladies of New Business program mentorstva – čekamo tvoju prijavu!

Nakon jesenje Ladies of New Business konferencije, sada već tradicionalno, organizujemo i mentorski program koji će ovaj put biti otvoren za devojke koje zanima IT. Program startuje u januaru i trajaće do marta 2020. godine.

Startapi i poslovanje

Fond za inovacionu delatnost ponovo dodeljuje €380.000 – po prvi put mogu da apliciraju i timovi

Inovativna preduzeća i naučno-istraživačke organizacije imaju na raspolaganju bespovratna sredstva Fonda za inovacionu delatnost za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u ukupnom iznosu od šest miliona evra. Sledi novi ciklus dodele novca.

Karijere

Kako radoznalost i konstantno učenje oblikuju domaću IT industriju – iz ženskog ugla

Sedma po redu Ladies of New Business konferencija u organizaciji Netokracije okupila je prošle nedelje preko 100 dama koje su imale priliku da čuju zašto su pripadnice lepšeg pola veoma važan deo IT industrije.

Ekskluzivno

Skupština usvojila ‘zakon o paušalcima’

Izmene i dopune Zakona o porezu na dohodak građana koji se, između ostalog, odnose na paušalne preduzetnike i knjigaše, usvojen je u Skupštini Srbije. Mere podsticaja važiće od 1. januara 2020. godine.

Kultura 2.0

Retrospektiva 2019: Trendovi i događaji koji su obeležili prethodnu godinu

Još jedna zanimljiva godina polako nam se bliži kraju. Kako bismo sumirali proteklu 2019. godinu, predstavljamo vam retrospektivu ključnih događaja u prethodnih 11 meseci.

Gaming

Oni su Two Desperados, ima ih preko 30 i napravili su igru koju igra 30 miliona igrača širom sveta

Kada razvijete igru za 30 miliona ljudi predstavljate veoma respektabilno ime u rastućoj 'gaming' industriji. U ovom slučaju govorimo o beogradskoj kompaniji Two Desperados, sa čijim smo osnivačem imali priliku da razgovaramo.