Webinar: Coimbra Sustainability Summit 2020 - Netokracija.rs

Webinar: Coimbra Sustainability Summit 2020

Cilj ovog događaja jeste da podstakne temu o tome kako nove tehnologije mogu podržati pristojan rad i ekonomski rast stvaranjem novih partnerstava za postizanje tih ciljeva.

Teme koje će biti obuhvaćene tokom dve nedelje događaja su Zdravlje, Poljoprivreda, Proizvodnja i Održivi Gradovi (HealthAgri-foodManufacturing and Sustainable Cities).

Na Coimbra Sustainablitiy Summit događaju biće istražene mogućnosti rasta na preseku četiri područja digitalizacije koja se smatraju temeljom za rast: Artificial IntelligenceBlockchainInternet of Things and Cybersecurity (4 KETs). Ideja je da se pokaže kako kombinovanje elemenata ovih tehnologija može da odgovori na potrebe gorepomenuta četiri sektora.

Ciklus webinara biće podeljen na četiri sesije, fokusirajući se na: značaj ciljeva održivog razvoja koje su definisale Ujedinjene Nacije, važnost partnerstava i etičkih pitanja u kreiranju novih rešenja, kompanije koje već koriste 4KETs da donesu vrednosti, nova partnerstva i mogućnosti javnog finansiranja.

Tokom dve nedelje događaja, istaknuti govornici i glavne sesije govoriće o tome kako ciljevi održivog razvoja utiču na javnu politiku, koji su ključni izazovi implementacije u četiri polja, kako različiti sistemi finansiranja podržavaju napredak i kako primena specifičnih rešenja podstiče razvoj.

Registracija je obavezna, prijavite se na vreme

Iz organizacije su otkrili još neke od prednosti koje očekuju sve koji se budu prijavili za učešeće na ovom događaju. U tom slučaju ih očekuju sledeći benefiti:

  • Besplatna registracija i mogućnost prisustvovanja na raznovrsnim sesijama;
  • Prilika za prisustvo na sesijama sa istaknutim i dokazanim govornicima o ciljevima održivog razvoja i kako tehnologija može pomoći rešenje;
  • Otkrivanje novih mogućnosti finansiranja;
  • Upoznavanje kolega iz iste industrije “matchmaking sessions” i sklapanje novih partnerstava;
  • Jedinstvena prilika za pitch ka investitorima.

Za više informacija o ovom događaju posetite sajt css2020.eu. Sa druge strane možete se više informisati o istaknutim govornicima događaja CSS speakers kao i o agendi. Potrebno je i napomenuti da je registracija besplatna ali je obavezna.