Splet Tech 2023 - Netokracija.rs

Splet Tech 2023

Splet Tech konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu, ove godine vraća se na velika vrata - na čak 9 simultanih bina imaćete priliku da učestvujete u radionicama i Q&A sesijama, čujete motivaciona predavanja i inspirativne panel diskusije

Prošle jeseni, po prvi put su se na jednom mestu okupili svi predstavnici domaćeg inovacionog ekosistema, a više od 2.000 posetilaca prepoznalo je značaj tehnološkog preduzetništva. Na 8 bina, predstavljena su neka od najinovativnijih rešenja u Srbiji, a više od 70 govornika govorilo je o najnovijim tehnološkim trendovima.

Uz podršku USAID-a, projekti „Preduzmi ideju“, u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT HUB, nastavljaju tradiciju inovacija. Posetioce očekuju brojne aktuelne teme iz sveta inovacije, poput skaliranja i izlaska na nova tržišta, značaja multidisciplinarnosti u inovativnim timovima i izazova i prilika koje donosi transfer tehnologije.

Upoznajte predavače iz zemlje i inostranstva, povežite se sa novim poslovnim partnerima iz regiona i saznajte više o prvom srpskom superklasteru 10. oktobra u MTS Dvorani.

Više informacija o programu i načinu prijave očekuje vas uskoro na SPLET TECH CONFERENCE 2023.