Saznajte više o Zero-Knowledge Proofs (ZKP) temama na ZK Belgrade konferenciji

ZK Belgrade konferencija

U okviru Belgrade Blockchain Week-a organizuje se konferencija posvećena najnovijim dešavanjima u svetu kriptografije primenjene u Web3 tehnologijama.

ZK Belgrade je jednodnevna konferencija posvećena najnovijim dešavanjima u svetu Web3 tehnologija. Konferencija će se primarno fokusirati na Zero-Knowledge Proofs (ZKP) teme, ali biće tu i ostalih kriptografskih tema kao što je Fully Homomorphic Encryption (FHE).

Konferencija je zamišljena kao događaj sa fokusom na tehnološka predavanja, koja će pružiti dubinski uvid u cutting-edge tehnologije koje oblikuju budućnost blockchain ekosistema. Predavanja će držati vodeći stručnjaci iz industrije, koji će podeliti svoja znanja i iskustva o implementaciji i primeni ZKP i FHE tehnologija.

Šta možete očekivati?

Ovo je jedinstvena prilika da:

  • Naučite od najboljih – Čujete direktno vodeće stručnjake i pionire u oblasti Web3 tehnologija;
  • Povežete se – Umrežite se sa profesionalcima iz industrije, razmenite ideje i iskustva, i pronađite potencijalne saradnike ili partnere;
  • Budete u toku sa inovacijama – Saznate najnovije trendove i pravce razvoja u Web3 svetu, i kako ih možete primeniti u svom radu.

Za više informacija o govornicima i detaljnoj agendi, posetite ZK Belgrade web stranicu ili kontaktirajte organizacioni tim putem emaila na: zkbelgrade@mvpworkshop.com

Prijavite se i osigurajte svoje mesto na konferenciji, prijave su otvorene putem zvanične web stranice događaja ZK Belgrade. Prilikom prijave iskoristite kod ZKBGHALFOFF za 50% popusta na kartu. Pridružite se ZK Belgrade konferenciji i budite deo tehnološke revolucije koja menja svet!