Webiz edukacija u Nišu pružiće najbolje prakse poslovanja na Internetu

Webiz edukacija

Nakon sedam godina i ukupno 22 događaja u Zrenjaninu, Subotici, Zlatiboru i Novom Sadu na kojima je u oblasti IT-a, tehnološkog preduzetništva, e-commerca, digitalnog marketinga i digitalne transformacije edukovano preko 8.000 ljudi - Webiz konačno dolazi u Niš. 

Početkom oktobra u kongresnom centru Constantinus Palace u Nišu održava se Webiz edukacija na kojoj će najeminentniji predavači iz oblasti digitalne ekonomije po prvi put podeliti svoje znanje, savete i upotrebljive savete sa niškom publikom.

Predavanja i panel diskusije pružiće uvid u najbolje prakse poslovanja na Internetu i približiti posetiocima teme kao što su: pozicioniranje na društvenim mrežama, e-commerce poslovanje, brendiranje na Internetu, Google oglašavanje, e-mail marketing, digitalna transformacija, digitalni ekosistem, WordPress i WooCommerce.

Lista predavača, iako se svakog dana dopunjava, već sada se može pohvaliti sledećim predavačima: Vladimir Zarić, Ivan Bildi, Marko Ilić, Predrag Milićević, Momir Đekić, Ivana Petrović, Milan Ivanović, Milan Trbojević. Povodom predstojećeg događaja oglasio se i Vladimir Kovač, direktor Webiza koji je tom prilikom istakao:

Cilj Webiz edukacije u Nišu jeste da malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima koji žele da saznaju kako tehnologija može dodatno podstaći i razviti klasično poslovanje, osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa. Jednostavno, dobrodošli su svi oni koji žele da unaprede poslovanje svojih kompanija, ali i svoje lično znanje na poljima digitalnih tehnologija i inovacija.

Pored velikog broja eminentnih predavača, Webiz edukacije posećuju predstavnici mnogobrojnih kompanija, malih i srednjih preduzeća i različitih organizacija, pa je ovaj događaj idealna prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

Više informacija o samoj konferenciji moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.