Kako se takmičiti na konkurentnom tržištu uz prilagođavanje digitalnoj transformaciji

Webiz edukacija

Po prvi put u Novom Sadu, treći put sa temom digitalne transformacije održava se Webiz edukacija.

Ispiracija za kreiranje programa i vizuelnog identiteta edukacije bili su „dinosaurusi“ i Vladimir Kovač, direktor Webiza, ima dobro objašnjenje za to:

Ukoliko se malo udubite u slogan – „7H3 4B1L17Y 70 CH4NG3“, možda vam postane malo jasnije šta smo želeli da poručimo posetiocima naredne Webiz edukacije. Kada u obzir uzmete sposobnost prilagođavanja promenama i pomislite na sve kompanije koje su ne samo preživele četvrtu industrijsku revoluciju već i napredovale koristeći njene potencijale – stvar postaje kristalno jasna.

Digitalna transformacija je realnost i nijedna delatnost ne može da izbegne ovu promenu, već mora da se prilagodi ako želi da nastavi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu.

Prijave već otvorene, popunite ih na vreme

Cilj Webiz edukacije o digitalnoj transformaciji je da poslovnim liderima osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa. Kovač između ostalog dodaje:

U Novom Sadu okupićemo predavače eksperte i praktičare sa iskustvom koji će, kroz predavanja i panel diskusije, preneti svoje znanje i savete o važnosti novog načina liderstva, o prihvatanju agilnog poslovnog pristupa, o brzom i jeftinom validiranju ideje, o stvaranju vrednosti u digitalnoj ekonomiji, o oblikovanju budućnost uz IoT, o susretu tehnologije i organizacione kulture i drugo. Nije bitno iz koje industrije dolazite, jer ćete imati priliku da čujete o najrazličitijim upotrebama tehnologije.

O digitalnoj transformaciji na Webizu govoriće konsultanti digitalne transformacije, menadžeri kompanija i vlasnici malih i srednjih preduzeća koja se trenutno nalaze u tom procesu, predstavnici relevantnih državnih institucija i drugi. Iz organizacije napominju da su prijave već otvorene, a više informacija o samom programu i predavačima očekujte u narednih desetak dana na sajtu Webiza.