WeAreDevelopers 2024 i ove godine donosi važne teme iz IT industrije

WeAreDevelopers 2024

WeAreDevelopers konferencija će okupiti preko 15.000 programera, donosilaca odluka i tehnoloških stručnjaka iz celog sveta od 17. do 19. jula 2024. godine u Berlinu. Događaj služi kao globalna platforma za diskusije o trendovima razvoja softvera.

Samo neke od tema o kojima će se govoriti na ovoj velikoj konferenciji namenjenoj programerima su: Software development, Cloud ecosystem, AI and Machine Learning, Software Architecture, DevOps Excellence, Emerging Technologies, Tech-Driven Business.

Upravo o ovim temama govoriće IT stručnjaci iz celog sveta koji će se opet okupiti u glavnom gradu Nemačke, a spisak predavača je već sada dostupan na zvaničnom sajtu konferencije. Takođe, dostupan je i kompletan program, tačnije satnica predavanja kako biste već sada pripremili plan za posetu WeAreDevelopers konferenciji.

Svi koji budu učestvovali na ovoj konferenciji steći će ne samo znanje, već i vredne kontakte sa iskusnim IT profesionalcima. Od upuštanja u najnovije tehnološke trendove do podsticanja profesionalnog rasta i iskorišćavanja mogućnosti umrežavanja, WeAreDevelopers World Congress pruža prepoznatljivu platformu prilagođenu programerima i donosiocima tehnoloških odluka podjednako.


Redakcija Netokracije je za vas pripremila 25% popusta na cenu karte za WeAreDevelopers konferenciju, a sve što treba da uradite jeste da promo kod WWC24_ Netokracija ukucate prilikom kupovine ulaznica.