Webiz sredinom septembra okuplja uticajne govornike iz aktuelnih zanimanja 21. veka

Webiz festival – Re:konekcija

Predstojeći Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala.

Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala  jedna od top 10 frilens zemalja na svetu. U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnju za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu. Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.

Ipak, da je moguće objediniti sve nabrojane aktuelnosti i predstaviti ih u formi festivalskog događaja – dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije.

Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata. Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just & Lobby”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktuelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

Webiz festival će predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startap priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju.

Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice. Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra. Više informacija o samoj konferenciji kao i o cenama ulaznica, možete pronaći na zvaničnom sajtu.