Projekat The Science of Leadership - Netokracija.rs

Projekat The Science of Leadership

Google Developer Student Club Univerziteta u Beogradu u saradnji sa startap kompanijom SignAvatar organizuje projekat 'The science of leadership'!

Događaj će se održati u petak, 26. maja u Startit Centru u Beogradu, Savska 5. Entuzijastični predavači i stručnjaci u svojim oblastima će nam pokazati da li je tehničko znanje dovoljno za postizanje uspeha u karijeri.

Biće obrađane teme liderstva, marketinga i kreiranja ličnog brenda, razvoja komunikacionih veština, preduzetništva i osnivanja startapa. Projekat “The Science of Leadership” osmišljen je kao jedinstvena prilika za studente različitih usmerenja i interesovanja da istraže mogućnosti za svoj lični i profesionalni razvoj.

Cilj projekta je da studenti prevaziđu granice tehničkog znanja, prošire svoje horizonte i otvore vrata novim prilikama i mogućnostima. Kroz četiri pripremljene radionice, učesnici će imati priliku da se upuste u svet mekih veština. Nakon formalnog dela, uslediće koktel i druženje.

Pored sticanja novih znanja, učesnicima se pruža šansa da uživo porazgovaraju sa predavačima, kao i da razmene ideje i iskustva i stvore mrežu profesionalnih kontakata.

Kako biste saznali detaljnu agendu događaja i pojedinosti ostalih dešavanja koje organizuje GDSC zapratite Instagram profil kluba.

Mesta su dostupna studentima svih fakulteta, ali je njihov broj ograničen. Rezervišite svoju kartu na platform i osigurajte svoje mesto!

Najaktivnije na predavanjima očekuju vredne nagrade!