Fandrejzing.rs: Nova platforma za vaše ‘online’ donacije

Fandrejzing.rs: Nova platforma za vaše ‘online’ donacije

Dobrotvorna organizacija BELhospice, koja već 10 godina potpuno besplatno zbrinjava terminalno obolele onkološke pacijente, u sklopu svoje kampanje #Dostojanstvo je ljudsko pravo, danas je lansirala novu platformu za ‘online’ donacije pod nazivom - Fandrejzing.rs. Projekat ima za cilj da olakša proces sakupljanja sredstava za rad pomenute organizacije.

fandrejzing_main_2

Priča o Fandrejzing online platformi za donacije počela je još prošle godine na 27. Beogradskom maratonu kada je preko 800 učesnika u dresovima BELhospice tima uspelo da sakupi više od 15.000 dolara za potrebe projekta “Perspektiva za održivost”.

Zahvaljujući ovoj i ostalim donacijama koje su stigle sa drugih strana, BELhospice je odlučio da pokrene platformu Fandrejzing.rs koja će olakšati proces prikupljanja novčanih sredstava za smeštanje obolelih pacijenata, koje ova organizacija potpuno besplatno zbrinjava.

Tokom prvih 6 meseci, platforma će omogućiti pojedincima da započnu svoje fandrejzing kampanje i motivišu svoju sredinu da podrži rad BELhospice centra. Nakon toga, platforma će postati open source tako da će moći da je koriste i druge dobrotvorne organizacije na području Srbije.

fandrezing_body
Portal fandrejzing.rs podržava i plaćanje karticama, te je doniranje omogućeno još većem broju korisnika

Sajt fandrejzing.rs podeljen je na tri dela, tako da u par koraka svako može postati fandrejzer, priključiti se BELhospice timu ili direktno donirati novac ovom humanitarnom centru kroz podržavanje nekog od fandrejzera.

Priključi se i ti!

Što se samog doniranja tiče, ono je u potpunosti digitalizovano zahvaljujući sistemu za procesiranje platnih kartica (payment gateway), te donacije mogu dolaziti iz svih krajeva sveta – pružajući priliku još većem broju korisnika da uputi donaciju.

Sajt je u svojoj osnovi zamišljen i kao mesto koje će posetiocima pružiti više informacija o aktuelnim kampanjama i humanitarnim akcijama. Za pristupanje ovoj platformi potrebna je registracija putem sajta, ili pak jednostavna registracija koristeći vaš Facebook ili Twitter nalog.

Kako biste uputili donaciju i pomogli rad BELhospice centra za smeštanje terminalno obolelih onkoloških pacijenata, posetite sajt fandrejzing.rs.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

IT otkazi u Srbiji (gost Marko Vučetić)

Ove i prošle nedelje saznali smo da su pojedine IT kompanije u Srbiji krenule da smanjuju svoje timove - tehničke i netehničke pozicije.

Intervju

50 miliona pošiljaka obradio je srpski Mily Technologies – startap koji nastoji da unapredi logistiku širom sveta

Industrija logistike i dostave proizvoda i te kako ima potencijal za veći rast i razvoj zahvaljujući modernim tech rešenjima. Jedno od takvih rešenja razvija i srpski startap Mily Technologies sa čijim smo osnivačima imali priliku da razgovaramo, a koji su se vratili iz Danske i Nemačke u Srbiju da pokrenu svoj biznis.

Karijere

Studenti ETF-a najavljuju protest: Školarina za Softversko inženjerstvo povećana na 280.000 RSD

Nezadovoljni cenama školarine na nekim od najtraženijih i najskupljih smerova, studenti ETF-a pridružuju se kolegama sa arhitekture u blokadi zgrade tehničkih fakulteta.

Propustili ste

Intervju

Kako obračunati ‘ekstra porez’ za 2022. godinu i na koga se on primenjuje?

U tekstu koji sledi, donosimo vam odgovore na sva pitanja koja imate u vezi sa godišnjim porezom na dohodak građana, te vašim obavezama prilikom oporezivanja.

Novost

Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Mobilna aplikacija UniCredit Banke Srbija ocenjena je od strane svojih korisnika najvišim ocenama na tržištu, u onlajn prodavnicama App Store i Google Play, u kategoriji mobilne bankarske aplikacije.

Karijere

Koja su prava radnika u slučaju otkaza i gde kompanije najčešće greše?

Poslednjih nekoliko nedelja u IT zajednici sve češće slušamo o otkazima i zamrzavanju zapošljavanja. To nas je nateralo da se zapitamo kako su u Srbiji regulisani otkazi usled smanjenja obima posla, te koja prava radnici mogu da ostvare ukoliko ostanu bez posla?

Intervju

DigiTalk u Zrenjaninu i ovog aprila o razvoju digitalne ekonomije u Srbiji

Digitalk, organizacija koju čine Vladimir Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović, najavljuje dva vezana događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: Digitalk e-Commerce Days i Digitalk Konferenciju 2023. 

Sponzorisano

ABBYY razvojni centar u Srbiji zapošljava domaće inženjere, ali i netehničke kadrove

Multinacionalna kompanija ABBYY, koja razvija inteligentna rešenja za obradu dokumentacije, planira da do 2023. godine udvostruči broj domaćih stručnjaka s ciljem širenja poslovanja i stvaranja snažne tehnološke zajednice u Srbiji.

Tehnologija

Posetili smo Bugatti Rimac: Zavirite kako nastaje najbrži serijski električni auto na svetu

Redakcija Netokracije imala je ove nedelje posebnu priliku da poseti fabriku kompanije Rimac Automobili u Zagrebu. U tekstu koji sledi prenosimo vam naše utiske i informacije o kompaniji koja postavlja neke nove standarde u svetu automobilizma i tehnologije.