Tomorrow konferencija nakon Beograda stiže u Dubai

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Tomorrow konferencija

Učite, poboljšajte se i spremite se za budućnost digitalne ere na najvećem događaju u razvoju tehnologije u 2023. - Tomorrow konferenciji koja će se od 8. do 10. februara održati u Dubaiju. 

Nakon velikog debitantskog uspeha u Beogradu sa 21.000 direktnih i onlajn učesnika iz 100 zemalja, više od 50 govornika i 250 kompanija vezanih za kriptovalute, TMRW konferencija je spremna da osvoji Bliski istok.

“Pomenuti događaj u poznatom gradu na Bliskom istoku dizajniran je za nove tehnološke preduzetnike, profesionalce, investitore i programere koji su zainteresovani da nauče o novim tehnologijama kao što su razvoj blokčejna, veštačka inteligencija (AI), mašinsko učenje (ML), tehnologija Interneta stvari (IoT), proširena stvarnost (AR) i virtuelna stvarnost (VR)”, istakao je Mlađen Merdović, osnivač i direktor TMRW konferencije.

Ova konferencija između ostalog predstavlja trodnevno iskustvo u kojem će učesnici biti izloženi najinovativnijim tehnološkim projektima i dobiće priliku da se povežu sa svojim idejnim kreatorima. Ovom prilikom, oglasio se i Zoran Tadić, programski direktor pomenute konferencije koji je istakao sledeće:

Zamislite mesto gde se 6.000 ljudi koji rade u kripto svetu i širom sveta okupljaju na tri dana da uče od svetski poznatih stručnjaka o najnovijim trendovima i tehnologijama kroz prezentacije, radionice i panele. A sada zamislite koliko je dragoceno umrežiti se sa svim tim ljudima.

Kada su u pitanju predavači na događaju, oni su uglavnom pioniri u industriji, a takođe i najpoznatija međunarodna imena. Inače, pored planiranog dnevnog programa koji će predstaviti najnovije svetske trendove u ovoj sferi, konferencija će stvoriti i ambijent za povezivanje učesnika, sklapanje poslovnih partnerstava, otkrivanje svežih ideja i izgradnju mreže sa potencijalnim saradnicima i investitorima kroz ekskluzivne žurke, VIP večere i interaktivne radionice.

Trenutno su u prodaji dve vrste karata. Redovne karte za lične učesnike, a virtuelne – za one koji ne mogu da stignu u Dubai u februaru. Za više informacija posetite zvanični sajt konferencije gde možete pronaći više informacija ali i spisak predavača.