Native Teams vas poziva na 'The Future is Remote' konferenciju

Native Teams poziva sve startape i frilensere na veliku “The Future is Remote” konferenciju

Konferencija će se održati 13. marta u Beogradu s ciljem promocije benefita i načina zapošljavanja internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Glavni cilj konferencije The Future is Remote u organizaciji kompanije Native Teams jeste razgovor o startap ekosistemu u Srbiji kao i da startapi kroz program konferencije i učešće u takmičenju dobiju priliku da predstave svoje ideje stručnom žiriju, osvoje nagrade kao i dobiju mentorsku podršku za dalji rad.

Dugogodišnja misija kompanije Native Teams jeste da pomaže radnicima da steknu status zaposlenog u Srbiji i u još 40 drugih drzava, da budu plaćeni na vreme od strane klijenta i uživaju u svim benefitima frilensinga, uz plaćene doprinose.

Celodnevna predavanja i pitch takmičenje za startape iz svih industrija

Kako kažu u zvaničnom saopštenju pomenute kompanije, ideja je nastala poptuno organski i zapravo je rešenje sopstvenih izazova i problema kako osnivača, tako i svih radnika na daljinu. Dakle, osnivači kompanije pokušali su da reše probleme na koje su nailazili kao frilenseri za sebe i onda shvatili da nisu jedini koji se nalaze u tome, posebno sada kada je budućnost u radu na daljinu i frilensingu.

Govornici na konferenciji biće: Jelena Đurović Partnerships Manager Serbia & SEE u kompaniji Payoneer, Colin Maygaloff Investment Associate u kompaniji Eleven Ventures, Alex George direktor kompanije Point9, Jelisaveta Lazarević prodekanka na fakultetu FEFA u Beogradu i  Chief Economy Producer u Bloomberg Adria, Mihajlo Nikodijević osnivač kompanije Tapni, Jack Thorogood osnivač kompanije Native Teams, Tanja Kuzman direktorka PwC SEE Consulting – Digital, Startups & Innovation i Zoja Kukić VP Digital Transformation u Signet World.

Najbolje startape očekuju vredne nagrade!

Pitch takmičenje koje organizuje Native Teams, pruža platformu za buduće preduzetnike da predstave svoje ideje stručnjacima iz industrije i investitorima.

Otvoreno je za startape iz svih industrija, a pobednici će osvojiti novčanu nagradu i priliku da pored toga dobiju i mentorsku podršku kako bi razvili svoje ideje. Deset najboljih moći će da svoju ideju pitch-uju stručnom žiriju koji čine gorenavedeni predavači — Jelena Đurović, Colin Maygaloff, Jack Thorogood i Tanja Kuzman.

Celodnevni događaj održaće se 13. marta od 11 do 17 časova u prostorijama Malog pozorišta “Duško Radović” u Beogradu. Svi zainteresovani učesnici konferencije mogu se registrovati ovde, dok je za registraciju na pitch takmičenje dostupan poseban link.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

IT otkazi u Srbiji (gost Marko Vučetić)

Ove i prošle nedelje saznali smo da su pojedine IT kompanije u Srbiji krenule da smanjuju svoje timove - tehničke i netehničke pozicije.

Intervju

50 miliona pošiljaka obradio je srpski Mily Technologies – startap koji nastoji da unapredi logistiku širom sveta

Industrija logistike i dostave proizvoda i te kako ima potencijal za veći rast i razvoj zahvaljujući modernim tech rešenjima. Jedno od takvih rešenja razvija i srpski startap Mily Technologies sa čijim smo osnivačima imali priliku da razgovaramo, a koji su se vratili iz Danske i Nemačke u Srbiju da pokrenu svoj biznis.

Karijere

Studenti ETF-a najavljuju protest: Školarina za Softversko inženjerstvo povećana na 280.000 RSD

Nezadovoljni cenama školarine na nekim od najtraženijih i najskupljih smerova, studenti ETF-a pridružuju se kolegama sa arhitekture u blokadi zgrade tehničkih fakulteta.

Propustili ste

Analiza

Kako obračunati ‘ekstra porez’ za 2022. godinu i na koga se on primenjuje?

U tekstu koji sledi, donosimo vam odgovore na sva pitanja koja imate u vezi sa godišnjim porezom na dohodak građana, te vašim obavezama prilikom oporezivanja.

Novost

Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Mobilna aplikacija UniCredit Banke Srbija ocenjena je od strane svojih korisnika najvišim ocenama na tržištu, u onlajn prodavnicama App Store i Google Play, u kategoriji mobilne bankarske aplikacije.

Karijere

Koja su prava radnika u slučaju otkaza i gde kompanije najčešće greše?

Poslednjih nekoliko nedelja u IT zajednici sve češće slušamo o otkazima i zamrzavanju zapošljavanja. To nas je nateralo da se zapitamo kako su u Srbiji regulisani otkazi usled smanjenja obima posla, te koja prava radnici mogu da ostvare ukoliko ostanu bez posla?

Internet marketing

DigiTalk u Zrenjaninu i ovog aprila o razvoju digitalne ekonomije u Srbiji

Digitalk, organizacija koju čine Vladimir Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović, najavljuje dva vezana događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: Digitalk e-Commerce Days i Digitalk Konferenciju 2023. 

Upoznajte poslodavce

ABBYY razvojni centar u Srbiji zapošljava domaće inženjere, ali i netehničke kadrove

Multinacionalna kompanija ABBYY, koja razvija inteligentna rešenja za obradu dokumentacije, planira da do 2023. godine udvostruči broj domaćih stručnjaka s ciljem širenja poslovanja i stvaranja snažne tehnološke zajednice u Srbiji.

Tehnologija

Posetili smo Bugatti Rimac: Zavirite kako nastaje najbrži serijski električni auto na svetu

Redakcija Netokracije imala je ove nedelje posebnu priliku da poseti fabriku kompanije Rimac Automobili u Zagrebu. U tekstu koji sledi prenosimo vam naše utiske i informacije o kompaniji koja postavlja neke nove standarde u svetu automobilizma i tehnologije.