USF Gaming Fair

USF Gaming Fair

USF Gaming Fair Studentska organizacija Unija studenata FON-a ove godine organizuje sedmi po redu USF Gaming Fair.

Projekat se sastoji iz dva dela – Humanitarnog gejming turnira, koji će se održati 25. i 26. marta na dve lokacije u Beogradu: Regnum Gaming i Game Club Arena i Sajma gejming i IT industrije koji će se održati se 2. aprila u Karbonu. USF Gaming Fair je projekat čiji je cilj predstavljanje značaja i uspeha najbrže rastućih industrija današnjice – gejming i IT industrije, kao i okupljanje svih ljubitelja video igara koji će imati priliku da se upoznaju, razmene svoja gejming iskustva i takmiče.

Ovogodišnji projekat će, pored glavne tematike, doprineti širenju blockchain ekosistema u Srbiji i podržati razvoj ove tehnologije. Ono što karakteriše USF Gaming Fair je humanitarni aspekt, koji ni ove godine neće izostati. Sva prikupljena sredstva od kotizacija biće prosleđena porodici Pavlov preko humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” koja je usmerena na pomoć socijalno ugroženim srpskim porodicama širom Balkana.

Događaj podržavaju velike svetske kompanije

Humanitarni gejming turnir se održava 25. i 26. marta i okupiće veliki broj gejmera koji će imati priliku da se kroz dva dana takmiče u popularnim video igrama: CS:GO, League of Legends, FIFA23 i UFC4. Pobednike svih kategorija očekuju vredne nagrade koje su pripremili naši partneri.

Sajam gejming i IT industrije imaće jedinstven program hibridnog karaktera namenjen ljudima svih generacija, bez obzira na to gde se nalaze na svom karijernom putu. Delegati će imati priliku da posete štandove kompanija iz ovih oblasti i informišu se o zaposlenju i radu u njima.  U sklopu ovogodišnjeg sajma, održaće se 5 predavanja i panel diskusija.

Teme o kojima će se pričati nesumnjivo će biti zanimljive i korisne svima koji su zainteresovani za ove i njima srodne industrije. Kompanije će, pored štandova, imati i svoje kutke koje će popuniti interaktivnim sadržajem, gde će delegati imati priliku da se opuste i zabave tokom celog dana.

Veliki broj partnera i prijatelja je i ove godine prepoznao potencijal i važnost USF Gaming Fair-a i podržao realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je kompanija Samsung.

Za dodatne informacije pišite na mejl adresu unijastudenatafona@gmail.com ili posetite zvaničnu Facebook i Instagram stranicu organizacije.