Native Teams vas poziva na 'The Future is Remote' konferenciju

Native Teams poziva sve startape i frilensere na veliku “The Future is Remote” konferenciju

Konferencija će se održati 13. marta u Beogradu s ciljem promocije benefita i načina zapošljavanja internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Glavni cilj konferencije The Future is Remote u organizaciji kompanije Native Teams jeste razgovor o startap ekosistemu u Srbiji kao i da startapi kroz program konferencije i učešće u takmičenju dobiju priliku da predstave svoje ideje stručnom žiriju, osvoje nagrade kao i dobiju mentorsku podršku za dalji rad.

Dugogodišnja misija kompanije Native Teams jeste da pomaže radnicima da steknu status zaposlenog u Srbiji i u još 40 drugih drzava, da budu plaćeni na vreme od strane klijenta i uživaju u svim benefitima frilensinga, uz plaćene doprinose.

Celodnevna predavanja i pitch takmičenje za startape iz svih industrija

Kako kažu u zvaničnom saopštenju pomenute kompanije, ideja je nastala poptuno organski i zapravo je rešenje sopstvenih izazova i problema kako osnivača, tako i svih radnika na daljinu. Dakle, osnivači kompanije pokušali su da reše probleme na koje su nailazili kao frilenseri za sebe i onda shvatili da nisu jedini koji se nalaze u tome, posebno sada kada je budućnost u radu na daljinu i frilensingu.

Govornici na konferenciji biće: Jelena Đurović Partnerships Manager Serbia & SEE u kompaniji Payoneer, Colin Maygaloff Investment Associate u kompaniji Eleven Ventures, Alex George direktor kompanije Point9, Jelisaveta Lazarević prodekanka na fakultetu FEFA u Beogradu i  Chief Economy Producer u Bloomberg Adria, Mihajlo Nikodijević osnivač kompanije Tapni, Jack Thorogood osnivač kompanije Native Teams, Tanja Kuzman direktorka PwC SEE Consulting – Digital, Startups & Innovation i Zoja Kukić VP Digital Transformation u Signet World.

Najbolje startape očekuju vredne nagrade!

Pitch takmičenje koje organizuje Native Teams, pruža platformu za buduće preduzetnike da predstave svoje ideje stručnjacima iz industrije i investitorima.

Otvoreno je za startape iz svih industrija, a pobednici će osvojiti novčanu nagradu i priliku da pored toga dobiju i mentorsku podršku kako bi razvili svoje ideje. Deset najboljih moći će da svoju ideju pitch-uju stručnom žiriju koji čine gorenavedeni predavači — Jelena Đurović, Colin Maygaloff, Jack Thorogood i Tanja Kuzman.

Celodnevni događaj održaće se 13. marta od 11 do 17 časova u prostorijama Malog pozorišta “Duško Radović” u Beogradu. Svi zainteresovani učesnici konferencije mogu se registrovati ovde, dok je za registraciju na pitch takmičenje dostupan poseban link.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Srpski Constellation lansira AimFox – sveobuhvatno rešenje za automatizaciju komunikacije na LinkedInu

AimFox je cloud-based aplikacija namenjena svima koji žele da se bave networkingom, prodajom, regrutingom ili bilo kojim procesima koji podrazumevaju 'jedan na jedan' komunikaciju sa odabranom ciljnom grupom.

Startapi i poslovanje

Payoneer istraživanje: Globalizacija je šansa za razvoj malih i srednjih preduzeća

Procenat očekivanog rasta prihoda malih i srednjh preduzeća ostvarenog od izvoza u Srbiji iznosi 12% u periodu od 2021. do 2023 - pokazuju rezultati istraživanja koja je sproveo Payoneer.

Startapi i poslovanje

Srpsko-američki MotionOps podigao investiciju od $1,2 miliona – sledi širenje tima u Srbiji i dalji razvoj proizvoda

MotionOps zatvorio je 'pre-seed' rundu od gotovo 1,2 miliona dolara predvođenu VC fondom iz Jute Alpine 100. Nikola Cvetković, jedan od osnivača ovog startapa, otkriva nam više o tome kako tim planira da iskoristi investiciju.

Propustili ste

Društvene mreže

Hoće li Elon Mask zaista uvesti pretplatu za sve korisnike Twittera?

Ono što se dešava sa Twitterom od momenta akvizicije od strane kontraverznog biznismena Elona Maska može se kategorizovati kao potpuna farsa sa čudnim spletom događaja i okolnostima koji su zadesili ovu društvenu mrežu.

Takmičenje

Bosch Startup Harbour poziva startape da zajedno validiraju ideje i skaliraju biznis – prijave traju do 30. septembra

Startup Harbour je globalna inicijativa kompanije Bosch čiji je cilj kreiranje ekosistema kroz saradnju između 'early stage' startapa i različitih Bosch divizija u oblasti informacionih tehnologija i digitalizacije.

Intervju

Amir Moini pomogao je Netflixu da izgradi Employer Brand iz temelja – a sada dolazi na Empple Festival

Treći po redu Empple Festival 5. oktobra ugostiće Amira Moinija, direktora Employer Branding-a kompanije Moloco u Silicijumskoj dolini.

Internet marketing

Weekend Media Festival po 16. put u Rovinju, ovog puta sa fokusom na HR i veštačku inteligenciju

Weekend Media Festival, jedna od najvećih regionalnih konferencija posvećenih digitalnom marketingu, po 16. put će se održati u Rovinju od 21. do 24. septembra, sa potpuno novim i aktuelnim temama iz digitalnog sveta.

Karijere

Olja Vučićević Gaković: Srpski IT bio je prenaduvani balon koji je morao da pukne – i to je izdvojilo kvalitetne kompanije

Olja Vučićević Gaković ima impresivno poslovno iskustvo: od života i rada u Silicijumskoj dolini i saradnje sa kompanijama kao što su Google, Yahoo i IBM, do povratka u Srbiju i vođenja uspešnih IT kompanija. U intervjuu koji sledi, ona je sa nama podelila svoje mišljenje o srpskoj IT industriji - i zašto smatra da je kriza imala pozitivan uticaj na nju.

Kolumna

Trudna Barbi i Ken Sugar Daddy – kako je Mattel forama na svoj račun prešao marketing igru?

Drugi deo svoje kolumne o filmu "Barbie" posvetila sam marketinškim strategijama kompanije Mattel koja je aktivno učestvovala u produkciji i realizaciji filma.