Centralna tema Webiz online konferencije su inovacije i podrška ženama u sferi poslovanja

Webiz online konferencija

Ove godine publiku očekuje više Webiz događaja koji će se fokusirati na glavne oblasti poslovanja 21. veka, počevši od virtuelne konferencije putem live video prenosa 8. i 9. aprila.

Centralna tema aprilske konferencijeInnovation & Women empowerment, okupiće najvažnije predstavnike ovih oblasti i pomeriti granice održavanja online događaja još jednom.

Cilj konferencije je demokratizacija inovacija, odnosno predstavljanje različitih načina kako može da se inovira – u kompanijama bilo koje veličine, u okviru bilo kog odeljenja, funkcije ili zanimanja. Sa druge strane, tema rodne ravnopravnosti je aktuelnija više nego ikad. Iz organizacije napominju da je cilj podržati profesionalni razvoj žena u svakoj sferi poslovanja i stvoriti okruženje u kojem svi imaju jednake šanse za uspeh.

Publiku očekuje dva dana dinamičnog programa, 14 panela i više od 40 učesnika – predstavnika vodećih kompanija, startapa i new age zanimanja. Na konferenciji će učestvovati predstavnici velikih kompanija, kao što su Microsoft, Centili, TeleGroup, SAGA, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Bitebell, PygmyTITAN.

Celokupan program zajedno sa listom učesnika, možete pogledati ovde. Sama streaming platforma za praćenje konferencije je interaktivna, tako da će publika moći da se uključi i postavi pitanja govornicima, baš kao i na konferencijama uživo.

Nakon njenog završetka, učesnici će dobiti pristup snimku celokupne konferencije, kako bi mogli da pogledaju omiljena predavanja i panele još jednom i izvuku glavne poruke. Generalni sponzor Webiz konferencije je OTP Banka Srbija, dok su konferenciju u svojstvu partnera, podržali i ICT Hub, AFA, DSI, IAB, USAID, Impact Hub, ostali sponzori Kliping, Nectar, Fun&Fit, kao i prijatelji konferencije Direct Media, PMC, u organizaciji CMA.

Karte za konferenciju možete kupiti online, na website-u Webiz konferencije gde se između ostalog nalazi više informacija kao i kompletan spisak predavača.