#10 PDP konferencija

Istaknuti predstavnici svetske dizajn scene Patrik Tomas - grafički umetnik i dizajner iz Berlina i Mič Paone, osnivač i kreativni direktor DIA Studija iz Njujorka biće deo ovogodišnje jubilarne 10. PDP konferencije u Novom Sadu.

PDP konferencija biće održana na više lokacija u Novom Sadu. Svi zainteresovani imaće priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama u dvorcu Eđšeg, u Studentskom kulturnom centru Fabrika kao i da učestvuju na radionicama u Kulturnom centru Lab ili pogledaju izložbe u izložbenom paviljonu Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

Broj učesnika u radionicama je ograničen, prijavite se na vreme

PDP (Print, Design, Photography) je konferencija kreativnih medija koja već deset godina okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

Ovogodišnji četvorodnevni multidisciplinarni program obuhvatiće predavanja, radionice, audio- vizuelne performanse i predstavljanje autora i radove sa ovogodišnjeg konkursa. Kao i do sada, ulaz na PDP konferenciju je u potpunosti besplatan za sve posetioce. Broj učesnika na radionicama je ograničen i potrebno je popuniti prijavu na zvaničnom web sajtu PDP konferencije.