Treći Wonderland AI Summit okuplja svetske stručnjake iz oblasti veštačke inteligencije

Treći Wonderland AI Summit

Prepoznat kao jedan od najinovativnijih događaja u svetu, Wonderland AI Summit treću godinu zaredom okuplja svetske lidere u oblasti veštačke inteligencije na online samitu.

Ove godine na Wonderland AI Summit-u se očekuje učešće preko 2.000 učesnika i više od 100 svetskih kompanija kao što su Huawei, Samsung, Google, PWC, Neurala, Nvidia i mnoge druge. Na četiri bine najsvežije informacije iz AI predstaviće 120 eminentnih svetskih predavača. Posebnu pažnju ove godine Wonderland posvećuje startapima koji će upravo na jednoj od četiri bine moći da predstave svoj rad.

Ova konferencija će u okviru četiri online stejdža (edukacionog, tehničkog, startap i glavnog stedjža) ugostiti imena kao što su Massimiliano Versace (Neurala), Alison Lowndes (NVIDIA), Aleksandra Faust (Google Brain Research), Nicholas Lane (Samsung AI), Josh Simons (VMware), Anand Rao (PWC), Patrick Bangert (Samsung SDS), Anna Nordell-Westling (Sana Labs) kao i mnoga druga.

Inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz tradicionalnu podršku diamond partnera i prijatelja iz kompanije Huawei. Takođe, samit su podržale i kompanije Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY AI i mnoge druge.

Već od danas svi zainteresovani mogu osigurati svoje mesto na najvećem online AI događaju ove godine i saznati kako vodeće svetske kompanije razvijaju i primenjuju AI rešenja u svom poslovanju. Zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima, kotizacija za učešće ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a posebni paketi karata i pogodnosti omogućene su i studentima. Više informacija o samoj konferenciji, dostupno je na zvaničnom sajtu.