Florence Healthcare obezbedio $27 miliona investicije

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Američka kompanija Florence Healthcare bavi se organizacijom dokumentacije za klinička istraživanja i time omogućava njihovu digitalnu vezu sa korisnicima, organizacijama za klinička istraživanja i sponzorima.

Investiciju vrednu 27 miliona dolara uložila je organizacija Insight Partners, vodeća kompanija za privatni kapital, koja ulaže u tehnologije i softvere sa visokim rastom, ali i  ScaleUp kompanije koje pokreću transformativne promene u okviru svojih industrija. Ovime je kompanija Florence Healthcare sveukupno prikupila 114,1 milion dolara investicija za unapređenje svojih softvera.

Sredstva dobijena investicijom, biće usmerena na širenje tima Florence Healthcare kompanije, unapređenje proizvoda i ubrzano povezivanje kroz rastuću globalnu mrežu koju čini više od 10.000 kliničkih ispitivanja i njihovih sponzora. Tim povodom, osnivač kompanije Rajan Džons je izjavio:

Ovom investicijom jačamo našu poziciju vodeće istraživačke platforme za rad na daljinu. Uz to, proslavljamo dva velika dostignuća: 100 miliona istraživačkih dokumenata skladištenih na našoj platformi i 100 miliona remote istraživačkih aktivnosti sprovedenih u našem ekosistemu.

Kroz nove tehnologije do preciznijeg testiranja lekova

Softver za klinička ispitivanja kompanije Florence Healthcare pomaže da više od 10.000 istraživačkih lokacija u 45 zemalja širom sveta upravlja svojim dokumentima, podacima i poslovanjem, a tokom protekle godine zabeležila je značajan rast, pokretanjem čak 4 miliona remote istraživačkih aktivnosti svakog meseca putem platforme SiteLink za povezivanje sajtova, sponzora i organizacija za klinička istraživanja u digitalnom okruženju. Ketrin Gregor, šefica za klinička ispitivanja u kompaniji posebno ističe:

U okviru našeg softvera vidimo nove tipove istraživačkih sajtova koji se pojavljuju na mreži zahvaljujući naprednim tehnologijama koje koriste – od apoteka i laboratorija do klinika i pružalaca zdravstvene zaštite.

Ovakav pristup omogućiće brže zavođenje pacijenata u bazu podataka, a samim tim i veću raznolikost među učesnicima u kliničkim ispitivanjima, što znači da će lekovi i ostala medicinska sredstva proći preciznije testiranje.

Pored toga, povećana zastupljenost među učesnicima studije pomoći će sponzorima da lakše ispune smernice koje se razvijaju za regulatorno odobrenje.

Digitalizacija kliničkih istraživanja pomoći će u diverzifikaciji lokacija tako što pacijentima koji ne mogu da dopru do glavnih medicinskih centara pružiti remote pristup celokupnoj dokumentaciji.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Dejan Milošević: Istraživanje i rad na sebi sastavni su deo karijere svakog uspešnog developera

Prethodnih 20 godina Dejan Milošević radi u IT industriji, gde je imao priliku da se susretne sa različitim programskim jezicima i stručnim pozicijama. Sada je član kompanije HTEC, a on nam je otkrio kako je izgledala njegova karijera na 'tech' sceni i šta tačno podrazumeva pozicija Tech Excellence Specialist na kojoj trenutno radi.

Karijere

Kako je Miljan od pozicije praktikanta došao do posla softver inženjera u Microsoft razvojnom centru

Microsoft i ove godine organizuje plaćenu studentsku praksu u svom razvojnom centru, a svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 7. avgusta.

Novost

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Propustili ste

Novost

Najveća regionalna konferencija za programere ovog septembra u Zadru – vidimo se na Infobip Shift 2022!

Najveća konferencija za programere u ovom delu Evrope ponovo okuplja istaknute IT stručnjake, programere, startape i preduzetnike. Ovogodišnju Infobip Shift konferenciju obeležiće nikad bogatiji program i spektakularna produkcija.

Startapi i poslovanje

Samo i Iza prodali su ‘Talking Tom’ i u Srbiji započeli poljoprivrednu revoluciju – održiva proizvodnja hrane njihov je životni cilj

U ekskluzivnom intervjuu za Netokraciju, Samo Login otkriva kako je od prodaje slovenačke kompanije Outfit7 došao do fondacije koja se u Srbiji bavi čistim vazduhom, čistom vodom, očuvanjem resursa i održivom poljoprivredom.

Office Talks Podcast

Demagog sa dva nova naslova osvaja tržište indie igara

Razvoj video igara u Srbiji ima sve veći značaj na globalnoj sceni. Tom prilikom smo u 105. epizodi Office Talks podkasta ugostili beogradski Demagog studio čija je video igra Golf Club Wasteland do sada zabeležila značajne rezultate na AppStore i Google Play prodavnicama.

Tehnologija

IT Srbija od ‘outsourcinga’ do vodeće zemlje za razvoj digitalnih proizvoda i usluga

O razvoju i rastu domaće IT industrije govorimo već nekoliko godina unazad. Prethodne dve, bile su najintenzivnije kada je reč o ovoj grani koja ima značajan udeo u domaćem BDP-u. Kako godine prolaze, informaciona i tehnološka industrija u Srbiji započela je put napretka od 'outsourcinga' do kompanija koje razvijaju zahtevne proizvode.

Gaming

Epic Games kreće sa izgradnjom kampusa u Novom Sadu

Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.

Intervju

Kako je platforma Native Teams stvorila uslove za uspešno i jednostavno ‘freelance’ poslovanje

Zahvaljujući Native Teams platformi, 'freelance' radnici imaju mogućnost da ostvare sve benefite onih koji su zaposleni 'za stalno', online ili putem mobilne aplikacije.