Native Teams vas poziva na 'The Future is Remote' konferenciju

Native Teams poziva sve startape i frilensere na veliku “The Future is Remote” konferenciju

Konferencija će se održati 13. marta u Beogradu s ciljem promocije benefita i načina zapošljavanja internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Glavni cilj konferencije The Future is Remote u organizaciji kompanije Native Teams jeste razgovor o startap ekosistemu u Srbiji kao i da startapi kroz program konferencije i učešće u takmičenju dobiju priliku da predstave svoje ideje stručnom žiriju, osvoje nagrade kao i dobiju mentorsku podršku za dalji rad.

Dugogodišnja misija kompanije Native Teams jeste da pomaže radnicima da steknu status zaposlenog u Srbiji i u još 40 drugih drzava, da budu plaćeni na vreme od strane klijenta i uživaju u svim benefitima frilensinga, uz plaćene doprinose.

Celodnevna predavanja i pitch takmičenje za startape iz svih industrija

Kako kažu u zvaničnom saopštenju pomenute kompanije, ideja je nastala poptuno organski i zapravo je rešenje sopstvenih izazova i problema kako osnivača, tako i svih radnika na daljinu. Dakle, osnivači kompanije pokušali su da reše probleme na koje su nailazili kao frilenseri za sebe i onda shvatili da nisu jedini koji se nalaze u tome, posebno sada kada je budućnost u radu na daljinu i frilensingu.

Govornici na konferenciji biće: Jelena Đurović Partnerships Manager Serbia & SEE u kompaniji Payoneer, Colin Maygaloff Investment Associate u kompaniji Eleven Ventures, Alex George direktor kompanije Point9, Jelisaveta Lazarević prodekanka na fakultetu FEFA u Beogradu i  Chief Economy Producer u Bloomberg Adria, Mihajlo Nikodijević osnivač kompanije Tapni, Jack Thorogood osnivač kompanije Native Teams, Tanja Kuzman direktorka PwC SEE Consulting – Digital, Startups & Innovation i Zoja Kukić VP Digital Transformation u Signet World.

Najbolje startape očekuju vredne nagrade!

Pitch takmičenje koje organizuje Native Teams, pruža platformu za buduće preduzetnike da predstave svoje ideje stručnjacima iz industrije i investitorima.

Otvoreno je za startape iz svih industrija, a pobednici će osvojiti novčanu nagradu i priliku da pored toga dobiju i mentorsku podršku kako bi razvili svoje ideje. Deset najboljih moći će da svoju ideju pitch-uju stručnom žiriju koji čine gorenavedeni predavači — Jelena Đurović, Colin Maygaloff, Jack Thorogood i Tanja Kuzman.

Celodnevni događaj održaće se 13. marta od 11 do 17 časova u prostorijama Malog pozorišta “Duško Radović” u Beogradu. Svi zainteresovani učesnici konferencije mogu se registrovati ovde, dok je za registraciju na pitch takmičenje dostupan poseban link.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Novost

Sve što treba da znate o aplikaciji Agencije za privredne registre

APR je uveo aplikaciju za sastavljanje i podnošenje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, u skladu sa Zakonom o računovodstvu. Za vas smo izdvojili najvažnije pojedinosti vezane za njeno korišćenje.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Novost

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Digitalni mediji

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Intervju

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.