Webiz Networking Night + Workshop

Drugi po redu Webiz Networking Night održava se 12. oktobra u Marsh Open Space. Glavna zvezda događaja jeste Jack Milner - biznis konsultant, keynote predavač, reditelj i pisac komedija iz Londona. Pored predavanja, Webiz najavljuje i posebnu radionicu sa predavačem za koju su ulaznice već uveliko u prodaji.

„Događaj smo podelili u dve celine – radionicu koja je novina u odnosu na prošlogodišnji beogradski događaj i komercijalnog je karaktera i večernje predavanje sa networking koktelom koji su namenjeni isključivo prijateljima i partnerima Webiza“, izjavio je Vladimir Kovač,  direktor Webiza.

 „A Leader’s Impact“ naziv je trosatne radionice koju će Jack Milner održati u petak, 12. oktobra od 13-16 časova, a koja je namenjena liderima i menadžerima koji žele da unaprede sopstvenu komunikaciju, da bolje razumeju druge, da se efikasnije izražavaju i ostvaruju željeni uticaj na druge.

Broj mesta je, zbog što veće interakcije sa predavačem a time i kvaliteta radionice, ograničen, a svoje mesto možete rezervisati već sada na našem sajtu. Posebne pogodnosti pripremili smo za grupno prijavljivanje iz jedne kompanije.

Od 20h Networking Night – za prijatelje Webiza

Na večernjem delu Webiz Networking Night, koji je rezervisan samo za prijatelje Webiza, Jack Milner će održati predavanje pod nazivom „Fishing for Coffee“ u kojem će objasniti šta je ključ efikasnog networking-a i zbog čega on ima vitalni značaj za uspeh organizacije – ali i njenih zaposlenih.

Nakon predavanja prisutne očekuje networking koktel i žurka – prava prilika da odmah isprobaju i testiraju veštine koje su naučili na predavanju. Kovač zaključuje:

Ovaj deo našeg događaja je zatvorenog tipa i na njemu okupljamo predstavnike velikih kompanija, marketinške industrije, medija, preduzetnike, kao i sve one koji su nam na neki način pomogli da od Webiz-a izgradimo regionalno poznati brend. Ovo je naš način da im se zahvalimo.

Posetite zvaničan sajt Webiza na kome se nalazi više informacija o Netowrking Night događaju, kao i o radionici za koje se kotizacije mogu kupiti po ceni od 12.000 dinara.