Wonderland AI Summit 2020 - Netokracija.rs

Wonderland AI Summit 2020

Predstavnici kompanija Facebook, Google, SingularityNET, Airbus, NVIDIA i mnogih drugih, biće deo online događaja posvećenog primeni, razvoju i inovacijama u oblasti veštačke inteligencije.

Wonderland AI Summit, koji je prošle godine po prvi put doveo svetske AI lidere u Beograd, ove godine po drugi put okuplja globalnu AI zajednicu. Samit će se održati  krajem oktobra, kada će okupiti preko 1.000 učesnika i više od 30 svetskih kompanija oko najvažnijih tema na svetskoj AI sceni.

Učesnike Wonderland AI Summit-a očekuje četvorodnevni AI Bootcamp sa 3 tehničke radionice za početni i napredni nivo. Radionice će se, u periodu od 19. do 22. oktobra, baviti sledećim temama: Natural Language Processing, Computer Vision i Reinforcement Learning. 

Pretposlednje nedelje oktobra u petak 23. biće održan Keynote day, rezervisan je za panel diskusije sa najuticajnijim AI stručnjacima današnjice, među kojima su Ben Goertzel (SingularityNET), Wilder Rodrigues (VodafoneZiggo), Keith Strier (NVIDIA) i mnogi drugi.

Za sam kraj samita predviđen je World AI Panel – najveće okupljanje trenutno najpriznatijih AI eksperata koji će podeliti svoje stavove o inovacijama, idejama i predviđanjima na polju veštačke inteligencije.

Osigurajte svoje mesto na najvećem AI događaju ove godine

Želeći da ohrabri AI entuzijaste iz celog sveta da se uključe u tehničke edukacije u što većem broju, Wonderland AI Summit pruža mogućnost učešća u Bootcamp programu za samo 50€ po radionici. Učešće na panel diskusijama i World AI Panel-u je besplatno, uz obaveznu prijavu putem zvaničnog sajta.

Wonderland AI Summit je prošle godine doveo u Beograd predstavnike vodećih svetskih kompanija, kao što su Google, Facebook, IBM, eBay, HP i mnoge druge, a na ovogodišnjem online događaju se očekuje još više imena iz trenutno najuticajnijih kompanija. Zato se na vreme prijavite i ne propustite da saznate kako lideri koriste moć AI-a.