SPLET TECH: Najveći regionalni susret o inovacijama u Beogradu

SPLET TECH konferencija

Ljubitelji tehnologije, startap timovi, investitori, studenti, profesori i drugi inovatori, i ove godine, 8. oktobra imaće priliku da budu deo SPLET TECH konferencije. Nakon uspeha od prethodne dve godine, sa skoro 200 vrhunskih predavača iz različitih oblasti i više od 4.500 učesnika, ove godine očekuje se rekordni broj zanimljivih govornika, sesija i tema.

U oktobru, na 9 bina u MTS Dvorani predavači iz zemlje i inostranstva govoriće o web3 tehnologiji, pivotiranju biznisa, exit strategijama, prodaji, internacionalizaciji poslova, uticaju tehnologije na zakonodavstvo, multidisciplinarnim timovima.

Posetioci će imati priliku da saznaju sve o inovativnim tehnologijama i onima koji ih stvaraju kroz radionice, motivaciona predavanja, ali i da se povežu sa potencijalnim saradnicima, investitorima i korisnicima. Pored toga, Splet je idealna prilika za one koji žele da predstave i promovišu svoje proizvode i biznise.

Startap i expo zona i ove godine biće mesto na kome će prisutni moći da se upoznaju sa onim što kompanije i startapi kreiraju. Novina ove godine biće i VC zona koja će okupiti Venture Capital fondove i biznis anđele.

Organizatori konferencije su projekti “Preduzmi ideju”, u realizaciji Inicijative “Digitalna Srbija” i “Srbija Inovira” koji sprovodi ICT HUB, uz podršku USAID-a. Prijave su otvorene, a uskoro će biti dostupno i više informacija o programu na sajtu konferencije SPLET TECH 2024.