Fandrejzing.rs: Nova platforma za vaše ‘online’ donacije

Fandrejzing.rs: Nova platforma za vaše ‘online’ donacije

Dobrotvorna organizacija BELhospice, koja već 10 godina potpuno besplatno zbrinjava terminalno obolele onkološke pacijente, u sklopu svoje kampanje #Dostojanstvo je ljudsko pravo, danas je lansirala novu platformu za ‘online’ donacije pod nazivom - Fandrejzing.rs. Projekat ima za cilj da olakša proces sakupljanja sredstava za rad pomenute organizacije.

fandrejzing_main_2

Priča o Fandrejzing online platformi za donacije počela je još prošle godine na 27. Beogradskom maratonu kada je preko 800 učesnika u dresovima BELhospice tima uspelo da sakupi više od 15.000 dolara za potrebe projekta “Perspektiva za održivost”.

Zahvaljujući ovoj i ostalim donacijama koje su stigle sa drugih strana, BELhospice je odlučio da pokrene platformu Fandrejzing.rs koja će olakšati proces prikupljanja novčanih sredstava za smeštanje obolelih pacijenata, koje ova organizacija potpuno besplatno zbrinjava.

Tokom prvih 6 meseci, platforma će omogućiti pojedincima da započnu svoje fandrejzing kampanje i motivišu svoju sredinu da podrži rad BELhospice centra. Nakon toga, platforma će postati open source tako da će moći da je koriste i druge dobrotvorne organizacije na području Srbije.

fandrezing_body
Portal fandrejzing.rs podržava i plaćanje karticama, te je doniranje omogućeno još većem broju korisnika

Sajt fandrejzing.rs podeljen je na tri dela, tako da u par koraka svako može postati fandrejzer, priključiti se BELhospice timu ili direktno donirati novac ovom humanitarnom centru kroz podržavanje nekog od fandrejzera.

Priključi se i ti!

Što se samog doniranja tiče, ono je u potpunosti digitalizovano zahvaljujući sistemu za procesiranje platnih kartica (payment gateway), te donacije mogu dolaziti iz svih krajeva sveta – pružajući priliku još većem broju korisnika da uputi donaciju.

Sajt je u svojoj osnovi zamišljen i kao mesto koje će posetiocima pružiti više informacija o aktuelnim kampanjama i humanitarnim akcijama. Za pristupanje ovoj platformi potrebna je registracija putem sajta, ili pak jednostavna registracija koristeći vaš Facebook ili Twitter nalog.

Kako biste uputili donaciju i pomogli rad BELhospice centra za smeštanje terminalno obolelih onkoloških pacijenata, posetite sajt fandrejzing.rs.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Car:go testira električne trotinete: 999 dinara za poslovne korisnike, uskoro i za ostale članove Udruženja

Električni trotineti najpre će biti na raspolaganju samo kompanijskim Car:Go klijentima i test faza ovog projekta trajaće mesec dana. Nakon toga sledi ekspanzija ove usluge.

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Ekskluzivno

Francuski Groupe Up kupio manjinski udeo u kompaniji FitPass – u startu ekspanzija na 5 novih tržišta

Domaća kompanija FitPass upravo je ekskluzivno za Netokraciju objavila prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji i partnerstvo koje je tom prilikom sklopljeno.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.

Startapi i poslovanje

Život posle hakatona

Hakatoni se u domaćoj IT zajednici percipiraju kao prilika za mlade i talentovane timove da pokažu svoje tehničko i biznis znanje prilikom kreiranja novih proizvoda. Međutim, da li je život posle hakatona jednostavan ili pravi izazovi slede tek nakon što tim primi 'veliki ček'?

Digitalni mediji

Instagram dominira – sa njim i želja domaćih izdavača da se približe publici i Generaciji Z

Na koji način domaći mediji koriste Instagram i druge kanale kako bi informisali, zabavili i edukovali mlađu publiku?

Kultura 2.0

Jedan klik u Photoshopu i već smo spremni za Evropu!

Zašto je sve oko nas postalo jednolično, unificirano, predvidljivo i nimalo autentično?

E-commerce

Boban ranac osvojio je Srbiju zahvaljujući Oskaru koji je u e-commerce ušao – slučajno

Jedan Novosađanin, potraga za praktičnim rancem i slučajni susret sa Kickstarter kampanjom neke holandske firme bili su dovoljni da Srbija dobije Bobana.