Treći HR Week online približava aktuelnosti i probleme iz HR industrije

Treći HR Week

Najveći HR događaj u Evropi, koji okuplja HR entuzijaste iz celog sveta održava se treću godinu zaredom, a ove godine u potpuno inovativnom virtuelnom okruženju, od 22 - 26. novembra.

Pet tematskih dana: Strategic HR, People-Centric HR, Digital HR, HR Development i C-Level Day, obuhvatiće aktuelnosti i probleme sa kojima se suočavaju zaposleni u svim oblastima HR-a. Preko 150 HR profesionalaca će kroz keynote predavanja, studije slučaja, ekspertske razgovore i panel diskusije preneti svoja znanja i iskustva na preko 3.000 posetilaca. Neki od ovogodišnjih govornika su:

Ove godine učesnicima će biti moguće da personalizuju agendu po ekspertizi, industriji i senioritetu, kao i da prate svoj gejmifikovani learning journey. Pored live programa, pripremili smo još nekoliko korisnih sadržaja koji će biti dostupni svih pet dana:

  • Networking deo gde će posetioci moći da se povežu sa svim učesnicima događaja;
  • HR Expo Zone sa virtuelnim štandovima na kojima će biti izložene najrazličitije HR usluge vendora;
  • Virtual HR Library sa velikim brojem edukativnih sadržaja (knjige, blogovi, podcasti,…).

Organizator događaja je HR World, inicijativa nastala pre tri godine sa ciljem da razvije HR zajednicu i pomogne pojedincima iz ove oblasti da HR struku u Srbiji i regionu podignu na viši nivo. HR World pokrenuo je Serbian HR Community i Montenegro HR Community – zajednice koje danas okuplja preko 1.000 HR-ova i 150 partnerskih kompanija.

Za više informacija o događaju posetite hrweek.rs, a novosti vezane za učesnike i promo periode možete pratiti na Linkedinu (hr-week), Facebook-u (HRWEEK) i Instagramu (hr_week).