Obezbedite vaše mesto na Webizu po super early bird ceni kotizacije

Webiz 7.0 Conference + Education

Webiz konferencija je najmasovniji događaj u regionu koji se već sedam godina bavi temama kao što su IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo i gejming industrija.

Webiz konferencija i edukacija se polako bliže, a za sve one koji budu bili najbrži obezbeđene su super early bird cene kotizacija, koje je po prošlogodišnjim cenama moguće nabaviti do 31. januara. Iz organizacije napominju da imaju čvrstu nameru da ove godine premaše prošlogodišnje rekorde – 1.350 učesnika za četiri dana i preko pedeset predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope.

Webiz konferencija održaće se od 29. do 31. marta, a prethodiće joj Webiz edukacija koja se realizuje dan pre i koja je posvećena e-commercu. Direktor Webiza, Vladimir Kovač, za Netokraciju je tom prilikom istakao sledeće:

Ove godine odlučili smo da nagradimo one koji nam ukazuju poverenje i koji bi želeli da kupe karte za Webiz događaje pre objavljivanja programa. Do 31. januara u prodaji su karte za konferenciju i edukaciju po prošlogodišnjim cenama. Nakon toga cena karata će porasti pa se nadamo da će najvernija Webiz publika ugrabiti ovu priliku. – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Prijave moguće već od danas

Konferenciji je ovo sedma godina postojanja i za to vreme Webiz je postao najmasovniji događaj u regionu koji se bavi temama kao što su IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo, gejming industrija. Prošle godine konferenciju je posetilo 1.350 učesnika i preko 40 predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope. Namera organizatora je da ove godine Webiz premaši sva očekivanja.

Stara cena važi i za Webiz edukaciju, koja je u potpunosti posvećena e-commerce poslovanju i koja je za samo dve godine postala neizostavan događaj za sve one čiji se biznisi oslanjaju na online trgovinu. Prošlogodišnju edukaciju posetilo je 140 učesnika a među predavačima našla su se najzvučnija imena domaće e-commerce scene, kao i predavači iz Italije, Holandije, Slovenije i Hrvatske.

Na sajtu Webiza možete se prijaviti već sada, a u narednim danima biće više informacija o ova dva događaja.