Endava Tech Talks: Kako se postaje iskusan UX dizajner - Netokracija.rs

Endava Tech Talks: Kako se postaje iskusan UX dizajner

Bez obzira da li ste iskusni UX dizajner, ambiciozni web dizajner, napredni programer, poslovni analitičar ili neko koga samo zanima šta UX zaista predstavlja, ovaj događaj će vam ponuditi nekoliko korisnih stvari.

U toku ovog događaja, razgovaraće se o tome kako neko postaje iskusan UX dizajner, dok će nešto više reči biti o najčešćim zabludama o ovoj profesiji, uz deljenje iskustva iz stvarnog sveta, sa klijentima u različitim fazama usvajanja UX-a, uz generalno osvrtanje na sve važne i korisne stvari kada je ova pozicija u pitanju.

Na Tech Talksu koristiće se Slido, kako bi se napravila bolja interakcija sa publikom i kako bi se podelile zabavne sitnice i podaci za sve koji žele da nauče više. Tehnički razgovori osmišljeni su kao lagane konverzacije razgovora zaposlenih iz kompanije Endava koji će govoriti o nekim zanimljivim temama. Ovoga puta vaš domaćin biće Borivoje Kovač, direktor isporuke u Endavi i njegova gošća Vanja Stojić, UKS / UI dizajner u Endavi.

Registrujte se za događaj na vreme

Vanja Stojić je UX i interface dizajner sa bogatim backgroundom rada u digitalnoj industriji. Kao dizajnerka sa grafičkom i web pozadinom, realizovala je više dizajnerskih projekata za različite klijente. Ona je stručnjak za izgradnju korisničkog iskustva proizvoda iz temelja, fokusirajući se na korisnika, kao i poslovnu strategiju i ciljeve.

Sa druge strane, Borivoje Kovač je delivery manager sa dvadeset godina iskustva u razvoju i upravljanju softverom. Radio je na pozicijama razvojnog menadžera za jednu nacionalnu  telco kompaniju, a uz to je bio programski menadžer za značajnog regionalnog proizvođača softvera, kao i za finansijske institucije. Ljubitelj je ilustracije i razvoja igara, a trenutno rukovodi agilnim timovima u fintech sektoru u Velikoj Britaniji.

Treba i pomenuti da će sesija biti snimljena i dostupna za gledanje nakon održavanja. Međutim, samo učešće u prenosu uživo omogućiće vam da vodite diskusiju i da na vaša lična pitanja odgovori jedan od najiskusnijih beogradskih UX inženjera Endave.

Iz ove kompanije navode da se svi zainteresovani mogu već danas prijaviti za ovaj događaj, kako bi obezbedili svoje mesto na vreme. Više informacija o ovom događaju moguće je pronaći na ovom linku.