Webiz Online Conference (5. i 6. novembar)

Webiz Online Conference

Webiz konferencija je već osam godina centar dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Ove godine, u svetlu novonastalih okolnosti, Webiz konferencija se seli u online sferu.

Organizatori Webiza će 5. i 6. novembra predstaviti mogućnosti i prednosti produkcije virtuelnih događaja. Očekivanja su velika, budući da se priprema prvi pravi live virtual experience koji predstavlja stepenicu više u odnosu na dosadašnju organizaciju edukativnih događaja.

Stručnjaci iz martech, gaming, fintech, i e-commerce sveta okupili su se sa ciljem da sa svim učesnicima konferencije podele ozbiljnu bazu znanja iz ključnih oblasti današnjice.

Program se bavi različitim domenima Internet poslovanja

Predstavnici asocijacija za e-commerce i gaming, Miloš Radulović i Relja Bobić otvoriće konferenciju predstavljajući mogućnosti online prostora, a predstavnici naših najvećih, ali i svetski visoko rangiranih kompanija za razvoj casual igara, Zoran Milanko iz Playrix RS, Miloš Đuričanin iz Nordeus i Lana Čubrić iz Two Desperados, govoriće o razvoju gejming industrije u Srbiji i njenim potencijalima.

Lideri influencer marketinga u gejmingu – Crni i Nugato, osvrnuće se na početne korake u stvaranju uspešne YouTube karijere, a e-sport šampion Viktor Knežević i urednik Arena e-sports Đorđe Đurđević pričaće o realnoj situaciji na srpskoj esports sceni.

O jednoj od ključnih tema u 2020. godini, e-commerce poslovanju u periodu pre i nakon vanrednog stanja, govoriće Nemanja Mališić iz Intelisale kompanije, te predstavnici Delhaize i Donesi.com, Aleksandra Marić i Anja Đurić, respektivno.

Drugi dan konferencije otvoriće najpoznatiji marketar iz regiona, Davor Bruketa, suvlasnik i kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey, razgovorom o fenomenu spajanja kreative i tehnologije. O opstanku, razvoju i inovacijama finansijskih usluga i online poslovanja u doba pandemija izneće mišljenja čelnici finansijskog ekosistema, menadžer inovacija OTP banke Milenko Strika, Nenad Paunović iz tima za IT i preduzetništvo kabineta predsednika Vlade Republike Srbije i Miloš Atanasković iz advokatske kancelarije Atanasković-Božović.

Futurologija je tema koja je sve aktuelnija u svetu, te će o budućnosti i praktičnoj primeni inovacija govoriti glavni direktor za transformaciju kompanije VIP mobile Đorđe Vuksanović i specijalni govornik iz Singapura, Keith NG CEO kompanije Gametize koja nosi niz globalnih priznanja za novi pristup motivacije zaposlenih.

“Customer-centric i šta posle?” panel govoriće o srži fokusa na potrošača gde će mišljenja razmeniti Rade Joksimović osnivač 5 startapa i hedge fonda, Dejan Pećaranin iz Benet Kernel i Miro Antić i Ivan Pribićević iz Digital X, dok će Aleksandra Sekulić iz agencije Direct Media United Solutions govoriti o budućnosti oglašavanja.

Program konferencije pronađite na sajtu Webiza.

Ulaznice u prodaji po 3.600 dinara

Kako interakcije ne bi izostale, kreirani su i savremeni formati poput Live Q&A, polls, a predviđena su i uključenja publike i eksperata, kao i komunikacija sa ostalim učesnicima.

Webiz su i ove godine podržale velike organizacije i kompanije, lideri u primeni digitalnih tehnologija u svojim granama: e-Commerce asocijacija Srbije, Gaming asocijacija, USAID, VIP mobile, OTP banka, Playrix RS, Intelisale, RedBull i mnogi drugi.

Prijave za Webiz konferenciju su otvorene, cena ulaznice je 3.600 rsd i možete je kupiti putem Gigstixa. Specijalno za čitaoce Netokracije, obezbeđeno je 20% za kupovinu ulaznica uz kod: WEBIZCONF2020