Konferencija studenata organizacionih nauka

Cilj osme po redu konferencije studenata FON-a je da omogući studentima sticanje znanja iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, ali i međusobno upoznavanje, druženje i sticanje novih veština.

Tema ovogodišnje konferencije je „Ti si promena koju tražiš“, sa fokusom na pojedinca, i ima cilj da pruži delegatima priliku da bolje upoznaju sebe, sagledaju mogućnosti tokom studiranja, ali i da dobiju korisne informacije koje će im pomoći prilikom odabira zanimanja nakon završetka studija.

Delegati će imati priliku da čuju iskustva vodećih stručnjaka u svojim profesijama, saznaju korisne informacije iz prve ruke i da kroz interaktivna predavanja i radionice dobiju značajne smernice i savete koji će im pomoći prilikom odabira profesionalne karijere.

Prijave otvorene do 7. oktobra

Zašto su motivacija, samospoznaja i proučavanje ljudskog ponašanja bitni, šta sve nudi industrija marketinga, kako izvući najbolje iz studentskih organizacija i koja su to primamljiva zanimanja kojima se možete baviti, kao i kako pokrenuti startap, samo su neke od tema koje će obeležiti ovaj događaj.

Iz organizacije napominju da će prijave biti otvorene od 3. do 7. oktobra, a sve dodatne informacije o konferenciji i načinu prijavljivanja možete pronaći na zvaničnom sajtu saveza studenata FON-a.