Lean Startup Night

Posetioci ovog događaja imaće priliku da čuju studije slučaja i izlaganja nekih od vodećih evropskih inovatora i stručnjaka za izgradnju proizvoda i biznisa.

Oni će učesnicima na ovom događaju podeliti savete, trikove i tehnike koje su radili za vodeće tehnološke kompanije – ali i za tradicionalne organizacije na putu ka svojoj digitalnoj transformaciji.

Lean Startap je jedna od najaktuelnijih tema u svetu tehnološkog preduzetništva. Poslednjih godina se sve češće primenjuje u korporativnom svetu, koji je primoran da ubrzano hvata priključak sa brzim i inovativnim startapima koji primenom Lean i srodnih metodologija menjaju cela tržišta i industrije. Lean Startup Veče je deo serije događaja koji spajaju evropsku i svetsku Lean Startup zajednicu.

Obezbedite vaše mesto na vreme

Publika će tako imati priliku da posluša predavače kao što su Benedikt Feja, biznis dizajner zaposlen u kompaniji Humblebee, Ivan Bjelajac, CEO MVP Workshop-a, zatim Boris Krstović, koji radi na poziciji senior product menažera u kompaniji GoDaddy, dok će moderator biti Aleks Čović, ambasador Lean Startup Co za Srbiju i konsultant za razvoj proizvoda i menadžment inovacija u Like Startups.

Iz organizacije napominju da je učešće u događaju besplatno za sve zainteresovane, dok je broj mesta ograničen, te je registracija neophodna.