Tomorrow konferencija u maju dovodi svetske stručnjake iz web3 industrije i Metaversa

Tomorrow conference 2022

Nakon deset godina iskustva kroz šest gradova, sa preko 10.000 učesnika, više od 300 predavača i hiljade onlajn posetilaca, od 13. do 15. maja u Beogradu će biti održana Tomorrow konferencija.

Ova konferencija će objediniti tri sfere koje upravo doživljavaju ekspanziju i osvajaju svet. Tom prilikom će se na ovom događaju duboko “zaroniti” u NFT prostor i pogledati šta se nalazi iza umetničkih i kolekcionarskih predmeta uz istraživanje potpuno novog tržišta mogućnosti korišćenja NFT-jeva. Posetioci će tako imati jedinstvenu priliku da se povežu sa onima koji su kreirali neke od najistaknutijih NFT projekata.

Štaviše, konferencija će okupiti vodeće svetske blockchain kompanije i uticajne stručnjake koji će pokazati transformativnu i međusektorsku moć nekih od najvećih pokretača promena ne samo danas, već i od nastanka interneta. Sa druge strane, revolucija koju su kriptovalute pokrenule u oblasti finansija ne da se zaustaviti tako lako. Znate li da već danas možete podići crypto kredit?

Nabavite karte po povoljnijim cenama

Ukoliko ste se pitali da li grupa ljudi sa potpuno različitih krajeva planete može da se druži i komunicira u realnom vremenu brišući granice fizičkog i digitalnog sveta, da, i to će biti vidljivo svim posetiocima Tomorrow konferencije.

Jedna od tema biće i Metavers kao jedna od poslednjih stepenica u evoluciji interneta. To je skup međusobno povezanih, 3D virtuelnih svetova i još uvek je u nastajanju, ali mnoge ključne komponente već postoje i uveliko prave revoluciju u industrijama poput e-trgovine, medija, zabave, pa čak i u oblasti nekretnina. Publika će tako imati šansu da upozna pionire Metaverse-a koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

U naredna dva meseca, domaća javnost imaće prilike da se upozna sa svim što Tomorrow konferencija donosi u Beograd, da dobije odgovore na sva pitanja iz ove tri veoma aktuelne sfere poslovanja budućnosti i da i naši građani postanu deo istih. Program, potvrđene predavače na konferenciji, kao i cene karata možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.