Native Teams vas poziva na 'The Future is Remote' konferenciju

Native Teams poziva sve startape i frilensere na veliku “The Future is Remote” konferenciju

Konferencija će se održati 13. marta u Beogradu s ciljem promocije benefita i načina zapošljavanja internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Glavni cilj konferencije The Future is Remote u organizaciji kompanije Native Teams jeste razgovor o startap ekosistemu u Srbiji kao i da startapi kroz program konferencije i učešće u takmičenju dobiju priliku da predstave svoje ideje stručnom žiriju, osvoje nagrade kao i dobiju mentorsku podršku za dalji rad.

Dugogodišnja misija kompanije Native Teams jeste da pomaže radnicima da steknu status zaposlenog u Srbiji i u još 40 drugih drzava, da budu plaćeni na vreme od strane klijenta i uživaju u svim benefitima frilensinga, uz plaćene doprinose.

Celodnevna predavanja i pitch takmičenje za startape iz svih industrija

Kako kažu u zvaničnom saopštenju pomenute kompanije, ideja je nastala poptuno organski i zapravo je rešenje sopstvenih izazova i problema kako osnivača, tako i svih radnika na daljinu. Dakle, osnivači kompanije pokušali su da reše probleme na koje su nailazili kao frilenseri za sebe i onda shvatili da nisu jedini koji se nalaze u tome, posebno sada kada je budućnost u radu na daljinu i frilensingu.

Govornici na konferenciji biće: Jelena Đurović Partnerships Manager Serbia & SEE u kompaniji Payoneer, Colin Maygaloff Investment Associate u kompaniji Eleven Ventures, Alex George direktor kompanije Point9, Jelisaveta Lazarević prodekanka na fakultetu FEFA u Beogradu i  Chief Economy Producer u Bloomberg Adria, Mihajlo Nikodijević osnivač kompanije Tapni, Jack Thorogood osnivač kompanije Native Teams, Tanja Kuzman direktorka PwC SEE Consulting – Digital, Startups & Innovation i Zoja Kukić VP Digital Transformation u Signet World.

Najbolje startape očekuju vredne nagrade!

Pitch takmičenje koje organizuje Native Teams, pruža platformu za buduće preduzetnike da predstave svoje ideje stručnjacima iz industrije i investitorima.

Otvoreno je za startape iz svih industrija, a pobednici će osvojiti novčanu nagradu i priliku da pored toga dobiju i mentorsku podršku kako bi razvili svoje ideje. Deset najboljih moći će da svoju ideju pitch-uju stručnom žiriju koji čine gorenavedeni predavači — Jelena Đurović, Colin Maygaloff, Jack Thorogood i Tanja Kuzman.

Celodnevni događaj održaće se 13. marta od 11 do 17 časova u prostorijama Malog pozorišta “Duško Radović” u Beogradu. Svi zainteresovani učesnici konferencije mogu se registrovati ovde, dok je za registraciju na pitch takmičenje dostupan poseban link.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

Kako doći do investicije za vaš startap?

Gost 195. epizode Office Talks podkasta bio je Miloš Rakčević koji je sa nama podelio svoj preduzetnički put i iskrene savete za sve koji planiraju da osnuju startap u Web3 ili nekom drugom sektoru IT industrije.

Startapi i poslovanje

Kako je Slobodan pobegao iz Beograda na Rtanj gde spaja IT i poljoprivredu?

U podnožju planine Rtanj, zajedno sa svojom porodicom pobegao je od gradske vreve i stresnog života. Tamo uzgajaju lekovito bilje od kojeg proizvode preparate dostupne na portalu Royal Balm.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki Lupa Technology osigurao investiciju od $1,8 miliona – sledi širenje poslovanja

Lupa Technology je na misiji da značajno unapredi upravljanje podacima u građevinskoj industriji. Ova srpsko-američka platforma, sa sedištem u Njujorku i Beogradu, upravo je zatvorila rundu ulaganja od $1,8 miliona kako bi podstakla svoju ekspanziju.

Propustili ste

Intervju

Pulsar istraživanje: Do sada uloženo €1,7 milijardi u ‘fintech’ startape na Balkanu

Uspešni 'fintech' startapi privlače investicije na balkanski region, što doprinosi ekonomskom rastu. Istraživanje ovog tržišta na Balkanu analizirao je Pavel Korolev, CEO Pulsar VC fonda.

Tehnologija

Heapcon 2024 o tehnološkim inovacijama koje oblikuju budućnost

Heapcon, vodeća međunarodna tehnološka konferencija u Balkanskom regionu, vraća se u Beograd sa još boljim sadržajem iz tech industrije.

Novost

Google Street View automobili ponovo na putevima Srbije

Njihova misija je ažuriranje Google Street View fotografija srpskih gradova, arhitektonskih i prirodnih dobara na Google mapama.

Takmičenje

Predstavljen žiri SoMo Borca: Evo ko će odabrati najbolje digitalne projekte u regionu

Prijave se zatvaraju 25. septembra, a 'early bird' prijave otvorene su do 1. septembra 2024. godine!

Sponzorisano

Endava: Program dualnog obrazovanja stvara IT budućnost Srbije

 Ukoliko nastojimo da razvijamo IT industriju i digitalnu ekonomiju u Srbiji, jedan od temelja za to jeste obrazovanje i dolazak novih mladih talentovanih ljudi. Velike IT kompanije, poput Endave, igraju važnu ulogu u procesu izgradnje i edukacije budućih stručnjaka.

Karijere

Učenike u Srbiji više ne zanima IT: Istina ili medijski spin?

'Đaci neće u programere' odjeknulo je u svim medijima nakon završenog prijemnog za srednje škole i gimnazije. Da li je zaista tako i zbog čega ove godine ima manje upisanih đaka na IT smerove u gimnazijama, pročitajte u analizi koja sledi.