Solana X Hacker House evropska turneja 2022

Solana Hacker House evropska turneja 2022

Solana fondacija održaće događaj u Beogradu od 2. do 6. jula. Tokom četiri dana, developeri će imati priliku da prisustvuju treninzima i kursevima, a krajnji cilj je proizvodnja nove generacije web3 projekata.

Zahvaljujući podršci Jump Trading grupe, globalnog lidera u razvoju web3 sistema, Solana fondacija organizuje evropsku turneju događaja pod nazivom Solana Hacker House, namenjenih developerima širom kontinenta. Učesnici mogu da očekuju jedinstvene kurseve, mentorstva i mogućnost umrežavanja sa drugim developerima unutar svoje zajednice.

Stiže i podrška Solana Lab inženjera

Tokom četvorodnevnog događaja koji se održava u Beogradskom sajmu, domaći developeri imaće priliku da prisustvuju edukativnim programima vezanim za DeFi i NFT sisteme, ali i da rade na sopstvenim projektima, upoznajući potencijalne partnere i članove tima.

Sve vreme obezbeđena je podrška Solana Lab inženjera koji će sa prisutnima podeliti korisne savete i informacije u vezi sa zapošljavanjem u Solana ekosistemu. Nakon predavanja i rada na projektima, učesnici će moći da uživaju u salonima, gde će im biti obezbeđeni celodnevni obroci, a na kraju dana slede ekskluzivni večernji događaji.