Florence Healthcare obezbedio $27 miliona investicije

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.

Američka kompanija Florence Healthcare bavi se organizacijom dokumentacije za klinička istraživanja i time omogućava njihovu digitalnu vezu sa korisnicima, organizacijama za klinička istraživanja i sponzorima.

Investiciju vrednu 27 miliona dolara uložila je organizacija Insight Partners, vodeća kompanija za privatni kapital, koja ulaže u tehnologije i softvere sa visokim rastom, ali i  ScaleUp kompanije koje pokreću transformativne promene u okviru svojih industrija. Ovime je kompanija Florence Healthcare sveukupno prikupila 114,1 milion dolara investicija za unapređenje svojih softvera.

Sredstva dobijena investicijom, biće usmerena na širenje tima Florence Healthcare kompanije, unapređenje proizvoda i ubrzano povezivanje kroz rastuću globalnu mrežu koju čini više od 10.000 kliničkih ispitivanja i njihovih sponzora. Tim povodom, osnivač kompanije Rajan Džons je izjavio:

Ovom investicijom jačamo našu poziciju vodeće istraživačke platforme za rad na daljinu. Uz to, proslavljamo dva velika dostignuća: 100 miliona istraživačkih dokumenata skladištenih na našoj platformi i 100 miliona remote istraživačkih aktivnosti sprovedenih u našem ekosistemu.

Kroz nove tehnologije do preciznijeg testiranja lekova

Softver za klinička ispitivanja kompanije Florence Healthcare pomaže da više od 10.000 istraživačkih lokacija u 45 zemalja širom sveta upravlja svojim dokumentima, podacima i poslovanjem, a tokom protekle godine zabeležila je značajan rast, pokretanjem čak 4 miliona remote istraživačkih aktivnosti svakog meseca putem platforme SiteLink za povezivanje sajtova, sponzora i organizacija za klinička istraživanja u digitalnom okruženju. Ketrin Gregor, šefica za klinička ispitivanja u kompaniji posebno ističe:

U okviru našeg softvera vidimo nove tipove istraživačkih sajtova koji se pojavljuju na mreži zahvaljujući naprednim tehnologijama koje koriste – od apoteka i laboratorija do klinika i pružalaca zdravstvene zaštite.

Ovakav pristup omogućiće brže zavođenje pacijenata u bazu podataka, a samim tim i veću raznolikost među učesnicima u kliničkim ispitivanjima, što znači da će lekovi i ostala medicinska sredstva proći preciznije testiranje.

Pored toga, povećana zastupljenost među učesnicima studije pomoći će sponzorima da lakše ispune smernice koje se razvijaju za regulatorno odobrenje.

Digitalizacija kliničkih istraživanja pomoći će u diverzifikaciji lokacija tako što pacijentima koji ne mogu da dopru do glavnih medicinskih centara pružiti remote pristup celokupnoj dokumentaciji.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Kultura 2.0

Da li ćemo zbog anglicizama u IT industriji zaboraviti maternji jezik? Razgovarali smo sa profesorkom engleskog jezika

Bojana Stanojević, profesorka engleskog jezika i književnosti u intervjuu za Netokraciju govori o upotrebi anglicizama u savremenom poslovanju, o tome koje su reči i izrazi neprevodivi, a za koje postoje adekvatni prevodi na srpski jezik.

Web 3.0

Prevara, laži i romansa na radnom mestu: Šta znamo o SBF i propasti FTX-a?

Kripto kriza se neumoljivo nastavlja, a mi vam donosimo najnovije vesti o FTX kolapsu i potencijalnim posledicama koje on može ostaviti na svetsku ekonomiju.

Analiza

Da li je krah FTX-a ‘smrtni udarac’ za kripto ekosistem?

Dok se Web2 bavi akvizicijom Twittera, sa druge stranice svedoci smo jedne od najvećih kriza koje su pogodile Web3. U velikoj analizi otkrivamo kako će se propast druge najveće kripto menjačnice odraziti na čitavu industriju.

Propustili ste

Tehnologija

Srbija postala članica Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju

Na sastanku Ministarskog saveta Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju u Tokiju, Srbija je konsenzusom 26 država izabrana za članicu ove organizacije.

Startapi i poslovanje

Investiciona prognoza: Evropski fond menadžeri predviđaju ‘zahlađenje’ u VC industriji

Venture kapitalisti (VC) obično su optimisti po prirodi. Veruju u preduzetnike, veruju da postoje rešenja koja menjaju svet i žele da - u šansama gde 10% portfolio kompanija uspeva - ostvare određen uspeh.

Startapi i poslovanje

TS Ventures investirao u domaće startape Anari AI, Bitebell i Brush Galaxy

TS Ventures Fond je nakon temeljnog procesa i detaljne analize idejnih rešenja, novu rundu sredstava dodelio za čak tri nova startapa i time nastavio da pomaže razvoj startap industrije u našoj zemlji.

Tehnologija

Unapredite svoje DevTools veštine na ‘masterclass’ radionici svetski poznatog developera

Sajt HelloWorld.rs 9. decembra u 17h organizuje veliku 'masterclass' radionicu u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, gde će govoriti jedan od najboljih svetskih front-end developera Heri Roberts.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Do 20.000 švajcarskih franaka bespovratno za startape u ranim fazama razvoja

NTP Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak treći poziv za Raising Starts, prvi pre-seed akceleratorski program u Srbiji koji startap timovima obezbeđuje stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.

Internet marketing

GOstudy — platforma koja uvodi ljude u svet digitalnog marketinga

Za ostvarivanje poslovnog uspeha na internetu ne treba da posedujete formalno obrazovanje, ali je važno da ste željni znanja i naoružani disciplinom, savetuje Vladimir Mladenov, osnivač GOstudy platforme. U okviru 20 emisija na nacionalnom servisu gledaoci će imati priliku se upoznaju s radom platforme.