Virtuelna konferencija 'Beyond Tomorrow'

Virtuelna konferencija ‘Beyond Tomorrow’

Pandemija virusa korona do sada je od biznisa širom sveta zahtevala reakciju, ali vreme je da najuspešniji pređu u akciju.

Tokom samo tri dana u virtuelnom svetu, konferencija Beyond Tomorrow ponudiće iskustva eksperata u korišćenju data analitike, veštačke inteligencije i mašinskog učenja.

SAS, svetski lider u oblasti analitike i veštačke inteligencije, okupiće od 23. do 25. novembra lidere i organizacije iz Centralne i Istočne Evrope, sa Bliskog Istoka i iz Afrike. Zajedno će tražiti odgovore na pitanja kako savladati efekte pandemije virusa korona i prilagoditi s novim okolnostima.

Učesnici će tražiti odgovor na ključno pitanje – kako se iz trenutne faze reakcije prelazi u fazu akcije. Ova godina donela je potrebu da se biznisi prilagođavaju novonastalim okolnostima u svetu koji se nezamislivo promenio, ali je za one najuspešnije pravo vreme za pitanje – šta raditi i kako biti uspešan i „dan posle sutra“.

Naučnici, stručnjaci i futuristi na jednom mestu

Učesnicima konferencije govornici će predstaviti primere iz prakse kako SAS može da pomogne u transformaciji velikih količina podataka u kvalitetna i korisna saznanja, kako se može biti efikasniji uz pomoć veštačke inteligencije, napredne analitike, Internet of Things, klauda.

Prvi dan konferencije namenjen je pre svega korisicima SAS-a, data naučnicima, ali i budućim korisnicima. Detaljno će se raditi na naprednoj analitici i mašinskom učenju kroz spajanje SAS-a i Open Sourcea.

Drugi dan donosi fokus na četiri industrije – bankarstvo, osiguranje, telekomunikacije i prodaju. Ključna reč ovog dana je „inteligentno donošenje odluka“

Konačno, trećeg dana razgovaraće se o efikasnom menadžmentu, o tome kako voditi kompaniju i predviđati neočekivane promene tržišta, kao i kako ih savladati.

Među govornicima na konferenciji biće jedan od najcenjenijih svetskih autora, pionir inovacija Rejmond Kurcvejl, kao i Ričard van Hojdonk, futurista i ekspert za društvene trendove i pravce razvoja. Iskustva će deliti i Rik Vera, jedan od osnivača Nexxworksa. Učesnici će razmeniti ideje i sa CEO-om SAS-a Džimom Gudnajtom, izvršnim potpredsednikom SAS-a Oliverom Šabenbergerom i regionalnim potpredsednikom SAS-a za region Centralne i Istočne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike Šukrijem Dabagijem.

Program konferencije pronađite na sajtu.

Napravite program po Vašoj meri

Registracija za konferenciju već je počela, a posetioci će moći da se opredele za neki od brojnih sadržaja koji će im biti na raspolaganju tokom tri dana. Događaj nudi mogućnost odabira tema i aktivnosti koje najviše interesuju one koji se registruju – svako može da kreira sopstveni program kome će prisustvovati.

U njemu se mogu naći inspirativni govori kreativnih vizionara, diskusije o trendovima, dubinske analize za data naučnike, panele za razmenu znanja među različitim granama industrije, edukativne sesije, igrice i demo platforme.

Registracija je besplatna – ako se registrujete sada, imate mogućnost neograničenog pristupa virtuelnoj konferenciji 23. novembra, kada je glavna tema nauka o podacima, i 24. novembra, kada je u fokusu industrija.