Winter Demo Day: Startapi, povežite se sa investitorima

Winter Demo Day: Startapi, povežite se sa investitorima

Pandemija je promenila normalne tokove funkcionisanja u svim sferama, a upravo to je dovelo i do novih procesa, novih proizvoda, ali i novih startapa koji sve to razvijaju.

Upravo zato Zimski Demo dan, u organizaciji Impact Huba, posebno na prijave ohrabruje sve startape koji na bilo koji način doprinose novim načinima rada. Western Balkan Demo Day održaće se 9. decembra, online, u 3D virtuelnom prostoru Impact Huba, koji skoro u potpunosti dočarava fizički prostor. Neki od razloga za prijavljivanje:

  • Predstavljanje i povezivanje sa grupom internacionalnih biznis anđela, investitorima, predstavnicima globalnih kompanija i ostatkom zajednice;
  • Mogućnost ulaska u program Impact Huba, rad sa timom eksperata i dobijanje konsultantskih usluga u vrednosti od 5.000 evra;
  • Prisustvo Studio X investicionog fonda, koji izdvaja do 50.000 evra za najperspektivnije startape.

Agenda je obogaćena i sesijom za marketare, u saradnji sa kompanijom koja je jedan od globalnih lidera u ovoj oblasti, a više informacija očekujte na IHB Linkedin stranici.

Impact Hub Belgrade je ove godine omogućio investicije CleanTech startapima, a na Zimskom Demo danu najavljuju i njihovo predstavljanje. Podatak koji govori o važnosti ove teme za Impact Hub jeste da su istog dana (9. decembra) i učesnici globalnog ClimAccelerator Beyond 2021 Demo dana.

Pre same prijave startapi mogu zakazati svoje besplatne konsultacije sa Impact Hub timom na zvaničnom sajtu događaja. Za sve zainteresovane posetioce koji žele da se edukuju o novim trendovima u post-kovid ekonomiji, ili isprate ostatak agende, forma je na linku.