South East Europe Customer Experience Awards krajem maja u Beogradu

South East Europe Customer Experience Awards

Organizator ovih nagrada je firma 'Awards International', koja organizuje biznis nagrade širom sveta i otvara prve Customer Experience nagrade za naš region, sa sedištem u Beogradu.

Firma je osnovana 2008. godine i posvećena je razvitku profesionalnih programa za poslovne nagrade, sa dve kancelarije u Srbiji i preko 25 zaposlenih na ovom području. Awards International realizuje svoje konferencije i događaje na području Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Holandije, a sada i Jugoistočne Evrope.

Kako nagrade ove organizacije širom sveta igraju značajnu ulogu u oblasti iskustva potrošača, ova priča pokrenuta je sa istim ciljem – da se prepoznaju i nagrade upravo one kompanije koje su istrajne u nameri da unaprede iskustvo potrošača i svog kupca postave na prvo mesto.

Prijave već otvorene

Pored toga što su ove nagrade najveći događaj ove vrste na svetu, prepoznatljive su po transparentom procesu ocenjivanja od strane nezavisnih sudija. Većina prezentacija je otvorena za sve posetioce, te predstavljaju i vid konferencije edukativnog karaktera.

Finale i svečana ceremonija dodele nagrada biće održani u četvrtak, 29. maja u Beogradu, a iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da se pridruže u nameri da se podigne svest o potrebi kupaca širom Jugoistočne Evrope. Više o nagradama možete pročitati na sledećem linku, dok se detaljnije informacija o firmi nalazi ovde.